"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 111
  • 734
  •   2
Отговори
# 195
 Grinning

Анита,благодаря за бързия превод на "Майка"-12 епизод- 1 част! Peace

A вече и 2 част! Hug Приятно гледане! bouquet

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 13:43 от vera17

# 196
МАЙКА 12 ЕП. БГ СУБ

Онлайн https://youtu.be/izbvqsU1zwk
Еп 12 част 1 https://www.vbox7.com/play:1139de83f7
Еп 12 част2 https://www.vbox7.com/play:58d8d40d90

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

# 197
  • На изток от рая...
Ох, много тежък фрагман. Ще ми скъса сърцето малката Берен, прекрасно играе това дете.

Обаче много въпроси си задавам около сценария. Как става така, че арестуват Зейнеп за отвличане на дете, а самото дете го оставят само да тича след полицейската кола? Къде са социалните? Какво стана с разследването срещу Джингиз и Шуле?

# 198
Анита благодаря за превода на 12 епизод  Hug Hug
Виртуален поздрав за теб  Hug
Скрит текст:

serenata

Цитат
Обаче много въпроси си задавам около сценария. Как става така, че арестуват Зейнеп за отвличане на дете, а самото дете го оставят само да тича след полицейската кола? Къде са социалните? Какво стана с разследването срещу Джингиз и Шуле?

Още в първия епизод, когато социалните проявиха нехайство и поискаха доказателства, разбрах, че въпросната служба не си е на мястото. Но предполагам, че след намесата на полицията и този въпрос ще бъде поставен на дневен ред. Много се надявам да отнемат родителските права на Шуле. Този и останалите въпроси, които си задаваш ще видим навярно в следващите епизоди.

# 199
Аз пък си мисля, че фрагманът е подвеждащ и е сън-кошмар или на Зейнеп, или на Турна... Thinking Иначе тотално ще излязат от всякаква логика и ще се гмурнат във фантасмагориите. Naughty

# 200
Аз пък си мисля, че фрагманът е подвеждащ и е сън-кошмар или на Зейнеп, или на Турна... Thinking Иначе тотално ще излязат от всякаква логика и ще се гмурнат във фантасмагориите. Naughty

В оригинала има абсолютно същата сцена, едно към едно. Та може и да си е истина...

# 201
ОЗЕТ МАЙКА ЕП.13
Шуле подава жалба в полицията обвинявайки Зейнеп, че е отвлякла дъщеря й. Комисар Синан разпитва Шуле и решава да задържи Зейнеп.
Зейнеп разбира, че няма друг изход, освен да бяга.
Гьонюл решава да бъде със Зейнеб и да не я оставя сама.
Гьонул търси помощ от приятеля си Белкис. Той намира начин да избягат зад граница.
Дженгиз се събужда от кома и решава да се раздели със Шуле. Тя се опитва да го разубеди, но напразно. Дженгиз е непреклонен, относно решението си и Шуле е отчаяна.
Комисар Синан посещава Джахиде и я разпитва за Зейнеп. За нея това е най-лошия и тежък разговор в живота й.
Шуле няма къде да отседне и отива при Али. Очакват я изненади, които коренно ще променят живота й.
Зейнеп, Гьонюл и Турна напускат Истамбул и се настаняват в малък хотел. През това време Зейнеп и Гьонюл започват да се сближават. Трите изживяват заедно кратки, но щастливи моменти.
Но ще премине ли всичко според плана?!
Ще могат ли, Зейнеп и Турна, бягайки зад граница, да започнат нов живот?

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 16:15 от Anelia Nikolova_540364

# 202
Две големи звезди!  :lo

https://www.imageupload.co.uk/image/Bp7D

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 11:47 от rozi4ka_rozi

# 203
Много хубава снимка! Hug Къде ли е правена?  newsm78

# 204
  • AMS

Фрагманът е ....

Благодаря на всички за споделеното в темата!!!

# 205
Гюнюл не реве толкова истински, колкото Турна.

# 206
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Турна ми скъса сърцето  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Пропуснах и не разбрах аптекарката ли се обади в полицията...видях само Зейнеп да бяга от полицаите...

Цитат
- Доченька... Доченька... Я могу тебя обнять? Могу обнять? Доченька...
- Такие были, такие... (руки)
- Ты выросла, овечка моя. Эх, моя красавица...
- Мама?! Мама...Отпусти, отпусти. Куда тебя везут? Куда ты уходишь? Я тоже с тобой поеду. Пожалуйста... Почему ты молчишь, мама? Почему молчишь? Я тоже еду...
- Что ты хотела мне сказать по телефону?

- Зуб выпал. Возьми, пусть это будет твоим. Пусть тебе принесет подарок, я не хочу...
- Скажу кое-что... Не забудь тепло моих рук... И я не забуду. Теперь мне нужно уйти.
- Нет, нет... Мама! Мама! Мама!

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 22:33 от MAMA-AN

# 207

Цитат
- Я больше не хочу видеть лица этой девчонки!

Цитат
- Птицы! Птицы! Птицы! Я здесь! Я с мамой и с неуклюжей тетушкой! Не переживайте за меня!

Цитат
- Джингиз, с кем ты? С кем ты?! Джингиз!

Цитат
Впервые мы видим слезы Шуле... Но плачет она не за дочкой, а за мужчиной, который ее предал.

# 208
  • AMS
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Турна ми скъса сърцето  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Пропуснах и не разбрах аптекарката ли се обади в полицията...видях само Зейнеп да бяга от полицаите...

Комисар Синан пусна за официално издирване Зайнеп и Турна.
Така се появиха снимките във вестниците.
Синан нареди да се проверят всички хотели.
Аптекарката изобщо не разбра и не е сигнализирала.
Зайнеп се паникьоса, като видя вестника
и загуби контрол, като видя полицейските коли да пристигат пред хотела.
Побягна.
Това насочи вниманието на полицаите към нея и така я заловиха.
Тази сцена със бягането на Зайнеп, песента на Турна, без да вижда какво става
и залавянето, също беше много драматична.

# 209
Благодаря Дива  Hug за разясненията и за гифчетата  Hug Hug

Ето и рейтинга - за Тотала

1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:41:38 23:49:48 9.38 20.81
2 SURVIVOR TV8 20:42:27 23:21:55 8.47 18.55
3 ANNE STAR TV 20:45:16 23:28:45 6.65 14.61

Не мисля, че проблема е лош сценарии, а е започнал Сървайвър, а комшийти си падат много по реалита...

За нетърпеливите 13-ти епизод с руски превод....Аз ще чакам българския  Peace

Майка еп.13 Руски суб.

https://www.vbox7.com/play:e149d617af&p=playlist&id=2219 … 39&order=date

Общи условия

Активация на акаунт