Искам да кажа ... (94)

• 54 855
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Върнах се и аз от избори.
Сега, докато си ям да си напиша какво имам за "казване".
Янтра, да ти е живо и здраво богатството!
Захир, снимки, гледка, куче,....всичко на 6.
Моите бижута са си все от скъпи метали и си имат кутии. Не харесвам и не нося бижу, направено от подръчни материали. Въпреки, че Екс показа много готино. Някак си не мога да се възприема.
Ваксината против менингит и тази за момичета за след 12 год. за рак на маточната шийка са ми странни. Наистина са защита, но не към всички, а ги рекламират като панацея.

# 706
Мариат, моите кутии имат...но там.си и стоят. Не мога всяка вечер да ровя по кутиите...затова и почти нищо не нося.
Сложа си едно нещо и карам.с него месеци.

# 707
  • София
Гласувах още в 7 ч. и беше вече лудница.Младост сме много активни тази година. LaughingВремето е супер приятно навън.На мен тази година ми биха ваксина ама за какво беше  newsm78

# 708
Върнах се и аз от избори.
Сега, докато си ям да си напиша какво имам за "казване".
Янтра, да ти е живо и здраво богатството!
Захир, снимки, гледка, куче,....всичко на 6.
Моите бижута са си все от скъпи метали и си имат кутии. Не харесвам и не нося бижу, направено от подръчни материали. Въпреки, че Екс показа много готино. Някак си не мога да се възприема.
Ваксината против менингит и тази за момичета за след 12 год. за рак на маточната шийка са ми странни. Наистина са защита, но не към всички, а ги рекламират като панацея.

Не ги рекламират, поне тези за менингита. ЗК покрива само един щам, останалите са по желание и са около 500. За рака сега излезе някаква статия, че, сложилите ваксина девойки трябва по-често да се изследват  ooooh!.

# 709
  • София
Борис ме побърква с хранителните си приумици. Гледа някакво филмче, явно испанско или мексиканско и мине, не мине седмица, трябва да готвя такос, чили или някаква друга изгъзица. За Хлоуин каза, че щял да се натъпче с бонбони като пинята hahaha Та, днешния хит е фритата. Не бях правила досега, много странна манджа Rolling Eyes От 10 минути ги чакам тия яйца да стегнат, засега нищо. Накрая като каже, че няма да ги яде, ще му счупя главата.

# 710
  • София
При нас случая е същият с желанията.Питай ме дали му правя  JoyПосле се почва оглед обстойно дали е същото на вид вкуса няма значение.

# 711
Даун, не ме разбра. Ваксината за рак на маточната шийка си се рекламираше. Бая. НО! Е факт, че е само за няколко типа, а не за всички. Това, обаче е нещо, което малко хора знаят. Спестено е и в рекламата.
А сравнението с ваксината за менингит, е че и тя не е за всички типа.
Сесил, напълно те разбирам! И аз съм така с бижутата. Имам, имам, ама само аз си знам.
Обожавам фритата, но съм си измислила рецепта.

# 712
  • София
Верно? Вкусно ли е? На мен засега ми прилича на манджа с грозде...Нещо като огретен, ама на тиган и с други зеленчуци. Ще докладвам, като го опитам.

# 713
Фритата си е омлет, но печен.
Белинда, зависи какво си сложила, но би трябвало да се изпече.

# 714
Аз мисля, че те разбрах Мария  Peace. рекламира се ваксината за ovarian и именно за това споменах статия, според която, подложилите се на ваксина, трябва да се изследват по-често  Tired.

# 715
Борис ме побърква с хранителните си приумици. Гледа някакво филмче, явно испанско или мексиканско и мине, не мине седмица, трябва да готвя такос, чили или някаква друга изгъзица. За Хлоуин каза, че щял да се натъпче с бонбони като пинята hahaha Та, днешния хит е фритата. Не бях правила досега, много странна манджа Rolling Eyes От 10 минути ги чакам тия яйца да стегнат, засега нищо. Накрая като каже, че няма да ги яде, ще му счупя главата.

Говори ми, моят искаше да му пека Маршмелоу на шишче, но по възможност да е на истински огън. Казах му, че ако имам огън, ще опека пържоли  Laughing Такос, фритата, начос и други подобни и при нас бяха модерни. Сега вече по-истински неща го впечатляват - телешки стек, мариноване на пържоли, бургери - все сериозна храна  Laughing

# 716
  • София
Ще стане. Вече го преместих във фурната и размириса страхотно! Бре, т'ва малкото ще излезе гурме Mr. Green

Сесил, сложих каквото прочетох в нета Laughing Зарзават, сирена, шунка, мляко, сметана, подправки и, разбира се, яйца. Абе, манджа с грозде, аз ви казвам hahaha

Хаха, Блек, еволюира, викаш Joy

# 717
Правих мъфини по рецепта на Екатерина!  Станаха чудесни!!!!Благодаря за рецептата Simple Smile
След това гласувах,  а сега правя зелена супа,т. е. крем супа от спанак Simple Smile След това смятам да почина малко Simple Smile
Относно ваксината - слагам задължителните, други не, че имахме реакция като бебе!  
Янтра,  богата си,  спор няма! Пожелавам ти това богатство да е много здраво и много да те слуша!
Отивам да редя пъзел Simple Smile

# 718
Аз мършмелоу си пека на свещ. Хаха...супер става обаче.

# 719
Аз мършмелоу си пека на свещ. Хаха...супер става обаче.
Искаш да кажеш, че си заслужава да опитаме? А не се ли опушват, т.е. не почерняват ли? Какъв е вкуса, още довечера ще пробвам, защото ни остана един пакет от Хелоуин Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт