"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 075
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
http://anne.fragmanlarim.com/anne-12-bolum-fragmani/ трейлър
Интересно ми е любвната връзка между кого ще бъде- Зейнеп и Али или Зейнеп и Синан?

# 166
Здравейте,
Изгледах 11 епизод, който трябваше да е последен. Но, очевидно е,  че не е!
Ще имали епизод другата седмица? Знаели се, с колко епизода ще удължат сериала?
Благодаря за превода и информацията bouquet

Сценаристите са решили за сега да го удължат до 39 серии поради големият му интерес в Турция.

# 167
Здравейте,

Сценаристите са решили за сега да го удължат до 39 серии поради големият му интерес в Турция.

39??
много!
Дано да са обмислили внимателно, с какво ще ги запълнят!! да не стане ..манджа с грозде!!
А къде може да се гледа сериала с бг. превод?

# 168
Здравейте,

39??
много!
Дано да са обмислили внимателно, с какво ще ги запълнят!! да не стане ..манджа с грозде!!
А къде може да се гледа сериала с бг. превод?

https://www.youtube.com/playlist?list=PLsZYf2YjnkEEVAoTX3StDCOx4kQutZy_O

# 169
 Grinning

Благодаря на екипа,извършил превод на 11 епизод на "Майка"
Свалих го от DATA.....
 Peace Peace Hug Hug bouquet bouquet Hug Hug Peace Peace

# 170
Скучен та скучен 11 епизод.Чудили са се ,явно,какво да измислят. Sad

# 171
Grinning

Благодаря на екипа,извършил превод на 11 епизод на "Майка"
Свалих го от DATA.....
 Peace Peace Hug Hug bouquet bouquet Hug Hug Peace Peace

Превода се качва ПЪРВО от самия преводач в друг торент тракер. /п2пбг.ком/ В дата няма да казвам как се озовава.
Поздрави- Анита

# 172
Момичета, и аз съм една от многото гледащи сериала.
Благодаря на Анита за преводите! bouquet
Идвам само да ви поздравя с тази песен, в която пее и Гонджа Вуслатери (Шуле). Не знаех, че и има и такъв талант. Мисля, че се справя доста добре с ролята. Поне ме накара да ненавиждам от дън душа Шулето Simple Smile

https://youtu.be/eCGcC9k7tvw

# 173
pepel_ot_rozi

Цитат
Поне ме накара да ненавиждам от дън душа Шулето

И аз  трудно я изтрайвам Шуле. Особено след последните два епизода. След операцията първо попита за Дженгиз. Голяма тревога, ако е умрял...Едва след това попита за дъщеря си. Няма пари, няма къде да живее. Непрекъснато ходи при Гьонюл - тя й дава пари, подслони я. И тя  гледа Гьонюл в очите и каза на полицаите, че Зейнеп Гюнеш е отвлякла дъщеря й. Не заслужава нищо Шуле. Никаква майка не може да бъде.

# 174
 Grinning

Джансу Дере във "Великолепният век!" Hug

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 18:37 от vera17

# 175
pepel_ot_rozi

Цитат
Поне ме накара да ненавиждам от дън душа Шулето

И аз  трудно я изтрайвам Шуле. Особено след последните два епизода. След операцията първо попита за Дженгиз. Голяма тревога, ако е умрял...Едва след това попита за дъщеря си. Няма пари, няма къде да живее. Непрекъснато ходи при Гьонюл - тя й дава пари, подслони я. И тя  гледа Гьонюл в очите и каза на полицаите, че Зейнеп Гюнеш е отвлякла дъщеря й. Не заслужава нищо Шуле. Никаква майка не може да бъде.
Аз цялата се напрягам като се разкрещи, независимо на кого. Просто ми идва да я сграбча за гушата, провокира някаква неподозирана агресия в мен.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А за Дженгиз просто не мога дори да пиша.  Mr. Green

Още нямам категорична хипотеза защо Гьонюл е убила съпруга си, но много се измъчвам заради нея. Сега пък и свекърва й висна на главата да я тормози. Как само си мисли за сина си като за невинна овчица, а той сигурно е бил прикрит насилник.

Много ми харесва майката (осиновителката на Зейнеп, забравих й името), защото е добра и трезвомислеща, но за жалост мисията й е невъзможна. И не я упреквам за решението й за разсиновяването.

Турците като се има предвид, че няма да следват оригинала, може би ще вкарат и някоя любовна история. Подозирам- между Зейнеп и Синан баш комисаря. Но и да няма не ми липсва, даже би била излишна.

