VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 439
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 840
Това, че не чуваме нещо за някоя известна личност - не значи, че нищо не прави. Много ще знам аз дали Кичка е пяла във Русе примерно. Или Ритон са имали друг концерт след големия в НДК. То като не се пише и не срещаме информация...
Кичка май почти веднага се прибра в Лас Вегас. А Ритон направиха ли го този грандиозен концерт, заради който бяха влезли и във ВБ, така и не разбрах. newsm78
Да, цяла София беше с плакати за концерта. Така и разбрах, че ще го има. А след това четох, че трябвало на сцената да излязат и някои съквартиранти, но Преслава не отишла и дори не се обадила, че няма да отиде, а я имало във всички афиши. Катя била много разочарована... (написах го точно като клюкарката на входа Joy)

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 22:52 от _Smile_

# 3 841
Ох, много ще е смешно като Миглена отиде при Гала. Антон Стефанов сигурно ще й падне на колене и ще й предложи брак за ужас и изненада на Меги.  hahaha hahaha hahaha

# 3 842
  • Тра-ла-ла
Кичка е имала концерт в НДК през октомври 2014. Някак нелогично е 2015 да прави още един. А за Арена Армеец май няма капацитет да събере толкова много фенска маса.

И като заговорихме за Кичка Laughing

# 3 843
Това, че не чуваме нещо за някоя известна личност - не значи, че нищо не прави. Много ще знам аз дали Кичка е пяла във Русе примерно. Или Ритон са имали друг концерт след големия в НДК. То като не се пише и не срещаме информация...
Кичка май почти веднага се прибра в Лас Вегас. А Ритон направиха ли го този грандиозен концерт, заради който бяха влезли и във ВБ, така и не разбрах. newsm78
Да, цяла София беше с плакати за концерта. Така и разбрах, че ще го има. А след това четох, че трябвало на сцената да излязат и някои съквартиранти, но Преслава не отишла и дори не се обадила, че няма да отиде, а я имало във всички афиши. Катя била много разочарована...
Некоректна постъпка от страна на Преслава, но и никакво съчувствие към Ритон не изпитвам. Embarassed

# 3 844
Кичка е имала концерт в НДК през октомври 2014. Някак нелогично е 2015 да прави още един. А за Арена Армеец май няма капацитет да събере толкова много фенска маса.

И като заговорихме за Кичка Laughing

Joy Това дали беше режисьорски бисер или сбъдната мечта на Здравко? Laughing

# 3 845
Като споменахте Кичка се сетих, че Популе щеше да ме води в Лас Вегас, даже тоалети гласихме и програма, щяхме да ходим на гости на Кичето.
Кичка много ме радваше миналия сезон - тя си остана емблематична за него. Както и Ернестина с клошарския си вид и любовта към плеймейтките.
Къци и Фънки също изнесоха техния сезон, аз още имам травма от първия - така и не се решавам да си купя апарат за кръвно.
/ но Лили го би по всички показатели /
От сезона с Евгени Минчев никой не помня, даже не се сещам кой стана  "любима звезда".
Станка Златева я помня докарана като пенсиониран травестит, Ваня Червенкова - "ще ти направя живота тъмно черен", но и пилафа и.
Благотворителния сезон - Аня Пенчева и Ивайла Бакалова със скандалите им, Кошлуков - как се сучеше около Бакалова и разбира се - любовната сцена между Ицо Хазарта и Милко.
Сезонът с Костадин / Константин /така и не мога да запомня как му беше името / - с истериите на Райна.
Галка от "Каризма" не помня в кой сезон беше, но Брадърът съсипа кариерата и.
Всичко останало беше пълнеж в къщата, трудно ми е да се сетя кой с кого е бил в един сезон, повечето победители ми се губят.
О, да , Христина на Здравко - ако Ути спечели, ще е подобна "радост" за драгия зрител.
Но тук безапелационно формата печели Миглена - като започнеш от хонорара, до това, че почти като никога, с личностните си качества обедини хората - това е прецедент, за съжаление, но факт. Обедини хора с различени  образование, професии, от градове и села, млади майки и пенсионери - изобщо хора, които по принцип биха стигнали до бой или съд, защото не могат да достигнат до консенсус как да разделят една купа сено / или кило сьомга /.

