Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 899
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
На мен тигрово око ми прави асоциация с едно време в гимназията когато момчетата си правеха жълто-руси кичури на черна коса,както също и доста момичета.
Аз им казвах петнисти хиени 😄

# 166
  • Вестерос
Аз харесвам на Никол Станкулова , как си прави в края с машата къдрици, мъчила съм се като бях с дълга коса, но моята е много гъста и тежка и не стават като нейните, явно е с по-фин косъм и по -рядка. Преди 2 месеца си скъсих косата до раменете на черта , ей така реших, беше ми до кръста почти, отново на черта. На следващия ден четох статия, че подобни прически до раменете щели да са модерни 2017  Laughing За 2 месеца порасна малко и онзи ден пак я скъсих с 2,3 пръста, но този път на два пласта долу, че не искам да я филирам, а ми е гъста и стои на черта една педя дебела и щръква настрани.  Flutter Blush

# 167
Тифани, с моята ситуацията е подобна. Щръкнала и бухнала. С всеки ден се убеждавам, че ще е мой по-добре леки етажи, но филажи не. Само, че още си мотая, че не смея да ида тук на фризьор, имам лоши спомени от миналите етажи-покзвала съм тук, едни накъсани на коса почти до кръста, с огромни разлики.
И на мен ми харесват буклите на Никол Станкулова,предполагам е с по-дебела маша.
Само, че аз съм се парвила с такава дебела и станаха едни завити краища само, клепнали и увиснали, които не могат да се нарекат къдрица.  Grinning
Относно чертата до рамене или средна дължина-тя си е все актуална от няколко години.
Аз съм я виждала Станкулова ни живо-косата й не е много гъста, не е и тънка и рядка, но не е супер гъста. Много е слаба, нежна и мъничка, изобщо камерата й качва килца отгоре стабилно. Simple Smile
Аз ако искам да се оттърва от сухите краища ще трябва да режа пак едни 5 см. Не мога да ги оправя по никакъв начин. А скоро се подстригвах.
Ще видя като се боядисам какво ще е положението откъм краищата.

# 168
Купих си шампоан оцветител, за да забавя малко боядисването. Много ли цапа това нещо? Пише пелерина, ръкавици, мазане с крем на чело и уши  Shocked, аз си мислех, че е като обикновен шампоан и ме хвана шобето, нищо не направих

# 169
На мен тигрово око ми прави асоциация с едно време в гимназията когато момчетата си правеха жълто-руси кичури на черна коса,както също и доста момичета.
Аз им казвах петнисти хиени 😄

Това пак е балеаж, но кичурите са с различна дебелина и са от бяло русо, всички нюанси на кафявото до черно.  Фатката е да се прелеят добре. Показаните не са толкова добри, в предишната статия се виждаха хубаво...
Който не иска руси, може и кичури само в кафявата гама - по светли, карамел до тъмни

# 170
  • Вестерос
Тифани, с моята ситуацията е подобна. Щръкнала и бухнала. С всеки ден се убеждавам, че ще е мой по-добре леки етажи, но филажи не. Само, че още си мотая, че не смея да ида тук на фризьор, имам лоши спомени от миналите етажи-покзвала съм тук, едни накъсани на коса почти до кръста, с огромни разлики.
И на мен ми харесват буклите на Никол Станкулова,предполагам е с по-дебела маша.
Само, че аз съм се парвила с такава дебела и станаха едни завити краища само, клепнали и увиснали, които не могат да се нарекат къдрица.  Grinning
Относно чертата до рамене или средна дължина-тя си е все актуална от няколко години.
Аз съм я виждала Станкулова ни живо-косата й не е много гъста, не е и тънка и рядка, но не е супер гъста. Много е слаба, нежна и мъничка, изобщо камерата й качва килца отгоре стабилно. Simple Smile
Аз ако искам да се оттърва от сухите краища ще трябва да режа пак едни 5 см. Не мога да ги оправя по никакъв начин. А скоро се подстригвах.
Ще видя като се боядисам какво ще е положението откъм краищата.
Мисс  Hug Точно така ми стана опита да направя букли на краищата. Във Вип Брадър като я гледах Николчето с каква маша се прави, моята е същата дебелина.
Аз съм с права коса с леки чупки и сега зимата, за да не я оформям с преса и горя допълнително смятам да мина на пяна и да се мачкам и да си правя чупки тип разплетена кошница  Laughing

# 171
Ел, ясно е,че са вид някакви кичури. Просто не виждам кой знае какво нещо ново в тях. Иначе ми харесват.
Тифани, аз се чупя с черен Тафт и понякога ми стават много хубави чупкиу почти къдрави като естествени, но сухи стоят и ме дразнят. Тая сухата изобщо ме тормози. Как не ми се реже, ама май ще се наложи.

# 172
  • Вестерос
И аз такъв си вземам, лятото от морския влажен въздух (Варна) ми се чупи косата, особено като е по-дълга и така се мачкам , на мокра коса само, за да не я изправям постоянно.За сухото аз почнаха течни кристали да си втривам в краищата и се подобри. Моите бяха доста изсъхнали, че се и боядисвам редовно от 3 години някъде , затова реших и да я скъся. През 4,5 години си я режа до раменете.

# 173
Купих си шампоан оцветител, за да забавя малко боядисването. Много ли цапа това нещо? Пише пелерина, ръкавици, мазане с крем на чело и уши  Shocked, аз си мислех, че е като обикновен шампоан и ме хвана шобето, нищо не направих
Аз не съм се омазвала. Понеже се слага на измита коса трябва да е подсушена с кърпа добре, за да не капе

# 174
  • София
Въобще не цапа шампоана-оцветител!
Тия указания са да плашат гаргите!
Аз си слагам пепелно русо почти всеки път, като си мия косата.

Сега пък съм в чуденка. Много искам омбре. Най-после се направих тъмно руса. Сега трябва да отида да ми направят краищата. Ама се чудя първо да ме боядисат или да ме подстрижат?

# 175
Първо се боядисай, ако краищата нещо се изтормозят от боята, направо да ги отрежеш  Grinning  Crazy

# 176
Въобще не цапа шампоана-оцветител!
Тия указания са да плашат гаргите!
Аз си слагам пепелно русо почти всеки път, като си мия косата.

А колко време стоиш?

Ех, че не ви питах вчера, така се бях настроила, взех си някакъв цвят кафе

# 177
Колкото повече, толкова повече  Peace Като бях руса цапах директно на суха коса и си откарвах по един час. Мисля и сега да пробвам на суха коса, че ме мързи да мия, да седя, после пак да мия...

# 178
  • Има много детски смях.
Записах си час за боя, кичури и сравнително дълъг боб. Колко ще е дълъг не се знае, но решението е взето, датата за осъществяването му- насрочена. Нямам търпение. Crazy

# 179
Точно днес ползвах шампоан оцветител.Моят е на Victoria beauty,огнено червен.Изобщо не цапа,но и аз го сложих на влажна коса.Хубав цвят се получи,и чудесно освежи избледнелия червен цвят на косата ми.Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт