"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 815
  • 734
  •   1
Отговори
# 360

Интересно наистина дали Мелек ще изтича при Зейнеп. Дано? Чакам фрага... ооо

# 361
  • ES

gery_to
Цитат
в самото начало на сериала показаха, че Зейнеп не обича осиновителката си

И аз имам същото усещане, но си мислех, че тогава Зейнеп беше дете и децата трудно приемат непознати.......
Не говоря за детството й, а за началото на сериала. Когато дойдоха с Турна в Истанбул, Зейнеп потърси Джахиде, когато им отрагнаха парите, по принуда. Не искаше въобще да се среща с нея. Даже мисля, че като пътуваха с Турна в автобуса каза, че е осиновена и не обича осиновителката си.

# 362
# 363
  • На изток от рая...
Ох, след фрагмана отново подпалих. Явно Джахиде успява да уговори Гьонюл да не казва истината, за да "предпази" Зейнеп. Много ме я яд как всички пазят единствено Зейнеп, при условие, че тя е възрастен човек и е доказала, че е достатъчно силна, а никой не мисли какво се случва с Турна. Уж я обичат като внучка, а забравиха, че изродът Дженгиз се опита да я убие и тя все още живее с него  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 364
  • София
Здравейте момичета!
Приветствам ви за размислите ви и отношението ви към сериала. Изгледах още веднъж 21 епизод  и фрагмана към 22 -ри. Дали Гьонюл ще разкаже на Зейнеп истината. Мисля, че да, но по-късно. Дано послуша баба Зейнеп и не оставя близкия си човек да живее в лъжа. Ако  обича този човек той трябва да продължи живота си в истина, тя е  най-важна, колкото и да е тежка. Джахиде е ужасно противна с лъжите си и нищо не я оправдава. Дано не успее да манипулира Гьонюл. Аз харесвам Зейнех  и  Синан като двойка и много се надявам той да няма нищо общо с грозните лъжи на Джахиде, а и тя каза на дъщеря си, че само те двете знаят за инсценираната смърт на Турна. Много бих искала Турна да се обади на Зейнеп, но тя най-напред се зарадва, а после стъписа и сигурно ще се скрие. Милото дете ще страда още много. Аз също не бих коментирала тези примати Дженгиз и Шуле, но те заслужават да се информират социалните служби и им се отнемат децата. Възможно е да го направи това съседката. Малкото  бебе е изоставено да  се грижи за него също дете - милата Турна и тя  да мисли за всичко свързано с отглеждането му, даже и с поставяне на ваксини. Ох нямам думи как да я нарека тази мръсница Шуле, вероятно вече и проституира. Не зная какво ще ни сервират във вторник, но за сега от фрагмана нищо конкретно не се разбира, дано има и втори. Смятам, че е важно да не  разводнят и оплескат нещата поблазнени от високия рейтинг, защото разбирам, че гласят и втори сезон. За сега пак очакване да вторник и хиляди съмнения. Приятен ден и до скоро.

# 365
https://vk.com/anne_dizi?z=video-38221602_456239350%2F5df456394c989715f5

още един фрагман

а дали Турна  ще иска да се върне при  Зейнеп

# 366
Добре че малката Берен е великолепна,иначе в тези дърления и дърпания филма изпростява,това е очевидно!Актрисата ,която играе Джахиде е класа.Харесвам я.

# 367
  • София
Добра вечер, момичета!
Изгледах и втория фраг. Зейнеп не е щастлива, защото сама признава, че мисли за Турна, не може да я забрави и съжалява, че не са заминали в чужбина. Гьонюл проследява Турна, но не се разбира дали и се обажда, май не. Умна жена е Гьонюл предпочете да сподели със Синан, че Турна е жива и той да подготви Зейнеп за очакващата я изненада. Каква ще е неговата реакция в последствие не е ясно, но когато научи не беше много изненадан. Дали владее нервите си или като полицай е узнал нещо, но никак не ми се ще да е в течение на мръсните игри на Джахиде. Какво ли чака още Турна,  колко мъки е способно да преживее това дете. Изпита голяма болка,  при вида на Зейнеп, която се забавлява с друго дете (Прекрасно играе и  преживява тази несравнима Берен).  Най-вероятно  е убедена, че Зейнеп я е изоставила и тя не е  вече нейната душа. Милата Турна не знае, че тя е мъртва за Зейнеп.  Мисля, че ни очакват още притеснения и сълзи. Дано ни пощадят сценаристите. Лека вечер.

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 21:18 от Nina NN

# 368
ОЗЕТ К 22 СЕРИИ

Узнает ли Зейнеп, что Турна жива?

Турна сильно обижена на Зейнеп. Несмотря на то, что она так хотела ее увидеть, она к ней не идет. Чтобы ни было у Зейнеп свой путь. Она говорила, что уедет далеко, а они встретились в Стамбуле. Несмотря на это, она ничего не спрашивала о ней, не звонила. Турна разворачивается спиной и незаметно для Зейнеп, уходит с обиженным сердцем.

Прошлое не оставляет Зейнеп.

Зейнеп не может забыть Турну. Чтобы облегчить свою боль, она хочет усыновить ребенка. Но это не будет легко. Сотрудники детдома узнают о похищении ею ребенка и это усложняет дело. В это время Зейнеп ждет неожиданный сюрприз. Интересно, беременна ли она?

