90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 352

• 40 887
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Оптимист по принуда
Добро утро  bouquet

Снощи не можах да сложа спящ котак, нещо функцията paste ми прави номера.
Хайде, на минуси да е темата  bouquet

Вангобче, чуден бухалчо  Hug
Мамкати, /какъв ник  hahaha Joy/, добре дошла  Hug
Лия, защо се тормозиш? Като я гледам Червенкова колко е отслабнала от диетата си, не е много добра реклама. Crazy Peace
Курдов, прекрасен плезльо  Heart Eyes, Благодаря  Hug Ти си се развилнял снощи  hahaha. Поне ще ти е вкусно днес. И аз не обичам да се отказвам, щом започна нещо. Щом си решил, изкарай я пустата врътка, само не вглеждай толкова в грамчетата. Peace

Вчера си бях режимно-почивна, но пак си промених менюто. На обяд беше пилето в йената, вечерта салата от морков, цвекло, лук и риба тон.
Днес ще си направя вече блоколито с кис. мляко, за вечеря ще е сигурно шакшука, но без чесАнь Mr. Green. Смятам да закуся крушка, дано пак не се отнеса нещо и не забравя. ooooh!

# 16
  • София
Привет и от мен! Hug

Благодаря за хубавата нова тема! bouquet

Но ме, ти си същата като мен!  Mr. Green И аз , когато е плодов деня, се презапасявам като за световно!  Joy И само мъкна торби към и от работата, никога не изяждам всичко, което съм си взела. Но ме крепи мисълта, че ако случайно огладнея, си имам...  Grinning

Курдов, много се радвам, че реши да си довършиш врътката на инат!  Hug

На всички - хубав ден! Hug

П.С. Мими, в какво са разликите между режим почивка и разделно? (Най-вече в закуската ли? Или има и други неща?) Hug

# 17
  • Русе
Aуууу, Демитууу  Heart Eyes Heart Eyes прекрасната Шаде....Обожавам....  Whistling
Мерси и за темичката!  bouquet bouquet

Курдов, ауу, какви вкусотии си готвил.....  Crazy  Hug
Вангобии  Heart Eyes Heart Eyes сладък бухалчо.
и да не забравите забранените думи!!! Wink
Wink  bowuu

Хайде, мноого  Heart Eyes Heart Eyes на всички!!!

# 18
  • Русе
Добро утро и от мен!
За 24 часа толкова вода изхвърлих , не е истина просто.но пък старта е супер мотивиращ. 1.1кг надолу.
Днес бобов - з - фреш от грейпфрут (беше ужасяващо горчив , едва го допих) , за това ще се наложи з-2 банан , о  и в леща и салата.
Благодаря на спомнящите се за мен  Hug
Усмихнат и ведър ден ви пожелавам!

# 19
  • Бургас
Иринита този картоф с кимион и къри как го приготвяш? Hug
Инджи, сварих червена леща с глава лук, няколко скилидки чесън и два картофа, уж за крем супа, сложих малко червен пипер, черен пипер, индийско орече, кимион и къри, сол естествено, но течността доста поизвря и стана мноого гъста крем супа или по-редичко пюре. Съчетанието от кимион, индийско орехче и къри придава невероятен вкус. Но на ММ не му хареса - той е традиционалист.

# 20
  • Targovishte
ИРМАНОВА  Hug Hug Добре си се завърнала в нашето виртуално семейство!  bouquet Успех с новата врътка!

ИРИНИТА  Hug Hug И аз крада рецептата! нЪл можИ?  Praynig bouquet

# 21
  • Бургас
Курдов, можИ,можИ  Laughing

# 22
  • София
И аз ще я крадЪ, много вкусно звучи.  Heart Eyes
Моята картофена наджа е във фурната вече.  chef

Хайде весело да ви е!  Laughing

# 23
Иринита този картоф с кимион и къри как го приготвяш? Hug
Инджи, сварих червена леща с глава лук, няколко скилидки чесън и два картофа, уж за крем супа, сложих малко червен пипер, черен пипер, индийско орече, кимион и къри, сол естествено, но течността доста поизвря и стана мноого гъста крем супа или по-редичко пюре. Съчетанието от кимион, индийско орехче и къри придава невероятен вкус. Но на ММ не му хареса - той е традиционалист.
Благодаря Иринита  Heart Eyes- ще пробвам, и без това по план програма за събота смятах да си правя червена леща, така ще я направя Simple Smile

# 24
Добро утро!
Деми по нощите не спи, нови ТЕМИ твори, ама днеска късно ще се появи!!!! bouquet Ааааа, ама тя вече се появила!  bouquet
Вангибче, не сме го почнали ремонта, нали съм болна....!
След 15 , още правя план за действие, не искам моткане и протакане до НГ Thinking! Майсторите трябва да са под строй Simple Smile Само Господ и здравето да са с мен! Simple Smile
Хубав ден прекрасни, върша дреболии из нас и разчиствам терена за ремонта! Simple Smile
ААА, Пете относно РХ е почти като 90ДД, но там няма определени дни, всяко ядене си е само за себе си, почнах него защото мразя ужасно плодове и плодовите дни ги ненавиждам Sick, а също и тестения ден ми е неприятен Whistling
При РХ основните принципи са: Б със салата, ВХ със салата, Варива със салата, плодове и сладкочи самостоятелно, но аз така или иначе рядко ги ям! Там не се разрешава и филията хлаб която тук се яде в първите два дни, просто хляба се съчетава само със салата, с жълтък, с масло/ мазнина/. Прецених, че така не лишавам организма от нито една група, не ми тежи на корема и не се подувам, и се сваля, бавно но славно! Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 11:04 от mimi.7299

# 25
  • Sofia
Курдов, благодаря за насоките за новата тема Simple Smile Голяма съм шматка

mimi.7299, трети ден ми е само, но съм я правила преди 4 години, свалих тогава 12 килограма Smile

Вчера стриктна до съвършенство бях:
- закуска - 1 круша
- обяд - зеле с ориз
- вечеря - картофи соте със задушени зеленчуци

Днес съм с 0,800 грама надолу, в момента 60,300 кг.

Успешен ден от мен   bouquet

# 26
Но ме, ти си същата като мен!  Mr. Green И аз , когато е плодов деня, се презапасявам като за световно!  Joy И само мъкна торби към и от работата, никога не изяждам всичко, което съм си взела. Но ме крепи мисълта, че ако случайно огладнея, си имам...  Grinning

П.С. Мими, в какво са разликите между режим почивка и разделно? (Най-вече в закуската ли? Или има и други неща?) Hug

Така де, а си представи, че взема та огладнея и нямам нищо.  hahaha То страшна работа, мани мани  ooooh!  hahaha hahaha От презапасяване се бях докарала до три числа на кантара  Sick
Изядох едната ябълка и единия банан и ми стана тежко. Ще видя на обяд какво ще хапна, а другото за утре. Нали и утре е ден и трябва да се яде  Mr. Green

А да ти отговоря и на другия въпрос. 90ДДе на принципа на разделното хранене, като има и някои изключения при смесването на храни. Режим почивка е по същия начин. Обядваш белтъчини, вечеряш вгх, като пример го давам, може и обяд плодове, вечеря белтъчини. Запазва се разделността при храненето. Общо взето няма голяма разлика между този режим и разделното хранене. Можеш да си потърсиш таблица на храните при разделното хранене и да видиш там как се комбинират.

А, ето намерих  Grinning

# 27
No me заедно сме писали за РХ, хубаво е, че си и дала и таблицата! Hug

# 28
  • У дома
ДОбро утро и от мен bouquet
Деми bouquet
Ирманова, добре се завърнала, и аз те помня bouquet
Веси, успех с врътката Peace
МИми, досега колко кила паднаха с разделното Hug
Лия и аз мисля като Деми, хич не се тормози с тази ВЧ, нищо и половина не се сваля, сега и хапове пуснали ooooh!
На всички мноого Hug Hug Hug
Лек и усмихнат да е денят ви Heart Eyes bouquet

# 29
Vesito  завиждам ти . Аз съм се заковала на 61,500 вече 5ти ден и не мърда. Нещо май съм във застой. Надявам се след още 1-2 врътки да тръгне пак малко от малко надолу.

Хванах се днес да чета рецептите от темата с рецептите за 90 дневната. Смятам че застоя ми може да е предизвкан и от количествата . намерих с първата страничка  на темата линк към текст а количествата. Очевидно трябвя ако четене Simple Smile  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт