Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 62

• 73 278
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
До сега изследвала изследвала ли си го.
Преди опит 2-3 ден от МЦ освен фсх изследвай естрадиол, той даже е по-важен при стартиране
Да изследвали съм го последно беше 8.1 нещо такова,но преди това беше 13.5 после 20.5
Казаха ми на1ден да изследвам фсх и ако е добре на 2ден от мц  да започваме стимулация.

# 616
  • София
Преди опит 2-3 ден от МЦ освен фсх изследвай естрадиол, той даже е по-важен при стартиране
Да изследвали съм го последно беше 8.1 нещо такова,но преди това беше 13.5 после 20.5
Казаха ми на1ден да изследвам фсх и ако е добре на 2ден от мц  да започваме стимулация.
Освен да си изчакаш цикъла и да пуснеш хормоните, друго не можеш да напарвиш.
Аз съм започвала опит с фсх 11.6, но естадиола ми беше добре.
Стискам палци за добър резултат и на хормоните, и за опита Simple Smile

# 617
  • София
Момичета, предстои ми махане на миомен възел и съм в болницата. Въпросът ми е, понеже ще ми проверят и тръбите по време на лапарото, ако случайно има проблем (правих ЦС и пропускат, но все пак) и ги прекъснат, това няма до попречи на ИКСИто, нали?
Благодаря ви!

# 618
За ИКСИ тръби не ти трябват, ембриончетата се поставят направо в матката  Wink
Успех и дано мине леко лапарото  Hug

# 619
  • София
Да, но ме шашнаха с въпроса да ги проверим ли, и викам да попитам все пак да не влияят по някакъв начин..
Благодаря много, Жана! Simple Smile

# 620
Аз съм с две прекъснати тръби заради хидросалпинкс.Ако се установи проблем по-добре да ги няма тръбите.След това може още на следващия цикъл да се направи опит.Лапарото е много лека интервенция и възстановяването е много бързо. Wink

# 621
  • София
Стефи, казаха ми поне 6 месеца до опит... ще питам лекаря пак утре или на изписването. Мерси за куража Simple Smile

# 622
6 месеца? Shocked
На мен ми казаха,че мога веднага,но беше лято и тогава не правиха процедури и по тази причина стимулацията беше 3 месеца след лапарото.
Но на теб може би заради миомния възел.На мен само тръбите прекъснаха.

# 623
  • Бургас
Освен да си изчакаш цикъла и да пуснеш хормоните, друго не можеш да напарвиш.
Аз съм започвала опит с фсх 11.6, но естадиола ми беше добре.
Стискам палци за добър резултат и на хормоните, и за опита Simple Smile
Много ти Благодаря Hug

# 624
След моето лапаро на което се установи, че тръбите са ми запушени, но не са прекъснато, защото не пречат ми казаха, че може още на следващия цикъл да започнем ин витро. Но ние нямахме тази възможност от към изследвания и т.н. тъй като късно се усетихме. Но честно казано добре че изчаках, защото сега като ми се разпъва корема и пак имам леки болки, а месец след процедурата със сигурност щяха да са по-силни. Поне при мен е такаа де при всеки е различно.
Успех с процедурата и не се притеснявай за ден два всичко преминава  Hug

# 625
  • София
Благодаря, момичета! Дано мине бързо и да се оправяме за процедурата.

# 626
  • Бургас
Момичета направих голяма глупости вместо вит.с изпих 5бр. Фалиева киселина.какво може да ми се случи моля помагайте

# 627
  • София
Момичета направих голяма глупости вместо вит.с изпих 5бр. Фалиева киселина.какво може да ми се случи моля помагайте

Пила си вместо вит Ц фолиева? Че какво да ти се случи, то фолиева трябва всеки ден да пиеш и без това, не разбрах какъв е проблемът.

# 628
  • София
нищо няма да ти стане и 10 да изпиеш.

# 629
  • Бургас
От дано,че изпаднах в паника, много съм глупава. Но бързах за физиотерапия и обърках котиите едва като ги глътнах се осетих и много се притесних.

Общи условия

Активация на акаунт