За малката актриса всички сме единодушни- великолепна е. Направо ми се свива сърцето и буца ми засяда на гърлото, когато е при тези изверги- Шулето и Дженго.  Mr. Green Много сълзи пролях с това детенце.

Много харесвам съседа на Гьонюл. Много е добричък. И Дуру е добро момиче и голяма подкрепа за Зейнеп, а и другата сестра не е лоша.

Снощи не съм гледала, чакам превода, затова спирам с коментарите, че май се изказвам неподготвена. Утре се надявам да излезе на руски, че нямам търпение.

# 176
pepel_ot_rozi
12-ти епизод е излязъл с руски превод. Аз ще чакам българския превод, защото много ми е тежък сериала и си спестявам едно гледане.

еп.12 Майка Руски суб.

https://www.vbox7.com/play:0fd22223b6&p=playlist&id=2219 … 39&order=date

Мислим еднакво за героите с малко разминаване - за осиновителката на Зейнеп Джихаде.
Напълно е права жената, че Зейнеп ще си навлече неприятности и може би ще си провали живота. Но една майка трябва да е готова да направи всичко за детето си. Живота не е само закони и правила. И майката трябва да стои до детето си, дори когато греши. Може би правят паралел между родната майка и осиновителката. Джихаде е дала на Зейнеп цялата си любов, грижи, да я отгледа, възпита изучи и всичко, което е нужно на едно дете. Но сега се отдръпна. Вижда, че Зейнеп няма да се откаже от Турна. Но до сега Джихаде почти не й помогна с нищо. Подкрепа Зейнеп получава от Гьонюл. Зейнеп я гони, но тя пак намира начин да е до нея. Далеч съм от мисълта, че Гьонюл е повърхностна жена и за да убие съпруга си сигурно е имала основателна причина за това. Знае, че Зейнеп сигурно ще има проблеми заради Турна, но прави всичко възможно да й помогне, дори да получи фалшив паспарт, за да излезе с Турна зад граница. Това не означава, че не обича Зейнеп. Но такива са родните майки - готови са за децата да извършат незаконни неща, за да им помогнат. А това, което прави Зейнеп колкото е незаконно, толкова е и хуманно. Зейнеп не е отвлякла Турна, за да се гаври с нея или да я продава...Тя спасява едно дете от страдания.....
И си мисля, как би реагирала Джихаде, ако това което прави Зейнеп го беше направила една от родните й дъщери  Thinking

# 177
Мама Ани, може би си права за Джахиде, но тя иска да предпази и другите си дъщери. И трябваше да направи този труден избор.
А може би понякога е по- добре да не си такава всеопрощаваща майка. Може би понякога трябва да се изправи срещу детето си, въпреки любовта си към него, за да го предпази от грешни стъпки. Не мога точно да формулирам мисълта си, дано не бъда разбрана погрешно.
От друга страна си мисля дали не можеше с някакви адвокатски хитрости да помогне на Зейнеп и Турна, но пък нямаше да има такава драма и филм. Simple Smile

Ще го гледам на руски- не мога да издържа до бг превода. Благодаря за линка!  bouquet

# 178
Последните две серии не ги гледах, защото започна да ми става леко скучен филмът. Започна наистина летящо, залепи ме пред екрана с първите епизоди, но след десета серия и онова мистериозно престъпление си казах, че вече може би няма какво толкова да покажат... Ще видя, ще почакам да се посъберат още малко серии и ще му дам още един шанс.
А докато ви четох, се сетих за нещо - колко лесно би било Зейнеп да подаде сигнал към "Защита на детето" или алтернативна институция... Да, в това положение Турна би била оставена в сиропиталище, но след това Зейнеп би могла да я осинови. Все пак семейството ѝ е бая заможно! Peace Но след като Джахиде се е отказала от нея, дори и в бъдеще това би било трудно.

# 179
Цитат
А докато ви четох, се сетих за нещо - колко лесно би било Зейнеп да подаде сигнал към "Защита на детето" или алтернативна институция... Да, в това положение Турна би била оставена в сиропиталище, но след това Зейнеп би могла да я осинови. Все пак семейството ѝ е бая заможно! Peace Но след като Джахиде се е отказала от нея, дори и в бъдеще това би било трудно.

Ха, ха , Сериали  Hug, не ставаме за сценаристи. Набързо ще приключим сериала, ако следваме тези напълно логични и според мен действия.   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт