Искам да кажа ... (94)

• 54 866
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
Зузанка, бързо да се възстановява и да не е сериозно.

# 316
Зузанка, стискам палци да се оправи бързо майка ти.
Знам колко е трудно, когато седиш безпомощен и нищо не зависи от теб!
Кураж, дано се размине с опасенията на докторите!

# 317
Зизу, дано се стабилизира майка ти, кураж Hug

Гладна съм, а нито знам какво искам, нито си вдигам задника да сготвя. Накарая някакви яйца ще ям и това е. Криво ми е и всички ме дразнят, ей сега, точно в тоя миг много искам да съм сама, а не да ми мрънкотят деца и мъж. Няма спокойствие от тях, всеки нещо иска.

# 318
Давиз  Hug бързо възстановяване на майка ти желая Hug
Форумни приятели във фейса нямам... но това не пречи да се разочаровам жестоко от реални познати и то хора, които всеки ден срещам. Тогава се оказа, че мацката се сприятелила с мен да ми следи фейса. Ограничих всичко и не ми вижда нищо освен профилната снимка и снимката на корицата. Първоначално мислех да я изключа по принцип и сега даже се зачудих, защо не го направих.

Акаша, как веждата - тя е много внимателна към детайлите твоята госпожица. Това ме подсети, когато синът ми се беше постригал, ама така се беше нарязал, че доста късо го постригахме тогава и пак си личеше Crazy

Онзи ден ходих на фризьор и ме пострига 5 см - чувствам се добре, аз пък не се харесвам с дълга коса, беше ми до средата на кръста, сега е под раменете.

Вчера хванах сина да начука и маринова пържолите, той па голям кеф, че се получиха много добре. Сега му се обадих пак да направи, ама вече не иска. Помолих му се и склони, ама мерака се оказа, че е бил само вчера  hahaha

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 11:56 от blackcat6

# 319
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Зузанка, спокойно, ще я стабилизират. Дано по-бързо се върне вкъщи, да се успокоите.

Жаки, има такива моменти, това е цената на семейното щастие - понякога ти иде да избягаш вдън гори тилилейски, а иначе си готов човек да убиеш заради тях. Свиркай си и чакай да отмине. Joy
Но първо вземи се наяж, може и от това да ти е.

# 320
  • някъде ... тук ...
Коте, дай му друга задача - да обели картофите примерно Twisted Evil
Онзи ден дребният готви с баща си с голям ентусиазъм - прясно зеле със свинско и запечено шкембе с гъби и кашкавал. Изгониха ме от кухнята, да не съм им пречела. После трябваше да изчистя, де Crazy

Зузи, дано по-бързо се оправи майка ти Hug

# 321
  • Има много детски смях.
Зузанка, стискам палци!  Praynig

Аз пък повече от 10 години бях от онези грубоватите, които приличат на момчета- със супер къса коса. А- ла Патрашкова. Пък ми и  отива. Не се обиждам, да не се разбере неправилно. Но от близо година търпя промяна и пускам коса. В момента е докъм раменете. Честно да си призная, понякога едвам я издържам, запарва ми, тежи ми, пречи ми и ми е интересно да разбера сама за себе си доколко ще й позволя да ми се качи на главата, или аз- на нейната.  Laughing Съгласна съм, че не на всеки му отива, но има много свежи и секси попадения.  Wink

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 17:47 от Umma

# 322
  • някъде ... тук ...
Хахаха, Ума, аз повече от докъм раменете досега не съм успяла да я издържа.
Взема ли да я връзвам цялата и да седи повече време прибрана, щипвам към фризьорката. Пречи ми, тежи ми, все я пипам, омазнява се по-бързо ...

# 323
Ивъл, сценариите са дело на българиците и нищо не съхранявам у мен.
Зузи, стискам палци за майка ти.Това съм го преживяла 2 пъти с баща ми, един инфаркт и един инсулт.Дано всичко се размине.

# 324
Днес съм пас. Моята коса я знаете.
Бебо, твоята коса  рядко срещана. Казвам го, щот я срещнах.
Не се подстригвай много, грях е. Heart Eyes

# 325
  • В Космоса
Коте, сутринта предупредих госпожата, да знаят, да няма изцепки някакви. Като я взимах попитах "Смяха ли ти се децата?". "Неее, никой не забеляза.", както ѝ казвах снощи, ама тя голям рев удари.

Ще гласувате ли?

Бо, до раменете много се харесах аз.

# 326
  • Варна
Стиснати палци и от мен Зузанка  Hug Всичко ще е наред.

Ekatеrina,  благодаря, ще измисля нещо, а и имам време.

И аз няма да готвя. Нещо ми е сплескано тези дни... Обаче
сънувам толкова цветни сънища, че чак си вярвам, като се
събудя.

# 327
Дай воля, късо е до раменете.
Евил, вземаш ли В6  по някакъв повод?

# 328
  • Варна
Дай воля, късо е до раменете.
Евил, вземаш ли В6  по някакъв повод?
Ко, речИ?! Ха, ха "не" е отговора и доставчика
не съм сменяла  Mr. Green