"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 130
  • 734
  •   2
Отговори
# 555
Те до тук показа историята ѝ на Шуле. Много е обичала Мелек, но постепенно се е уморила.

# 556
Не помня в коя серия беше нейната история, но това ли са показали за сега? Че се е уморила от нея? Защото съвсем не е само това.

# 557
Аз така го приех. Стигнаха до запознаването ѝ с мъжът (оф , не помня имена). Отделно да кажа.. той играе брилянтно! Само като го видя и настръхвам!

# 558
Значи трябва да са го показали и нейния живот. Всеки различно възприема нещата, нормално. Дори един и същи човек през няколко години по различен начин му се вижда едно и също нещо. Аз я съжалих, съчувствах ѝ. Уверих се, не за първи път, колко стръмен е пътя надолу. Как нямаш гаранция, във всеки един момент, дали няма да стъпиш накриво и всичко се прекатурва. От много мъничко се преобръщат нещата, нещо се счупва и няма път назад. Човешките отношения много лесно се скъсват, включително тези между майка и дете.

# 559
Не помня в коя серия беше нейната история, но това ли са показали за сега? Че се е уморила от нея? Защото съвсем не е само това.
https://noviseriali.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0 … 16_f7decebf5.html Ето това е епизодът . След като остава вдовица започва чат да избива комплекси , че не може да се забавлява с приятелки заради малката и започва да гледа на нея като на пречка  като нещата още повече се влошават след като се захваща с отрепката Дженгиз .

# 560
  • София
Здравейте момичета!
Шуле остава много млада вдовица, сама с малко дете на ръце. Работи усилено и почтено. Много е млада, среща обаче неподходящия човек,  негодник и  паразит, влюбва се в него и живота й тръгва надолу. Заради тази мърша става компаньонка, изостава почтения живот и най-лошото - детето си. Наистина никой не е застрахован да не стъпи накриво и да не се преобърне, но при повечето случай, въпреки нараняването се става и се тръгва в правилната посока. Любовта към децата дава сили за това. Трагедията на Шуле е тази, че е влюбена и заслепена от  Дженгиз и не вижда какъв мръсник е той.  Не вижда колко страда детето й и няма оправдание за това. Сценаристите сполучливо правят сравнение между другите майки - Джахиде - осиновителката на Зейнеп, истинската й майка и самата Зейнеп и колко  велика и всеотдайна е тяхната любов към децата си. Според мен за Шуле няма оправдание, колкото и да е влюбена една майка не може да изостави детето си. Мелек живее с нея като малко мъчениче  и  иска да отлети с птиците за да се спаси.  Постъпките на Шуле спрямо Мелек - Турна са необясними и много пъти съм се замисляла дали тя въобще я обича или я смята само за пречка в живота си. За мен тя не е майка, въпреки че й е дала живот, тя не заслужава това прекрасно дете. Интересни ситуации предстоят, които водят до много размисъл и поука. Предполагам, че може и да си поплачете, но си заслужава. Приятно гледане и до скоро.

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 16:35 от Nina NN

# 561
Пречка ѝ е, ама не я дава и на Зейнеп. хем сърби, хем боли е нейната работа.

# 562
Няма как да я даде. Това означава, че признава, че е лоша майка. И аз си помислих, защо не я дава, но стигнах до този извод

# 563
Здравейте момичета!
Шуле остава много млада вдовица, сама с малко дете на ръце. Работи усилено и почтено. Много е млада, среща обаче неподходящия човек,  негодник и  паразит, влюбва се в него и живота й тръгва надолу. Заради тази мърша става компаньонка, изостава почтения живот и най-лошото - детето си. Наистина никой не е застрахован да не стъпи накриво и да не се преобърне, но при повечето случай, въпреки нараняването се става и се тръгва в правилната посока. Любовта към децата дава сили за това. Трагедията на Шуле е тази, че е влюбена и заслепена от  Дженгиз и не вижда какъв мръсник е той.  Не вижда колко страда детето й и няма оправдание за това. Сценаристите сполучливо правят сравнение между другите майки - Джахиде - осиновителката на Зейнеп, истинската й майка и самата Зейнеп и колко  велика и всеотдайна е тяхната любов към децата си. Според мен за Шуле няма оправдание, колкото и да е влюбена една майка не може да изостави детето си. Мелек живее с нея като малко мъчениче  и  иска да отлети с птиците за да се спаси.  Постъпките на Шуле спрямо Мелек - Турна са необясними и много пъти съм се замисляла дали тя въобще я обича или я смята само за пречка в живота си. За мен тя не е майка, въпреки че й е дала живот, тя не заслужава това прекрасно дете. Интересни ситуации предстоят, които водят до много размисъл и поука. Предполагам, че може и да си поплачете, но си заслужава. Приятно гледане и до скоро.
Така  е тя не заслужава това дете  на всичкото отгоре ражда и на мръсникът едно . Чак накрая като види дъщеря си в безсъзнание ще се осъзнае и ще му види сметката а Мелек и братчето и ще бъдат поверени на Зейнеп .

# 564
Много съм учудена, че само това ви е направило впечатление - детето ѝ пречи да излиза с приятелки. Много добре бяха показани душевните ѝ терзания, освен трудностите с работата, с парите, с намиране на детегледачки, самотата. Толкова добре го бяха представили, турците много ги бива в тази част, но както казах - всеки вижда различно.

# 565
  • София
Привет!
Съгласна съм, че Шуле изживява доста притеснения като вдовица и самотна майка, но нейното падение е след като се запознава, влюбва и заживява с Дженгиз. Никой не може да ме убеди, че една истинска майка може да жертва детето си за любовника си. След като заживява с този гамен и помен няма от Шуле, както я описва нейната съседка. Детето, което уж обича, беше  гладно, в синини, със счупване по ръцете и т.н. Освен, че си затваряше очите, когато Дженгиз бие Мелек, но и тя я биеше. Мелек  щеше да умре в чувала. Да не изреждам всички гадости, които извърши с дъщеря си, всъщност те предстоят още много, Шуле не заслужава да бъде майка. Но такъв е живота - много семейства се молят за да имат деца, а други ги захвърлят. Не бива да пиша как стоят нещата в последствие, но само ще кажа, че Шуле заяви на Али, че е съгласна Мелек да остане при Зейнеп.  След това се отказа, защото изпитваше неимоверна злоба към Зейнеп, след като  разбра , че Мелек-Турна не я иска, а обича учителката. Според мен ако Шуле изпитваше някакви  майчини чувства щеше да остави Мелек-Турна в семейството, което я обича и то щеше да я направи щастлива. Щеше да я спаси от Дженгиз, с който не искаше да се разделя и знаеше какво очаква детето, ако е с тях. Има и други причини, но ще ги видите в последствие. Истинската майка се отказва от детето си само и само то да е живо и щастливо - както е в известната Соломонова притча . Както между впрочем е направила и рождената майка на Зейнеп. Лека вечер.

# 566
Привет!
Съгласна съм, че Шуле изживява доста притеснения като вдовица и самотна майка, но нейното падение е след като се запознава, влюбва и заживява с Дженгиз. Никой не може да ме убеди, че една истинска майка може да жертва детето си за любовника си. След като заживява с този гамен и помен няма от Шуле, както я описва нейната съседка. Детето, което уж обича, беше  гладно, в синини, със счупване по ръцете и т.н. Освен, че си затваряше очите, когато Дженгиз бие Мелек, но и тя я биеше. Мелек  щеше да умре в чувала. Да не изреждам всички гадости, които извърши с дъщеря си, всъщност те предстоят още много, Шуле не заслужава да бъде майка. Но такъв е живота - много семейства се молят за да имат деца, а други ги захвърлят. Не бива да пиша как стоят нещата в последствие, но само ще кажа, че Шуле заяви на Али, че е съгласна Мелек да остане при Зейнеп.  След това се отказа, защото изпитваше неимоверна злоба към Зейнеп, след като  разбра , че Мелек-Турна не я иска, а обича учителката. Според мен ако Шуле изпитваше някакви  майчини чувства щеше да остави Мелек-Турна в семейството, което я обича и то щеше да я направи щастлива. Щеше да я спаси от Дженгиз, с който не искаше да се разделя и знаеше какво очаква детето, ако е с тях. Има и други причини, но ще ги видите в последствие. Истинската майка се отказва от детето си само и само то да е живо и щастливо - както е в известната Соломонова притча . Както между впрочем е направила и рождената майка на Зейнеп. Лека вечер.
Мен ме е яд ,че в по - нататъшните серии връщат детето на тия изроди  .  Мястото на хора като тях е в затвора и там да ги спукват от бой всеки ден
от сутрин до вечер !  В Англия между другото има подобен действителен случай на майка , която позволява на гаджето си изрод да тормози детенцето и   социалните работнички неглижират случая и  то умира на годинка и половина в адски мъки - недохранено,  със счупен гръбнак , изтръгнати 2 нокътя и множество синини . http://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/bebeto-p-netchove … a-pitar-konali-2/

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 07:58 от iris 40

# 567
Здравейте , гледате ли епизодите по БТВ лЕЙДИ ?
Много интересна и истинска история . Прекрасна игра на малкото момиченце и на Джансу Дере.
Много ме дразни майката на Мелек - родител не се става само ,когато родиш детето ,а трябва да се грижиш за него и да му даваш любов . Много наивна и глупава жена. Какво толкова му харесва на онзи пияница? В момента съм на 14 епизод с бг аудио ,дано после да има промяна в нея ,но не ми се вярва.
Майката на Зейнеп е много добра ,ще ми е интересно защо е влязла в затвора и дали това е причината да изостави детето си на поляната . Кръвта вода не става - Зейнеп много бързо се сближи с нея ,може би като разбере истината ще се отдалечи от нея ,добре че не знае истината веднага ,за да може да дари майчина обич на дъщеря си .
В японския оригинал мъжът и май я тормозил и тя накрая , за да се спаси е подпалила къщата им той е изгорял понеже и бил вътре и е избягала с детето . След няколко дни безцелно пътуване  накрая тя е осъзнала , че не може вечно да влачи детенцето от град на град оставила го е предала се е сигурно преди това е съобщила на полицията и социалните къде  е за да се погрижат за него . Сигурно и тук ще е така

# 568
  • Bulgaria

Здравейте  Hug В края на миналата година Мелек е спечелила награда ,лично Джансу Дере я е наградила. Личи си колко близки са си станали двете по време на сериала .

# 569

Здравейте  Hug В края на миналата година Мелек е спечелила награда ,лично Джансу Дере я е наградила. Личи си колко близки са си станали двете по време на сериала .
https://www.vbox7.com/play:808d04e7fa В тази серия става ясно всичко . Съпругът на Гьонюл  е бил същия изрод като Дженгиз и системно я е пребивал пред очите на невръстното им тогава дете . Една след поредния побой малката Зейнеп отива в спалнята където баща и е заспал и просто драска клечка кибрит и след това Гьонюл бяга с нея,  но накрая се предава и поема вината за убийството на мъжа си .

Общи условия

Активация на акаунт