# 3 846
  • Тра-ла-ла
Той Здравко май си я беше обарал и преди това. Танев я беше плясна ли, стиснал ли по дупето. Laughing

# 3 847
  • Варна/Лондон
Бианка, пропуснала си и сезона с танцьорката и мъжът ѝ пъпката. Беше забавно в темата тогава. Laughing

# 3 848
Бианка, пропуснала си и сезона с танцьорката и мъжът ѝ пъпката. Беше забавно в темата тогава. Laughing
Ето, даже така като ми ги казваш, идея нямам кои са.
/ Да кажа, че за така наречените VIP издания на формата говоря, въпреки че дори на страницата във фейса си пише Биг Брадър /

# 3 849
  • Варна/Лондон
Ето, даже така като ми ги казваш, идея нямам кои са.
/ Да кажа, че за така наречените VIP издания на формата говоря, въпреки че дори на страницата във фейса си пише Биг Брадър /
Ох, не чета, ти за Випчета си писала. Hug

# 3 850
Той Здравко май си я беше обарал и преди това. Танев я беше плясна ли, стиснал ли по дупето. Laughing
Танев - миналогодишният бате Вальо. hahaha Здравко кога да е обарвал Кичка и друг път? Имаше един разговор в спалнята, тогава ли?

# 3 851
Скрит текст:
Като споменахте Кичка се сетих, че Популе щеше да ме води в Лас Вегас, даже тоалети гласихме и програма, щяхме да ходим на гости на Кичето.
Кичка много ме радваше миналия сезон - тя си остана емблематична за него. Както и Ернестина с клошарския си вид и любовта към плеймейтките.
Къци и Фънки също изнесоха техния сезон, аз още имам травма от първия - така и не се решавам да си купя апарат за кръвно.
/ но Лили го би по всички показатели /
От сезона с Евгени Минчев никой не помня, даже не се сещам кой стана  "любима звезда".
Станка Златева я помня докарана като пенсиониран травестит, Ваня Червенкова - "ще ти направя живота тъмно черен", но и пилафа и.
Благотворителния сезон - Аня Пенчева и Ивайла Бакалова със скандалите им, Кошлуков - как се сучеше около Бакалова и разбира се - любовната сцена между Ицо Хазарта и Милко.
Сезонът с Костадин / Константин /така и не мога да запомня как му беше името / - с истериите на Райна.
Галка от "Каризма" не помня в кой сезон беше, но Брадърът съсипа кариерата и.
Всичко останало беше пълнеж в къщата, трудно ми е да се сетя кой с кого е бил в един сезон, повечето победители ми се губят.
О, да , Христина на Здравко - ако Ути спечели, ще е подобна "радост" за драгия зрител.
Но тук безапелационно формата печели Миглена - като започнеш от хонорара, до това, че почти като никога, с личностните си качества обедини хората - това е прецедент, за съжаление, но факт. Обедини хора с различени  образование, професии, от градове и села, млади майки и пенсионери - изобщо хора, които по принцип биха стигнали до бой или съд, защото не могат да достигнат до консенсус как да разделят една купа сено / или кило сьомга /.

За мен най-противните сезони са този на Станка Златева/но не заради нея/ и този на Евгени Минчев/аз също не помня кой е победител, а съм го гледала от първия до последния ден Crazy/. От другите съм доволна. Simple Smile

# 3 852
Ти за семейния сезон говориш, нали?
Жената май я помня - циганка или рускиня беше / избих рибата, ама помня само, че се подвизаваше в чужбина /, обаче мъжът и ми е бяло петно.
И една мома имаше, разцепваше мрака с лафове:
"Гледайтиии и завиждайтиии" и " Ни мож' ми се намаза на малкия пръст са незабравими. След "дека са ми пръстенете на тризначките, това остана в брадърския фолклор завинаги. И Ники Кънчев със снощната си изцепка, а Рени, ах , Рени...поне нещо да имаше, за което да се хване човек, та да приеме със смях и толерантност чак такава тъпотия.

# 3 853
Забелязали ли сте ужасният нос на Ирина,когато е без ФД.Някак вдлъбнат стои,особено като я дават в анфас отблизо

# 3 854
Дами, преди да ви пожелая лека нощ да споделя , че за воловани ме надценявайте. Нямам френски аристократичен произход. Само дядо ми е бил от кръга "Мисъл", ама това на "интелектуалците" нищо не им говори. Затова, като Миглена се задоволих с типично българската гозба сьоНга- задушена, а престилка имам, но си я купих в Рим на улицата за 5 евро. Може да мине за добра сделка и "улична мода", но не и за "от котюр". На лягане се замислих снощи единствен Тронев колко убран беше. Май само той е загрял, че трябва да се сниши и да не дразни повече хората с надеждата да го позабравят, а парите от хонорара не миришат. Хората в къщата трябваше да ни играят спектакъл срещу добри пари два месеца. Някои го направиха отлично и ме повеселиха. Но най-забавни и умни "сте ми точно Вие"! Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт