"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 097
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
А докато ви четох, се сетих за нещо - колко лесно би било Зейнеп да подаде сигнал към "Защита на детето" или алтернативна институция... Да, в това положение Турна би била оставена в сиропиталище, но след това Зейнеп би могла да я осинови. Все пак семейството ѝ е бая заможно! Peace Но след като Джахиде се е отказала от нея, дори и в бъдеще това би било трудно.

Ха, ха , Сериали  Hug, не ставаме за сценаристи. Набързо ще приключим сериала, ако следваме тези напълно логични и според мен действия.   Joy Joy Joy
Нека да е объркано и да им се чудим на акълите, но и да е поне малко логично! Сега какво - ще гледаме как Зейнеп и Турна отново се крият ли? Рейтингите доста паднаха след снощната серия, от почти 10% миналата седмица, тази сериалът падна на 6%. Зрителите не са балъци! Или да се стягат и да замислят нещо по-убедително, или по-добре да го финализират проекта. Започвам да си мисля, че разчитайки на огромния интерес, ще развалят сериала, което би било много жалко.

# 181
  • AMS
Пепелче, Ан, СБГ,
благодаря за мненията.
Споделям ги.
И аз мислех да пиша,
особено за това >>>

Рейтингите доста паднаха след снощната серия, от почти 10% миналата седмица, тази сериалът падна на 6%. Зрителите не са балъци! Или да се стягат и да замислят нещо по-убедително, или по-добре да го финализират проекта. Започвам да си мисля, че разчитайки на огромния интерес, ще развалят сериала, което би било много жалко.

Такъв драстичен спад  ooooh!
Няма да давам идеи на СЦ.
Ама трябва много сериозно
да се замислят за финал.

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 14:20 от *** Diva ***

# 182
Привет момичета  wavey
Пепелче, СБГ, Дива благодаря за споделеното  Hug Hug
Пепелче
Цитат
А може би понякога е по- добре да не си такава всеопрощаваща майка. Може би понякога трябва да се изправи срещу детето си, въпреки любовта си към него, за да го предпази от грешни стъпки.
Моя опит в живота ми е показал, че в повечето случай, когато съм се изправяла срещу децата, за да ги предпазя съм допускала грешка. А когато съм ги подкрепяла съм успявала да променя посоката и те сами да намерят правилния път. Така доверието е ставало още по-силно.
Затова мисля, че Джихаде допусна грешка. Но дали съм права ще разберем в следващите епизоди.
СБГ, Дива и аз съм изненадана от драстичното спадане на рейтинга  Shocked  #Crazy
Турските сериали страдат от добри сценаристи. Допускат едни и същи грешки. В старанието си да направят много епизоди понякога се стига до безславно финализиране на продукции. Нямат виждане за напред, а всичко се прави на парче...Това е мое мнение от сериалния ми опит, който не е много голям.

# 183
  • На изток от рая...
Здравейте,

И аз съм от следящите сериала и чакам с нетърпение всяка следваща серия, засега...
На мен лично ми е странно това намаляване на рейтинга - почти двойно. Сериалът определено успява да задържи вниманието ми все още, от началото до края на всеки епизод.

За социалните и аз съм си мислила  Joy, колко по-лесно би било ако Зейнеп беше извикала линейки и полиция още когато намери Мелек изхвърлена като боклук, но тогава пък нямаше да има сериал...
Доклокото разбирам сценаристите са следвали оригиналната японска версия до момента на нападението над Шуле и Джингиз, така ли?

Шулето чак не ми се коментира, толкова нагло същество е. А очаква и благодарности от Мелек/Турна!!! Как пък 2-3 дена изобщо не се сети, че детето й го няма, само за Джингиз мислеше. И за себе си разбира се, ако той умре - остава сама.

За Джахиде и аз мисля, че допусна грешка. Тя не просто не подкрепи Зейнеп, тя се отказа от нея. Ами не ми изглежда много майчинска постъпка... Отделен е въпросът, че това нейно действие ми е крайно нелогично с оглед на усилията и любовта, които е положила да приобщи Зейнеп към семейството и да я накара да се почувства част от него.

