"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 821
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Шуле уби Дженгиз. Те трябваше да слогат камери в апартамента им. Шуле няма да може да се справи сама. И дано я хванат още в тази серия.
Озета да излезе  и той.

# 257
Здравейте.Искам да попитам някой знае ли дали осиновителката на Зейнеп-Джахиде е играла в някой известен сериал,излъчван по телевизията.Много ми е позната но не мога да се сетя. newsm78 newsm78 Ако вие знаете нещо ще се радвам да споделите.

# 258
  • София
Здравейте.Искам да попитам някой знае ли дали осиновителката на Зейнеп-Джахиде е играла в някой известен сериал,излъчван по телевизията.Много ми е позната но не мога да се сетя. newsm78 newsm78 Ако вие знаете нещо ще се радвам да споделите.
Привет  bouquet
Gülenay Kalkan е предимно театрална актриса, но има няколко сериала и филми.

Anne 2016
Cahide

Kalbim Yangın Yeri 2016

Bugünün Saraylısı 2013
Rezzan Ataman

Mazi Kalbimde Yaradır 2011

Sır Gibi 2007
Nevra

Estağfurullah Yokuşu 2003
Günseli

Her Şey Aşk İçin 2002
http://www.diziler.com/kisi/gulenay-kalkan/diziografi#id1

# 259
  • София
Привет момичета!
Гюлен Калкан е родена през 1960 г. в Анкара. Театрална актриса. Участвала е в няколко телевизионни сериала - Болката в сърцето ми, Кажи ми как е съпругът ми и сега в Майка. Мисля, че първите два не са прожектирани  в България.

# 260
Благодаря ви за отговорите bouquet bouquet  Явно съм се припознала,но по физиономия ми е много позната и си мислех,че е играла в някой сериал излъчен в България.

# 261
# 262
Благодаря ви за отговорите bouquet bouquet  Явно съм се припознала,но по физиономия ми е много позната и си мислех,че е играла в някой сериал излъчен в България.
Привет! Може би си се объркала с актрисата Хале Сойгази, която играеше в "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun) майката на Дефне. Лично според мен приликата между двете актриси е голяма! Peace

# 263
И в "Север Юг" играеше.

# 264
  • България Сливен
 А свекървата на Гьонюл не играеше ли в "1001нощ" като майката на Онур?

# 265
Привет! Може би си се объркала с актрисата Хале Сойгази, която играеше в "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun) майката на Дефне. Лично според мен приликата между двете актриси е голяма! Peace

Не е Хале Сойгази,гледала съм я в Север юг.Благодаря ти все пак bouquet

# 266
А свекървата на Гьонюл не играеше ли в "1001нощ" като майката на Онур?
Мда. И във "Времето лети" играеше, мен лично там ме спечели. Ролята ѝ беше коренно различна от сегашната ѝ в "Майка".

# 267
  • София
Здравейте,  мили момичета!
Баба Зейнеп играе голямата турска актриса Мерал Четинкая. Да, тя играеше и в 1001 нощ  - майката на Онур и прекрасната  баба във  Времето лети. Очаквам да видим как ще изиграе трудната роля на разочарована и покрусена  майка, след като разбере истинското лице на сина си. Лека вечер.

# 268
https://www.youtube.com/watch?v=IAAYgFIrGYA

Превод на втория фрагман.Благодаря на Ани bouquet Хубава вечер от мен Hug Hug

# 269

ОЗЕТ К 17 СЕРИИ

Для Турны вновь начинаются тяжелые дни.

Зейнеп, которая узнала о том, что ее мать убила ее отца, пребывает в шоке. В то время, когда отношения Генуль и Зейнеп налаживаются, они становятся как мать и дочь, эта новость может подорвать все хорошее, что межу ними началось. Зейнеп не знает, что делать, ко всему этому ее делает несчастной факт, что Турна до сих пор с Шуле. В приоритете, конечно же, не она сама, а дочь. Зейнеп, у которой на руках записи, которые могут спасти Турну, получает плохую новость. Отчаяние постепенно растет. Но у Синана есть план и этот план возможно поможет отобрать Турну у Шуле. Синан и Зейнеп начинают превращать в действие, который начнется с предложения Шуле дать ей 300 тысяч лир. Эти деньги становятся мечтой Дженгиза, но Шуле непреклонна, она не собирается отдавать дочь. Дженгиз, несмотря ни на что, отказываться от денег не будет. Дженгиз не знает, что может сделать Шуле, пока он пытается ее убедить. Шуле и Турна окажутся на улице после некоторых произошедших событий. В это время к ним придет помощь оттуда, откуда они не могли себе представить. Для Шуле и Зейнеп вновь настали напряженные дни. Шуле в одно время и боится угроз Дженгиза, и в одно время они ей надоели. У Зейнеп в приоритете только Турна. Она ничего не может сделать для нее, поэтому она следит за поступками Шуле. Все происходящее не дает смысла для напряжения между Генуль и Зейнеп. Синан делает шаг к Дженгизу. Все это происходит очень неожиданно, поэтому и Шуле, и Зейнеп попадают в ужасные ситуации. Для Турны вновь настали тяжелые дни.

Общи условия

Активация на акаунт