Генуль протягивает руку помощи Турне.

Зная, что Турна жива, Генуль не может ее оставить. Она узнает, где живет Турна и видит своими глазами, насколько трудна ее жизнь. Но Генуль не может выйти ей на встречу, она не знает, что ей сказать. Но попытается помочь ей тайно. Турна будет очень удивлена, что кто-то ей помогает.

Теперь Дуру уверена, что Али до сих пор любит Зейнеп. Заплаканная, расстроенная, но у нее день рождения и она принимает новые решения. Она пытается снять остатки депрессии. Она всех удивит, то, что она была вынуждена скрывать, больше скрывать не надо.

Джахиде строит план, как избавиться от Шуле и Дженгиза.

Шуле и Дженгиз после ссоры с боссом, остаются безработными. Для них начинается тяжелый процесс. В это время Джахиде будет искать пути избавиться от них. Она сделает им предложение от которого они не смогут отказаться. Она намерена отправить Турну и ее семью подальше из Стамбула, что они больше никогда не пересекались с Зейнеп.

Турна, несмотря на обиды, захочет встретиться с Зейнеп. Но, увидев Зейнеп в таком состоянии, ее мир рушится. Теперь правда о том, что Турна жива, для Зейнеп вопрос времени...

# 369
Оппалячкааааа..... Cry

# 370
  • На изток от рая...
Дано рускините пуснат превода тази вечер, наточила съм се да изгледам епизода. Направо нямам търпение.

А това е новина, пак от рускините, дано да е вярна"

"Джансу Дере была замечена в районе Бебек и сделала признание журналистам: "Наш сериал хорошо идёт, у него прекрасные рейтинги, но несмотря на это, мы делаем финал в конце этого сезона."

# 371
  • София
Дано рускините пуснат превода тази вечер, наточила съм се да изгледам епизода. Направо нямам търпение.

А това е новина, пак от рускините, дано да е вярна"

"Джансу Дере была замечена в районе Бебек и сделала признание журналистам: "Наш сериал хорошо идёт, у него прекрасные рейтинги, но несмотря на это, мы делаем финал в конце этого сезона."
Серената и аз чакам с нетърпение рускините. Явно Анита ни изостави. Заслужаваше си да се гледа сериала на български, но жалко. Мамашите  го очакват до вечерта. Вече се съмняват, а и аз също, че Серхат е знаел за инсценировките на Джахиде. Чао до довечера и дано има добра развръзка.

# 372
http://askim-bg.com/watch_video.php?v=MMA7KSGAA244
Това е 19-та серия с превод.

# 373
  • София
Привет момичета,
Серената не зная дали успя да изгледаш серията на руски , защото много късно през нощта са я пуснали. Аз току що я изгледах набързо и ще я повторя довечера. Падругите пишат, че серите ще са 30 и ще завършат в края на м. май и с щастлив край. За сега притесненията продължават. Зейнеп не е щастлива, Гьонюл страда за Турна. Откри я и остави пред вратата кашон с лакомства и синя рокля. Баба Зейнеп ми се издига в очите, дава много разумни съвети и след като разбра какво е сътворила Джахиде, каза, че това и дявола не е в състояние да направи. Голям грях е да направиш гроб на  жив човек, а камо ли това да е дете. За този грях Гьонюл не трябва да мълчи.   На първо време да уведоми Синан, той да подготви Зейнеп, а той явно е знаел - хич не ми се щеше, но май е така. Нещата ще вървят до изясняване на ситуацията, защото Зейнеп дочу разговора за голямата тайна между Синан и Джахиде, а дали ще я заблудят  пак не е ясно. До сега само разминаване между Турна и Зейнеп. Детето страда от цялата обстановка в която живее - глад мизерия, но най-вече от живота с тези, които не искам да  наричам родители, а измет. Кога ще дойде края на всичко това не е ясно.  Великолепна игра на  тази прекрасна, гениална  Берен, която разбива всеки път сърцето ми. Това дете играе като велика актриса. До скоро за сега.

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 13:42 от Nina NN

# 374
  • AMS

Привет и благодаря за постовете!!!
 Дано тази информация за 30 епизода да е вярна!!!
 Сигурна съм, че темата ще има продължение в други сериали!!!
 Рейтингът е гарантиран, благодарение и на прекрасния екип!!!
 Радвам се също, че отстояват на това сериите да не са по-дълги от 2 часа!!!
 По съдържанието избягвам да пиша, защото не гледам с превод.
 Разбрах, че Синан е ядосан от това, че Гюнюл е научила, че Турна е жива.
 Не можел повече да крие тази тайна от Зайнеп.
 И този "мъж" го отписвам!!!
 За сега само Али набра една точка за книгата.
 Но заради отказа да се ожени за Дуру и признанието,
 че обича сестра ѝ, Зайнеп каза, че ще напусне редакцията.
 И дойде да чуе, че има тайна,
 която Джахиде и Синан крият от нея >>>

Благодаря на екипа
Kalina97, Anita, DoniJ и GeriSezoni
за превода на български!!!
https://www.youtube.com/channel/UCxA0o8LWYpbMNgYEP5hr1DA/videos

Общи условия

Активация на акаунт