VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 439
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 825
Е , и Ицето може бе  Mr. Green

# 3 826
За мен всички без Миглена и отчасти Емануела са ЕРЗАЦ...евтини заместители,на интелект,знания,човещина..абе нещо,което не става за нищо Simple Smile
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%80%D0%B7%D0%B0%D1%86
Ако Утьо спечели  ще се окажа  права сама за себе си,гласят го тоя за победител. Очаквам го.Въпреки погнусата ми към него,тоя дето трича кучета.Гнус ме е.Отврат ме е от Ути.

# 3 827
Ако Ути или  Ирина спечелят този формат, единствената награда ще им е безплатна плътна охрана в рамките на месец, после да си се оправят  newsm29

# 3 828
 Бил спечелил Орлин, бил спечелил Джино. Много важно. Джино, ама Кица се запомни.
Не съм съгласна. Т.е права си, че Кичка се запомни, но защо след като няма лоша реклама, нищо не сме чували за нея от... година вече? Щом хората толкова я харесаха, защо така се скри в САЩ и не използва фенската любов я да направи концерт "за публиката", я да се появи тук-там по ТВ? Замина си ядосана, че са я омаскарили продуцентите. За мен и тя много се изложи м.г. Пък пяла в тая зала (дори не я помня коя беше), ама не точно, пък се обяснява. Като си пяла кажи и отсечи, какво влизаш в обяснения? Щом си звезда думата ти достатъчно трябва да тежи. А това "Шадъп, ок?!" направо ме влудяваше. Нито й отиваше на претенциите, нито на положението, нито на възрастта. Не я харесах Кичка, даже за Ритон имах по-лошо мнение преди формата, но тя с държанието си към тях ми го подобри. Те направиха концерт през април и определено се възползваха от момента на славата след излизането. Така че не мисля, че задължително най -активният трябва да е победител. Джино умееше да лавира м/у лагерите и не им влезе в споровете тип "по-по-най", за това го харесвах. Имаше си трески за дялкане, но нима ние, само защото сме скрити зад клавиатурите си, нямаме?
В този сезон съм за Миглена, не защото благодаретие на нея лъсна истинският характер на Ирина, а заради чисто личностните й качества, които видях. Тя е точно това, което аз не мога да бъда поради една или друга причина, за това ме кефи. Малко хора могат да си позволят лукса да са директни. Да кажат точно това, което мислят в очите на другия, знаейки, че ще го заболи, но те са прави и го правят, за да не изневерят на себе си. Пряма и директна е. Има самочувствие с покритие и не свети с отразена светлина на мъжа до нея - това е разликата и с Ирина. Не зная тези хора дали са щастливи, защото всеки очаква от тях да са мъжете на деня, а тя все пак е жена, има пряво и да падне понякога, и да е ранима, и да е чувствителна. Аз бих се уморила да съм желязна 24/7, за това и се възхищавам. А Ирина... тя щеше да се покаже и без Миглена. И вчера при излизането на Надя го доказа. За кой ли път... толкова си може жената просто.

ПП И аз се извинявам за моя чаршаф Wink

# 3 829
Права си за Джино, че лавираше между лагерите. Затова си мисля, че Боби копира неговата тактика и това е причината да не заеме категорично страна...надява се, че това е печелившо поведение и ще го отведе до финала Thinking

# 3 830
  • в резерват
Аз не казвам,  че е прокопсала Кичето е шоуто, А че се е запомнила. Лично аз пък много се забавлявах с нея. И ги побъркваше другите. Не налагам мнение, а споделям.  Peace

# 3 831
Права си за Джино, че лавираше между лагерите. Затова си мисля, че Боби копира неговата тактика и това е причината да не заеме категорично страна...надява се, че това е печелившо поведение и ще го отведе до финала Thinking
Може, ама те и продуцентите са го вкарали като евентуално второ издание на Джино. И приликите свършват дотук. Не харесвам Боби, но ако го сравня с Джино, мога и да го заобичам, даже. Rolling Eyes
За мен миналогодишният сезон си остана ВБ-Кичка. Heart Eyes

# 3 832
Аз също споделям мнение,не казвам, че е правилното.

Боби... някак не ми тежи този мъж. Много далечни са ми с Джино. А и с последните си номинации, той взе страна. Дори самият той да го отрече след това, мисля в някой от дейли епизодите. Няма шанс да спечели според мен, но знам ли... историята помни всякакви победители - от спящия Орлин до мега активния Тошко  Laughing

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 22:54 от _Smile_

# 3 833
Ох, като заговорихме за Кица и се сетих за паравана й с някакъв тигър ли беше hahaha

# 3 834
Джулая, сигурно не е започнал с парите за баничките си, но нека по стара нашенска традиция не отричаме или омаловажаваме постигнатото от някой друг.
"Бизнесменът е син на Христо Комсийски. Инж. Комсийски-старши е един от двамата собствениците на "Пътстрой" - водеща компания в България в областта на пътното строителство, която в последните години е била ангажирана предимно с автомагистрала "Струма""
О, доста пачкосан е Бобчо.

# 3 835
  • Тра-ла-ла
Това, че не чуваме нещо за някоя известна личност - не значи, че нищо не прави. Много ще знам аз дали Кичка е пяла във Русе примерно. Или Ритон са имали друг концерт след големия в НДК. То като не се пише и не срещаме информация...

# 3 836
Спящият победител Орлин имаше много приятно чувство за хумор и когато не беше зает да спи, си беше съвсем интересен за гледане. Но това го помня от живото, на което все още се радвахме тогава, а не от епизодите и лайфовете, в които главното внимание беше отделено на физическото и психическо оцеляване на Къци в недружелюбна среда. Така че, колко ли пропуски имаме и ние този сезон, не ми се мисли. Thinking

# 3 837
Това, че не чуваме нещо за някоя известна личност - не значи, че нищо не прави. Много ще знам аз дали Кичка е пяла във Русе примерно. Или Ритон са имали друг концерт след големия в НДК. То като не се пише и не срещаме информация...
Аз не казвам, че нищо не прави, а че можеше да яхне вълната и да направи концерт примерно в Арена Армеец (примерно) Ей така, за да им натрие носовете на тези, които я нападаха. Защото и да е пяла в Русе или Каспичан, няма как да се разбере масово. А тя си излезе сърдита, още при Гала го каза и си тръгна за Америка-та малко след финала.
Спирам с Кичка, минавам на Миглена - интересно ми е какво ще стане в На кафе като се яви при новия си кандидат мъж. Толкова говорене от Антон Стефанов цял сезон и подозирам, че накрая ще му се завърже езикът като дойде отраканата Меги очи в очи  Wink

# 3 838
  • София
Мда, съгласна съм.
Но за мен Боби се радва на такава зрителска подкрепа защото гравитираше около Миглена и Емануела.

# 3 839
Кичка май почти веднага се прибра в Лас Вегас. А Ритон направиха ли го този грандиозен концерт, заради който бяха влезли и във ВБ, така и не разбрах. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт