Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 907
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Аз съм ползвала балсам - оцветител. Освежаваше и вършеше работа.
Миналата седмица обаче купих от новите спрейове на Лореал за покриване на корена и ще разчитам на тях в последната седмица преди боядисването.

# 181
  • Шотландия
Миналата седмица обаче купих от новите спрейове на Лореал за покриване на корена и ще разчитам на тях в последната седмица преди боядисването.
Тайга, покаже кои са?

Онази статия за тигровото око, дето не се отваряше линка.

Момичета, дето ще купувате маша, пак да кажа, ако не сте ползвали досега за къдрици, имайте предвид, че много зависи и от косата. Дебелите и непокорни коси - повече време трябва да се държат, съответно, машата да е по-тънка, по-тънките коси хващат по-бързо (и се увреждат по-бързо, де!) и на по-недебела маша. Ако ще си правите къдрици и се колебаете между размер Х и размер по-малък от Х, вземете по-малкия - от личен опит го казвам. Аз нали купих маша с 5 приставки точно щото не бях сигурна коя ще е точния размер - добре че така стана, щото ако бях взела тази, дето мислех - никакви къдрици нямаше да станат, само вълни. Сега, на практика, ползвам втората отзад напред по дебелина, другите нагоре стават само за завиване на краища. То и косата ми не е много дълга, де, ама... Идеалният вариант е да вземете маша от приятелка назаем и да пробвате какво точно ще стане на вашата коса, щото много зависи и от нея.

Редакция:
Зачетох се в тоя сайт, тука някакви тенденции са набрулили - пише, че ситни къдрици щели били да бъдат на мода и по-тъмни цветове, както и не толкова рошави, а по-пригладени кокове. На кой да вярва човек...  newsm78 Аз тъкмо бях решила да пробвам да оставя косата си ненакъдрена

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 20:26 от *Мила*

# 182
Много готини тенденции. Дебели вежди мразя,контуриране също, матови червила не обичам, а сенки, близки до естествения цвят на кожата звучи много добре. Ситните къдрици все повече се предпочитат май.
Тези холивудските винаги са ми били много ами...холивудски  Joy филмови едни такива ,специфични, за ревюта, за кино продукции от 50-те 80-те и 90-те примерно, не е като да си тръгнеш ей така в ежедневието  например.
Кока на Кейт М. много ми хареса. Рошавото недоразумение до него-никак.
Тъмните цветове винаги са си били на мода, но кичурите наполедък си остават явна тенденция. Simple Smile
Най-много ме зарадваха кукленските мигли-обожавам ги.
Мила,  благодаря ти за интересната статия.
Това, което казваш за машите е абсолютно точно. На моята гъста и твръда коса,дебела маша нищо не прави.

# 183
Не е до косата. Аз като бях с коса до раменете взех професионална Ремингтон от приятелка фризьорка ( от дебелите) Даже и плажни вълни не станаха, а докато изляза косата беше съвсем права.
Сега с дълга коса и тънката маша, когато искам по едни къдрици просто взимам по голям кичур.

# 184
Ами по-скоро е до текстурата на косата и каква е. И от машата също си зависи много, както и от това дали можеш като цяло да се навиеш, все пак професионалист е друго.
И аз правя така, когато искам по-едри къдрици, с обикновена, средна или по-тънка маша, просто хващам по-дебели кичури и става много хубаво. Затова и не виждам смисъл от маша с много по-голям диаметър, защото тя не прави нищо релано, а средната или тънката маша могат да ми направят идеални по- едри къдрици.
Аз ако искам само вълни или чупки, навити краища ще си купя въртяща четка или ще ме издухат на фризьор. Далеч е по-щадящо и с много по-добри резултати.

# 185
И аз така с машите - имам тънка и като искам по-дебели къдрици просто вземам по-дебел кичур. Или с пресата, там винаги стават по големи и отпуснати.

# 186
И аз така с машите - имам тънка и като искам по-дебели къдрици просто вземам по-дебел кичур. Или с пресата, там винаги стават по големи и отпуснати.

Ох, с правата преса стават много хубави. Веднъж ме направиха в салон, стояха два дни, единият от които бях на дискотека. Получиха се перфектни едри, къдрици, много естестевни. Обаче сама не мога да си ги направя такива. То затова е казано, че си има хора за всичко Wink
Сама ако тръгна да ги правя имам чувството, че косата ми изгаря, изскърцва, унижощава се, въртя си ръцете, изгарям се, ужас общо взето.

