"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 815
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
често съм в Турция и всичко във филма прилича много на всичко и всички там...Детайлите са чистата реалност,единствено сюжетната линия подсказва,че това е само филм.

# 346
# 347
 Grinning

Берен с режисьорите! Талантлива, добра и любопитна! Hug bouquet Hug

# 348

не знам за кой път вече го пишем , но това дете е уникално добро , така добре пресъздава образа на Мелек ,че не ти остава нищо друго освен да ревеш пред екрана  Cry Cry Cry

# 349
  • София
Привет!
Изгледах епизода на руски и не мога да не споделя с вас (съвсем на бързо, защото се стягам утре да пътувам). Потресена съм. Милото дете е подложено пак на неимоверни трудности и мъки.  Доста си поплаках, но и голяма ярост изпитах към Джахиде. Как е възможна такава жестокост от тази жена. Такава лъжа със смъртта, че чак и гроб инсценирала. Каквото и добро да направи, никога не бих й простила. Мислила доброто на Зейнеп, но по-скоро е мислила за своето добро. Докато Гьонюл, когато оставя детето си мисли за неговото добро, а не за своето. Голяма разлика между двете майки. Знаела е за това и дъщеря й. Дано Синан не е замесен също. Гьонюл случайно разбра, че Турна е жива и дали ще успее да каже на Зейнеп?  Гьонюл  е добра жена и след всичките неприятности, които й поднасяше баба Зейнеп, сега я гледа като малко дете, а бабата доволна. Зейнеп наистина добре изглежда, но има тъга в очите й. Синан я боготвори и е съгласен да си осиновят дете, само и само тя да е щастлива. Как ще се развият нещата,  Гьонюл не успя да й каже за Турна, защото онази Джахиде изплашена пристигна. На края пак покъртителна сцена - детето продава на улицата направени от него играчки за да купи мляко на бебето, а на отсрещния тротоар Зейнеп снима идващите на пролет птици. Турна я видя, затича се но се спря.  Дали ще се срещнат пак?  Лека вечер и  до скоро.

# 350
Добър вечер  Hug
Благодаря за всички снимки и коментари  Hug
Не съм гледала още епизода с превод, но благодарение но от вашите коментари разбрах какво се е случило. Гледах само малко от края на епизода и една мисъл ме гложде, ще се срещнат ли Турна и Зейнеп. За себе си имам лоша прогноза...Може би Турна ще прибере играчките и няма да се обади на Зейнеп. Милото детенце е надраснало годините си. Разсъждава като стара старица...Сигурно ще си спомни как Зейнеп я отпрати от болницата. И заради Зейнеп, защото много я обича и няма да иска да й причинява повече проблеми,  ще си тръгне без да й се обади  Thinking Дано да не стане така  Praynig
Нинка приятно и безпроблемно пътуване утре  Hug Ще те чакаме  Hug

# 351
На "Майка" сценаристите на "Пойраз Карайел" ставали. Пишеше в тяхната тема.

# 352
  • На изток от рая...
И аз си мисля, че Турна няма да отиде при Зейнеп, но много искам да не протакат много тази ситуация и Зейнеп да разбере истината още в следващата серия.

Отвратена съм от Джахиде - богатата госпожа, която си мисли, че може да пише сценарии за живота на останалите. Повече не искам и да я коментирам, защото не заслужава.

Не мислех, че онези двамата могат да пропаднат още, но явно може. Шуле се завърна към апатията и пълното безразличие от първата серия. Да, вече я няма Зейнеп, няма с кого да се конкурира да бъде майка. Мислех си, че поне за общото им дете ще се грижат, но... Жалка картинка. Нямам търпение да дойде следващия вторник, по-скоро сряда, че тогава излиза руския превод.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 09:47 от serenata

# 353
Момичета, признавам си, че ми е вече трудно да гледам тази тъжна история....
Такива долни човешки същества като Шуле и Дженгиз, дори не съм си мислила, че може да има някъде по света...Такава мърша е тази Шуле, че ми се повдига, като я видя...Каква майка може да е тя...оставила бебенцето на 8 годишната си дъщеря - да се грижи не само за детето, но и за прехраната му, за памперсите му...и онзи звяр Дженгиз да прави проблем на Турна, че е купила мляко и памперси за неговия син...а той дурака задлъжнял на магазина като си е купувал алкохол....
Знаете, че не гледам с добро око на Джахиде отдавна, но в този епизод тя просто прекали - изкусна лъжкиня и манипулаторка....
Още не съм изгледала епизода - ще го правя на почивки....но до сега не чух Зейнеп да нарича мамо Гьонюл....Продължава да се обръща така към Джахиде.....
Али е написал книга за историята на Зейнеп...Стана ми много мило и съжалявам, че двамата не са се оженили....

