90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 352

• 40 852
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Но ме, мерси много за таблицата! bouquet Ама може ли малко разяснения? - "Х" предполагам е абсолютно забранено, а "-" е непрепоръчително. Какво е кръгчето?

Мими, и аз да питам като Гени - може ли да се свалят примерно 2-3 кг за месец с РХ? Или за 2 месеца?

# 31
Но ме, мерси много за таблицата! bouquet Ама може ли малко разяснения? - "Х" предполагам е абсолютно забранено, а "-" е непрепоръчително. Какво е кръгчето?

Мими, и аз да питам като Гени - може ли да се свалят примерно 2-3 кг за месец с РХ? Или за 2 месеца?
Ами зависи колко имаш да сваляш, по тежките свалят по лесно, но аз за около месец две съм свалила Simple Smile

# 32
Петя ето една по-добра таблица.

Преди време си купих книга за разделното хранене и ми беше доста интересна. Някъде бях снимала и таблицата, доста подробна беше  newsm78, но трябва да видя в другия лаптоп  ooooh!

Извинявам се на останалите, че не съм по темата  Hug

# 33
  • София
На мен ми е сложно РХ, нещо не ми се занимава да запомня всичко това...

# 34
Запис в новата тема! Hug Hug Hug

# 35
  • Русе
Vesito  завиждам ти . Аз съм се заковала на 61,500 вече 5ти ден и не мърда. Нещо май съм във застой. Надявам се след още 1-2 врътки да тръгне пак малко от малко надолу.
Ааааа, ама ти имаш нарушенийца от време на време...  Mr. Green
Ако и килата за сваляне са малко, съвсем бавно ще става.  Flutter

# 36
Добър ден.
Деми  bouquet
На всички  Hug
Курдов, много ме забавлява със среднощните си подвизи  Mr. Green
жгмъц, сложно си е  bowuu

Обядваш белтъчини, вечеряш вгх, като пример го давам, може и обяд плодове, вечеря белтъчини. Запазва се разделността при храненето. Общо взето няма голяма разлика между този режим и разделното хранене. Можеш да си потърсиш таблица на храните при разделното хранене и да видиш там как се комбинират.
Всъщност има особености точно при протеините, понеже при разделното се отчитат и интервалите на хранене. Например ако ядеш месо на обяд, трябва да минат над 10 часа за друг протеин или нещо такова беше. И бях гледала за примерен режим сутрин плодове, обяд варива и вечер протеини, точно заради по-бавното им усвояване.

# 37
  • Русе
Добър ден.
Деми  bouquet
На всички  Hug
Oooooooo  bowuu
 Heart Eyes Heart Eyes

# 38
  • София
Стаси.  Heart Eyes

И други сложности има в РХ, кисел плод/сладък плод... Ох много мързелива съм, не ми се учат новости.  Wink

Хапнах си картофите + салата зеле и моркови.  baby_neutral

# 39
Стаси.  Heart Eyes

И други сложности има в РХ, кисел плод/сладък плод... Ох много мързелива съм, не ми се учат новости.  Wink

Хапнах си картофите + салата зеле и моркови.  baby_neutral
Да, да. Аз дадох само пример с протеините. Мен това ме отказа. Ако ядеш месо, чак утре яйца, и т.н. За плодовете вече съм забравила, но и домата беше с особен статут  Mr. Green

И Мимоз, сладкиши не се ядат при разделното, че не са разделни  hahaha. Даже шоколад знам, че не се яде, да се замества с банан  Naughty. Мисля можеше плодова салата и сметана, ама да не те излъжа  hahaha. Специално гледах рецептите за сладко, че нали са ми слабост  Blush

Жулетке  Hug. И аз поемам често въглехидрати в течна форма вечер  Blush

# 40
  • Берлин
Момичета и момче, не знам на какъв режим съм и какво става, обаче съм подута като плондер - може и от лекарствата, МЦ никакъв го няма /само това ми липсва на този етап/
Благодаря за новата темичка сладурска, направена от сладурка  bouquet

Вангоби, Инджи, Джулс, Ничия, Ади,  Hug И на всички неспоменати още толкова гушки /не бойте се, с маска съм, няма да ви лепна грипец/...

Днес минах с банан, о и в - спанак с ориз + салата. На фона на всичко мъча да съм режимна....

Много слънчев ден и до после на следобедно кафенце

# 41
При РХ след протеин интервала е 4-5 часа Simple Smile, сладко в групата ядат разделно, т.е. като самостоятелно хранене, но не често по изключение,.....то няма режим, в който цял живот да не хапнеш сладко....режимът не е сложен кара се като нашия, няма нищо за помнене, качила съм таблицата на телефона и като се усъмня си я поглеждам и това е! Най радостното ми е че се отървах от противните плодове и тестяци! Joy

# 42
  • София
Мимчо, аз пък не разбрах, че си болна, оздравявай бързичко Hug
Стаситка, радвам се, че писа Hug Hug
ПапурчеHug Hugпо-добре ли си днес?
И на мен ми е сложно разделното, за това карам разхайтена почивка Crazy

# 43
Да, аз също си карам по правилата на почивката на 90 ДД. Най-точно ми пасва, както на вкусовете, така и на начина на живот. А най-важното е, че задържам килограмите и не качвам.  Peace

# 44
При РХ след протеин интервала е 4-5 часа Simple Smile, сладко в групата ядат разделно, т.е. като самостоятелно хранене, но не често по изключение,.....то няма режим, в който цял живот да не хапнеш сладко....
Имаше ограничение от протеин до протеин, в книгите го пише. А и сладко да ядеш по време на РХ е нарушаване на режима, но всеки си преценява. Теб само Бялата Бланка май ще те изкуши  Joy. Вие с Жулка ставате за РХ, там май и забраненото можеше Whistling

И аз спирам да пиша за това тук, че ще ни изгонят как разводняваме темата с други режими  Flutter Flutter Flutter

Вангоби bouquet

Общи условия

Активация на акаунт