Искам да кажа ... (94)

• 54 855
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Съвсем сериозен съм. Понеже вземам хранителни добавки, подчертавам хранителни добавки, не зоб, та случайно съм наясно с  някои екстри на определени витамини и минерали.

# 331
Коте, сутринта предупредих госпожата, да знаят, да няма изцепки някакви. Като я взимах попитах "Смяха ли ти се децата?". "Неее, никой не забеляза.", както ѝ казвах снощи, ама тя голям рев удари.

Ще гласувате ли?

Бо, до раменете много се харесах аз.

Милата красавица тя  Hug Все пак добре, че не се е порязала.
Ще гласувам за референдум, а може би и за президент, въпреки, че така им се бях ядосала на кандидатите - това е обида за избирателя... Събирани от кол и въже, все кандидат президенти Sick

Ели, не може да бели картофки, не е задобрял. С чука е лесно, слага на дъската между два плика и действа. Почти ги беше направило детето, тъкмо се прибирам, той чука ли чука и го гледам целия омацан в ръцете, ръба на купата също. Аз не, че се хваля, ама много чисто работя - омацам ли така се изнервям, измивам, почиствам и начисто започвам отново и не е като да е търсен ефект, просто странност, както е подбора на щипките на прането Crazy

# 332
  • София
Аз пък, нали ден не мога да изкарам без супа, а вече изредих всички, които готвя редовно, тази вечер си направих френска лучена. Ами не че се хваля Mr. Green, обаче стана уникална! Същата, каквато ядохме в Париж! След малко препичам филийките и се мятам.
Обичам караоке Heart Eyes Ако решите да правим софийска среща, предлагам да ходим да пеем Drunk

# 333
  • Варна

Ивъл на едно фирмено парти имахме караоке. Всички грачиха с кеф, начело с шефа
Правихме го това, вярно е чудо, дерат се като степни вълци.
Съвсем сериозен съм. Понеже вземам хранителни добавки, подчертавам хранителни добавки, не зоб, та случайно съм наясно с  някои екстри на определени витамини и минерали.
Не,не пия витамин В6 . Благодаря за загрижеността.
Добавки за спорт също не ползвам. Пия калмацинк,
ама едва ли е от него...

А, моята дивакиня в понеделник се бушонира. Щото
не може да върви това дете, все бяга и така бягайки,
и гледайки назад се праснала в една ниска тераса по
скулата. Прежулена и насинена. Опитала се да обясни,
че се е ударила в тераса, естествено съучениците й са
и са подигравали, дойде си с овесен нос. След още 2-3
подобни случая и социалните може да ми звъннат на
вратата...

# 334
Зуз, бързо възстановяване на майка ти!
Аз пък хапнах гъби със синьо сирене и краставица с чесън.
Само да кажа на Антигона, че за много близки граници на кръвното съм запомнила от форумчето, че се пие но-шпа.

# 335
Белиндааа  Laughing - рецептата за уникалната супа моля  Hug

И аз съм се удряла жестоко като дете. След половин ден циркове в детската, баба ми лети на пожар да ме прибере на обяд преди следобедния сън. Мразех следобедния сън в детската градина Sick. Та тръгваме си ние, аз вървя напред с наведена глава и си гледам в краката, а бабчето нарежда отстрани първо ми се караше, после ме заплашваше с майка ми, с дядо ми, с кой ли не и аз си вървя, почти съм се разплакала, какво ли ще ме очаква вечерта и така се фраскам в един циментов стълб, че имах чувството, че главата ми се пръсна. Стана ми огромна цицина, цялото чело със сини-виолетови отенъци до вечерта, сякаш съм малтретирана. Тази синина обаче ме спаси от детската следващите седмици Mr. Green

# 336
Ще го имам предвид при следващ път, който се надявам да не се случва. Дадоха й направление и за нефролог, защото смятат, че е от бъбреците.

# 337
Белинда, и аз напоследък само супи готвя и вече взех да се повтарям,  ако можеш дай рецептата за тази лучената да я пробвам евентуално и нея.

# 338
  • Бургас
Едни нищо и никакви картофи на фурна от мен за днес.
Ивъл да разиграете някой нашумял сериал, примерно? Всеки да има роля

# 339
  • Euskal Herria
evil, твоята щерка все пак е дете. А аз, стара чанта,  за Великден се сдобих с разцепено чело и жълто-зелени очила  Joy  Изкарах ангелите на мъжа ми, направо си плача да се изтипосам в темата за муните.

# 340
Аз сутринта изхвърлих една тенджера крем супа от карфиол и морков. Сигурно следващите 2-3 години няма да готвя такава супа. Направих я онзи ден за всички, те само я опитаха и после я ядох само аз и така ми втръсна и въпреки че си беше добра я изхвърлих, само като си представих, че ще си мисля, че имам супа за вечеря.
Наздраве от мен, мъжът ми сервира по чаша червено вино  Heart Eyes

# 341
  • Някъде там
Искрено ви благодаря за подкрепата.Съжалявам че ви занимавам с моите проблеми,но нямаше с кого да споделя. ММ е в командировка от днес а и работата му е височинна и не ми се искаше да му плача.
Още и е високо кръвното но е малко по добре.

Аз съм като полудяла в кухнята..успокоявам се с готвене.Вече има храна за цяла седмица.. ooooh!
Видях при Йоли едни пирожки,сега и тях пека.

Ох аз ако отида на караоке и ще затворят заведението.Грача жестоко.
Ще гледате ли пееш или лъжеш?Само за там съм аз.
Моето кръвно е ниско винаги,но винаги като пазя диета ми се доближават границите независимо каква е.

# 342
  • В Космоса
ММ много обича да пее. Последно пя в Караокето в Б-с Redemption Song на Bob Marley, между някаква руска песньовка от един наводкен братушка и рок парче от един много про металяга. Mr. Green

# 343
  • Бургас
Мисля да му дам шанс на новото предаване. Нали заради него няма Откраднат живот Crossing Arms

# 344
  • Варна
lina_bs , това със сериала е добра идея...
ще го помисля. Карала съм ги да пеят
"над смълчаните полета" на китайски, да
танцуват на "лебедово езеро" имитирайки
хранително разстройство... Колкото по-големи
простотии им се измислят, по се радват.  За
сега ми е сигурно Крал и Кралица с предаване
на короните и ленти от предни години.

Общи условия

Активация на акаунт