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 21:37 от MAMA-AN

# 354
  • На изток от рая...
Зейнеп и Синан много ми харесаха като двойка.

Но аз още съм му ядосана, защото продължавам да мисля, че той можеше да спаси Турна от онези изроди ако беше действал адекватно като полицай. В оня момент обаче, за него беше по-важно да впечатлява жената, в която е влюбен. Между другото, същото важи и за Али.

Гложди мисълта, че имаше нещо притеснително в погледа му, когато Джахиде съобщаваше за "смъртта" на Турна. И ако е замесен в тази гнусна операция "да спасим Зейнеп" ще съм много разочарована.

P.S. Да попитам - кога се очаква нов фрагман, че не се удържам вече  Mr. Green?

# 355
  • ES
...
Мисля, че Джахиде не е осиновила Зейнеп, защото я е срещнала случайно в детския дом. Джихаде е замесена в престоя на Гьонюл в затвора. Само да не се окаже, че тя е убила родния баща на Зейнеп, защото съм убедена, че Гьонюл не е.....
...
+1  Peace  Още в самото начало на сериала показаха, че Зейнеп не обича осиновителката си. Защо, щом е толкова добра и отзивчива?
А гроба на Турна е май измислица на Джахиде, защото как Мелек ще живее със семейството си?

# 356
serenata

Цитат
Гложди мисълта, че имаше нещо притеснително в погледа му, когато Джахиде съобщаваше за "смъртта" на Турна. И ако е замесен в тази гнусна операция "да спасим Зейнеп" ще съм много разочарована.

Много ме изненада с това. Гледах този момент в спомените на Гьонюл...Ще се върна да го потърся и изгледам отново. В 20 епизод има ли го този момент  newsm78
Снощи когато гледах ми направи впечатление, че Синан ревнува от Али - дори и не се прикрива, а и Зейнеп знае за тази ревност. Така, че не изключвам тези твои мисли, синан да е съучастник на Джахиде....Много ще бъда разочарована ако е така. Но тогава Синан ще загуби завинаги Зейнеп...Джахиде също....

gery_to
Цитат
в самото начало на сериала показаха, че Зейнеп не обича осиновителката си

И аз имам същото усещане, но си мислех, че тогава Зейнеп беше дете и децата трудно приемат непознати.....

Джахиде направо обсебва Зейнеп. На мен Джахиде ми е много коварна. Особено като се усмихне...
Да се надяваме, че в следващият епизод или Гьонюл или Гамзе ще кажат истината на Зейнеп...Повече ми се иска да е Гьонюл.....

# 357
Според мен на финала на сезона всичко ще стане ясно - че Джахиде крие от Зейнеп истината за Турна. И в следващия сезон ще гледаме как Зейнеп отново се бори за Турна. Но този път - сама. Без Джахиде, без Синан (ако и той участва в схемата), само с Гьонюл. И с Али, евентуално. А защо не и за братчето на Турна да се бори? Иначе ще бъде несправедливо спрямо него. Rolling Eyes
То всъщност още не е ясно дали през юни ще е финалът на сезона или окончателният финал. "Майка" е най-гледаният сериал в момента на StarTV и ще бъде странно да го приключат без нов сезон на есен. А и дойде нов екип сценаристи, който мога да гарантирам, че няма да ни остави да скучаем (от "Пойраз Карайел" знам). Peace

# 358
  • На изток от рая...
За Синан може и да си внушавам, но задържаха камерата върху него, когато съобщаваха новината и погледът му за секунда само нещо не ми хареса. Този режисьорски похват винаги поражда в мен съмнения.
Не знам каква борба ще води Зейнеп като разбере, но съм сигурна, че Турна няма да иска да се раздели с братчето си.

Честно казано предпочитам да завършат сериала сега, отколкото да правят нов сезон. Почти винаги ги разводняват, правят безсмислени обрати, вкарват нови герои и т.н. И сега имаше леко такъв момент преди   няколко епизода, но бързо влязоха в стария ритъм на интригата. Кои са новите сценаристи? Кои други сценарии са писали освен "Пойраз Карайел"

# 359
ето ги  и новините от рускините

сериала ще има 2ри сезон , при добър рейтинг се очакват около 75 епизода
още от 22ри епизод се включват нови герои - Айдан Шенер - Тюркян ханъм (майка на  Синан) и Лейла Ферай - братовчедка на  Али

близнаците - в ролята на Хасан

Общи условия

Активация на акаунт