# 187
Шампоана оцветител, който използвах преди 2-3 години си цапаше и то доста. Червена се правех и все внимавах около челото, че и с розово чело съм вървяла. Не я миех голяма занимавка ми се виждаше измиеш я веднъж, боядисваш, измиваш втори път  ooooh! Никой няма време за толкова миенета  Mr. Green Навлажнявах я добре с бутилка с пулвелизатор и тогава мацах. Не съм сигурна дали на суха коса ще се получи  Thinking

# 188
На мен послединя ми изцапа повече и от боя.  ooooh!

# 189
Шампоана оцветител, който използвах преди 2-3 години си цапаше и то доста. Червена се правех и все внимавах около челото, че и с розово чело съм вървяла. Не я миех голяма занимавка ми се виждаше измиеш я веднъж, боядисваш, измиваш втори път  ooooh! Никой няма време за толкова миенета  Mr. Green Навлажнявах я добре с бутилка с пулвелизатор и тогава мацах. Не съм сигурна дали на суха коса ще се получи  Thinking

Да я намокря предварително не се бях сетила, мерси за идеята  Hug

Аз оставих моите пет косъма да изсъхнат сами, сложих само малко олио. Ми много хубаво стана, едни вълни ми се образуваха. Може би като я орязах и ще реши да се начупи, доволна съм.

И ни поканиха да кумуваме догодина, вероятно през септември. Сега ме е яд, че младежът не направи предложението две седмици по -рано, преди да си отрежа косата  Mr. Green Тя пак ще порасне и ще има за прическа, ама все пак....  Laughing

# 190
От модните тенденции за следващата година нищо не ми харесва, но като гледам и 2016 не съм била по модата така че  Joy Обичам естествените неща  + класически грим за повод.

Черпя ви виртуално за вчерашния ми рожден ден  Heart Eyes Получих и маша така че съм доволна  Laughing

# 191
От модните тенденции за следващата година нищо не ми харесва, но като гледам и 2016 не съм била по модата така че  Joy Обичам естествените неща  + класически грим за повод.

Черпя ви виртуално за вчерашния ми рожден ден  Heart Eyes Получих и маша така че съм доволна  Laughing

Да си жива и здрава и много щастлива.Скоро да ни покажеш и снимки с неотразимата прическа която ще си направиш с новата маша  Hug .Каква е тя между другото сподели с нас Simple Smile
Като стана въпрос за мода и прически за сезона есен зима 2016- 2017 година ето и от мен http://en.vogue.fr/beauty-tips/beauty-inspiration/diaporama/hair … r-2016-2017/26637 обемни коси , пригладени , рок визии каквото си поискаш  Hug
eто и за пролет 2017 http://www.harpersbazaar.com/beauty/hair/g8018/spring-2017-hair-trends/

# 192
http://www.technopolis.bg/bg/Curlers/Curler-ROWENTA-CF3352F0/p/831750 тази за която говорех и преди няколко страници. Общо взето твърде рядко се правя с маша за да им позволя на близките да купят по скъпа. Виж преса един ден ще търсая хубава независимо от цената, но искам перфектна, да изправя хубаво, бързо и да е максимално щадяща за косата  Heart Eyes

# 193
Да си жива о здрава и много късмет!Да покажеш снимка като се направиш с машата.И аз я гледах тази.И й се чудя.

# 194
Цитат
http://www.technopolis.bg/bg/Curlers/Curler-ROWENTA-CF3352F0/p/831750 тази за която говорех и преди няколко страници. Общо взето твърде рядко се правя с маша за да им позволя на близките да купят по скъпа. Виж преса един ден ще търсая хубава независимо от цената, но искам перфектна, да изправя хубаво, бързо и да е максимално щадяща за косата  Heart Eyes
Чудно изглежда машата.Очаквам като направиш прическа с нея да ни се покажеш за да се радваме и ние  Simple Smile  bouquet
Споделям прически  които ми харесаха много .
Скрит текст:
тъмно и много красиво .

[/img]
В тролея видях ето такива червени красоти.Ох така да въздишам по тези руси и червени коси и да не смея да се направя  Joy .
Особено червеното тази трудна поддръжка на цвета ме спира .
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт