VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 434
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 855
  • Тра-ла-ла
Танев - миналогодишният бате Вальо. hahaha Здравко кога да е обарвал Кичка и друг път? Имаше един разговор в спалнята, тогава ли?
Имаше нещо, ама пустата ми памет - бързо трия глупостите и ги замествам с нови Laughing

# 3 856
Мен ме радват тази година дамите - ако не друго, поне не се разхождат като клошарки. Само Жана в това отношение беше изключение и пак не винаги.
Ирина умее да се гримира, получава и се - докарва свеж вид.
Виктория,
лека нощ!
А волованите по едно време /преди сто години/ бяха станали форумска мода - сигурно няма някой да не ги е правил, както и други хитови рецепти от Готварския. Та когато нещо стане масово, губи от аристократичния си чар. Накрая си станаха като неделните мекици и бяха заменени от мъфините. Simple Smile
Други сезони /ВИП/ винаги имаше по една хитова манджа, която ни впечатляваше, този обаче ще си остане сезонът на нищетата,броенето на залци и кайма "Народна".
Готвихме рибата тон на Къци.
На Ваня Червенкова пилафа /?/ - две кила качих от него, уникална вкусотия, но я забраних.
Със сигурност имаше и други хитови ястия, просто не се сещам в момента.

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 00:34 от Бианkа

# 3 857
И аз това забелязах,винаги гримирани сресани,с хубави и удобни дреха.Не се движат раздърпани

# 3 858
  • Тра-ла-ла
И аз това забелязах,винаги гримирани сресани,с хубави и удобни дреха.Не се движат раздърпани
Ирина им ги пере - за това Laughing

# 3 859
  • София
Актьорът Иван Радоев каза в "Мармалад", че кака Лара му е била дама на бала.  Laughing

# 3 860
  • Мюнхен
Сега изгледах предаването от петък. Направи ли ви впечатление когато зададоха въпросите на Рени към Боби и след този дали би имал връзка с жена като Емануела, как тя не се сдържа и и каза да погледне първо себе си. Тогава публиката я аплодира доста шумно, имаше и одобрителни викове, нещо което хич не се понрави на Кънчев. Емануела много се израдва, а той след като 2-3 пъти се опита да каже нещо, но не успя, побърза да прекъсне аплодисментите с репликата "публиката винаги ще аплодира каквото и да кажете". Много ме подразни това изказване, както и много други негови действия. Точно тогава и Миглена на няколко пъти се опита да каже нещо и помоли да и дадат думата, но той не и позволи. Иначе за останалите не беше проблем.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Тя публиката си ръкопляска винаги и на всичко, но тук реакцията беше много по-шумна и явно това на Кънчев не му хареса!

# 3 861
  • София
Joy Това дали беше режисьорски бисер или сбъдната мечта на Здравко? Laughing
Той Здравко май си я беше обарал и преди това. Танев я беше плясна ли, стиснал ли по дупето. Laughing

Наскоро срещнах Здравко и се учудих колко добре изглежда. На живо е в пъти по-добре от ТВ - оказа се и по-висок от колкото го мислех. Не знам с кой е "сключил сделка  devil", но изглежда най-много на 45 г. и има "мачо" излъчване, което камерата явно не долавя.
Толкова смешно-жалък ми беше като пусна ръчички на Кичка /и изобщо в къщата/, хич не ми кореспондираше посегателството му към кичкините задни части с екранния му образ, а то в реала сигурно си му е рутина и не се усети.

Не мога да повярвам, че доживях да напиша нещо хубаво за него, та дори и само за външния му вид  Shocked

# 3 862
Сега изгледах предаването от петък. Направи ли ви впечатление когато зададоха въпросите на Рени към Боби и след този дали би имал връзка с жена като Емануела, как тя не се сдържа и и каза да погледне първо себе си. Тогава публиката я аплодира доста шумно, имаше и одобрителни викове, нещо което хич не се понрави на Кънчев. Емануела много се израдва, а той след като 2-3 пъти се опита да каже нещо, но не успя, побърза да прекъсне аплодисментите с репликата "публиката винаги ще аплодира каквото и да кажете". Много ме подразни това изказване, както и много други негови действия. Точно тогава и Миглена на няколко пъти се опита да каже нещо и помоли да и дадат думата, но той не и позволи. Иначе за останалите не беше проблем.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Тя публиката си ръкопляска винаги и на всичко, но тук реакцията беше много по-шумна и явно това на Кънчев не му хареса!

Да ,така беше, а коментарът на Кънчев изобщо не беше на място  Peace

# 3 863
  • Испания
По Нова: Михов гласува. "Всяка година гласувам". Нищо че няма всяка година избори. Човекът си гласува.  hahaha

# 3 864
По Нова: Михов гласува. "Всяка година гласувам". Нищо че няма всяка година избори. Човекът си гласува.  hahaha

Joy

# 3 865
Аз по-скоро се учудвам , че другите участници няма да гласуват. Времето е чудесно , дори като разнообразие е предпочитано. Ха , много се разочаровах. Това, да нямаш гражданска позиция, е едно от най-лошите черти на един човек.

# 3 866
Joy Joy Joy

# 3 867

Под кичето е празно явно Rolling Eyes

# 3 868
Забелязали ли сте ужасният нос на Ирина,когато е без ФД.Някак вдлъбнат стои,особено като я дават в анфас отблизо
Трай, че след ремонта на ивановите зъби, ще го одруса като зряла круша за нов нос. Досега само с химически пилинги минаваше.  Joy

# 3 869
  • Тра-ла-ла
Брат й има същата особеност на носа
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт