До Ноември не остана, скоро ще ме гушка мама! - Тема 8

• 32 030
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
На новите мами-честити рожби!
Да са живи и здрави и нека да ви носят много радост!

# 76
  • Пловдив
Честито на мамите живи и здрави и бързо възстановяване bouquet

На мен снощи май ми падна т.нар. тапа или слузеста запушалка(изглеждаше като белтък от яйце),но нямам никакви признаци за раждане,някой знаели колко време след падането на тази тапа започва раждането

# 77
  • Рим
Добро утро, мили дами!

Огромно честито на мама  sunshine, мама Nassie*, мама T o X i C! Да са ви живи и здрави миличките дечица и бързо да влезете във форма след раждането!  Hug

villi-vanili, казват, че тапата може да падне и седмица преди самото раждане... Не било признак за започващо такова. Аз с първото дете не съм имала такова "преживяване" и сега също се чудя дали ще се ми се случи и как ще го разпозная...  newsm78  При теб имаше ли цвят, или просто белтъкоподобно във всички отношения - прозрачно-бяло? Твоят термин кога е?

Аз имам една седмица до официалния термин... Коремът ми откровено се е смъкнал, дишам по-свободно и непрекъснато усещам движения и намествания... Тресе ме вече предродилна треска, най-вече защото не зная човек кога може да започне - всъщност, то е ясно, че всеки момент може да се окаже "големия момент"  Shocked

Успешна и вълнуваща седмица на всички ви!  Hug baby_neutral

Редактирам се: villi-vanili, сега видях, че си с термин 15.11 - може да се каже, че чакаме заедно, аз съм за 14.11 (ама да видим!  Laughing)

# 78
Здравейте мами, термина ми е на 20ти Ноември и вече ставам прекалено нетърпелива и нервна Simple Smile
Безсъние, притесненост, нерви...чиста лудница.
Та исках да ви питам - възможно ли е цвета на тапата да е жълт? Вчера на два пъти имах слузеста жълта субстанция, не беше много но и не беше като обикновено течение... По скоро като много гъст сопол, като онези които имаме когато сме адски болни.
Също така имах и няколко контракции, доста силни но на голям интервал. Днес бебка е адски неподвижна и тиха, а по принцип ми прави вътрешностите на кайма 24/7.

# 79
Момичета, днес в 8.15 развалихме рахата на беба и я изкарахме на бял свят при нас! На мама манекенката е 3850 грама и 52 см! Евала на екипа, евала и на мен - всички се държахме мъжки и секциото мина супер леко!
Безумно съм щастлива! Направо ми иде, да махна системи и катетри и да направя маратон до стаята на беба!

# 80
Шошии, честито! Да ти е здрава и послушна! Супер мерки има, браво и на двете ви!  Hug Желая ти бързо възстановяване! И поспи малко преди да почнеш с маратона  Heart Eyes

# 81
  • Рим
Чудесна новина! Честито и на теб, Шошии!  Hug bouquet

# 82
Честито Шоши, това се казва щастие! Много се радвам , че е минало добре, щом след секцио си готова да тичаш , е направо уникално! Кой лекар го прави?

# 83
Честити рожбички на новите мами! :* От сърце желая здраве на всички ни, а на родилите бързо възстановяване!
И моя милост е в трепетно очакване, нищо че до 25-ти има мнооооого време  Mr. Green
Снощи като че ли имах истински фалшиви контракции - болки, обхващащи кръста, корема, та чак под гърдите  Shocked
Минаха ми без да излиза бебка  Laughing
Спокоен ден на всички от мен  bouquet

# 84
Честити бебчовци на всички мами   Hug .Живи ,здрави и щастливи.Моят термин е 25 ,но всички казват че няма да издържа до термин ,включително и доки. Иче до седмица ще съм родила.Мога да кажа че си ме хвана яко хредродилна треска и това че незнам кога ще се случи ме влудява #2gunfire.Не съм усетила контракция до сега ,но ..  чакам.Това че има и други мами в това положение определено ме успокоява .Търпение ....  на всички ни  Praynig

# 85
  • Пловдив
Честито и на Шоши живи и здрави и бързо възстановяване!   Като цвят въпросната тапа беше точно като белтък на яйце слузеста бледо жълта.

# 86
Шошиии честито мила. Да сте живи и здрави и всичко най-хубаво. Бързо възстановяване  bouquet Hug

# 87
  • по пътя
Шошши, честито и бързо да се възстановяваш и да се гушкате с бебка Simple Smile
Аз съм утре на контролен преглед,но нямам контракции, чакам и аз, повече ме притеснява това, че може да е неочаквано и как ще организирам всичко покрай децата и така, надявам се да няма много екшън.Happy_4, да и други сме така, аз нито с първото, нито с второто раждане имах контракции и двата пъти ми ги предизвикваха, че си мисля дали и сега няма пак да е така newsm78

# 88
Девойки, вие как се справяте със сърбежа по тялото  ooooh! Направо ми се реве понякога...  Cry Мажа се с някви неща ама не помага... Вече рени почвам да имам  ooooh!

# 89
Здравейте мами, термина ми е на 15ти Ноември и вече ставам прекалено нетърпелива и нервна
Безсънието, притеснението и нервите и аз ги имам ..... вие как сте и има ли и други мами които чакат 15ти като мен

Общи условия

Активация на акаунт