# 184
Здравейте момичета  Hug
В общи линии имаме единомислие за героите и случващото се в сериала.
serenata кратко и ясно си казала, това, което мисля и аз...
Постъпката на Джахиде...
Цитат
Ами не ми изглежда много майчинска постъпка.
И на мен. Една майка никога не прави разлика между децата си. Макар в децата някога да се наблюдава ревност и упреци, че майката обича едно дете повече, а пренебрегва другите това не е така. Когато едно дете има проблем, майката насочва своите усилия към него - да му помогне да преодолее проблема. И Джихаде ни го показа, когато подкрепи дъщеря си за бебето. Но тогава нито Зейнеп, нито Дуру я упрекнаха, а и те направиха всичко възможно за да помогнат на сестра си. И виждаме сега, че Гамзе след подкрепата на майка си и сестрите е по-силна, готова сама да отгледа детето си. Така разбирам майчинската обич и подкрепа. С помощта на Джахиде, Гамзе разбра какво е за нея детето в утробата й и сама взе решение.
Може би ако Джахиде беше помогнала със съвети на Зейнеп, да й подаде ръка и имайки авторитета на добър юрист, да се опита Зейнеп да намери справедливост за това дете. Тогава твърдо бих й казала браво, ти си една истинска майка за осиновената си дъщеря.
Може би тук ще ни покажат как постъпва всяка майка поотделно спрямо децата си...
За Джахиде вече писахме.
Гьонюл - предполагам, че съпруга й е постъпил несправедливо спрямо Зейнеп и тя го е убила, за да защити детето си. Риска е бил много голям. Защото е жив късмет, че Зейнеп е попаднала в добри ръце и е получила от осиновителите си обич, грижи и всичко. Можела е да попадне и в друга среда.
Баба Зейнеп - тя си живее с мисълта, че Гьонюл е убила нейното добро дете...Но в последствие ще се окаже, че нейният син не е бил добър човек. Понякога майките не знаят в какво се е превърнало нейното добро дете.
Шуле - тя премина най-трудния период - Мелек беше малка, когато съпругът й почина. Добре се грижеше за детето до момента в който се запозна с непрокопсаника Дженгиз. След това сякаш повече обичаше Дженгиз отколкото родната си дъщеря. Позволяваше този изрод да се гаври с детето. Една майка не би трябвало да прави такъв компромис....
Зейнеп - ще цитирам само една нейна реплика  "Турна не израстна в утробата ми, а в сърцето ми".....
Извинявам се за дългия пост  Praynig

# 185
Относно баба Зейнеб- тази жена как издържа близо 2 дена на този стол. И на него преспа вечерта, до тоалетна не и се приходи. Защо стоя така безмълвна...?
До тук и японския вариант е така . Но дали Зейнеб ще влезе в затвора?

# 186
Относно баба Зейнеб- тази жена как издържа близо 2 дена на този стол. И на него преспа вечерта, до тоалетна не и се приходи. Защо стоя така безмълвна...?
До тук и японския вариант е така . Но дали Зейнеб ще влезе в затвора?
Баба Зейнеп го прави от инат - не иска нищо от Гьонюл - дори и чаша вода. В последния епизод Гьонюл даде чаша с вода на Шуле, тя да я даде на бабето и баба Зейнеп взе чашата от Шуле, но от Гьонюл не я взе. Бабето е с характер  Joy Joy Joy Joy Joy

# 187
И аз да кажа нещо. Някой замислял ли се е над варианта, че Гьонюл не е убила мъжа си, ами по стечение на обстоятелствата обвиняват нея?

# 188
И аз да кажа нещо. Някой замислял ли се е над варианта, че Гьонюл не е убила мъжа си, ами по стечение на обстоятелствата обвиняват нея?
Това ще е интересен вариант.
В японския сериал става ли ясен този момент- защо и как?

# 189
Това ще е интересен вариант.
В японския сериал става ли ясен този момент- защо и как?

Не съм гледала японският вариант, но ми се струва, че прекалено много се набляга на това, че Гюньол е убила мъжа си. Според мен накрая ще излезе нещо съвсем друго. А и Зейнеп в никоя серия до сега не е споменавала за баща си.

# 190
Анита, Пепел - не съм се замисляла върху този вариант. Възможно е Гьонюл да е набедена. Възможно е, тя сама да е поела вината, за да спаси някой - баща, брат или някой близък. Но, че сина на баба Зейнеп не е бил стока в това съм убедена.

Зейнеп е арестувана....Много тежък фрагман  ooooh! ooooh! ooooh!

Anne Dizisi / 13.Bölüm Frağmanı

https://youtu.be/fc7HCo6RCuk

# 191
Ох, много, много тежък фрагман наистина. Направо не знам как ще изгледам серията.
Особено като се включи и детето. Не можеш да останеш безразличен.
А то, горкото, имаше предчувствие и как искаше да я отклони от ходенето в полицията.

# 192
И на мен Турна ми скъса сърцето  newsm45 newsm45 newsm45
Тази ведма Шуле се надява така дъщеря й да я обикне, ама ще стане точно обратното - ще я загуби за винаги.

Фрагмана с български превод...

Майка/anne ( анонс към 13 еп.) Бг. Суб

https://www.vbox7.com/play:1aae345d02&p=playlist&id=2219 … 39&order=date

# 193
Ако бяха направили един добре измислен игрален филм с това дете и сходна тематика,направо щеше да обере световните награди.

# 194
Прекрасна-релаксираща почивка
И ако се чудите какво да правите, можете да изгледате първа част на 12-ти епизод на Майка с бг превод...

Майка /anne Еп. 12 част 1 Бг. Суб.

https://www.vbox7.com/play:1139de83f7&p=playlist&id=2226 … 74&order=date

Благодаря на Анита за превода  Hug

Ако бяха направили един добре измислен игрален филм с това дете и сходна тематика,направо щеше да обере световните награди.

Не се знае какви права имат, защото оригинала е японски.

Общи условия

Активация на акаунт