Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 878
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Gotham City
Благодаря на всички за отговорите!

Нощен Ястреб и да не ми отива утре отивам с тази снимка на фризьор, пак ще има леко етажиране, заради предните гении, но няма как, лека полека ще се оправи.
Трябва да махна изгорялото, краищата са ми като перука от евтините  Confused

# 601
Не знам как давате такива крайни определения за състоянието на коса по СНИМКА ! Има огромна разлика даже при цвета на снимка, камо ли за състояние. Без да се пипне косата не може да се определи каква е, айде моля ви се....
На русото момиче съвсем не е толкова зле косата, с подходящи продукти може да изглежда перфектно.
По принцип на една снимка когато косата е поддържана си личи и се забелязва Simple SmileКакто и ако има по изгорели краища  си се забелязва Wink А на пипане и те сами си я определят като суха .За въпросното момиче не знам някой в темата да е определял косата на момичето като много  зле  Rolling Eyes

# 602
Хайде сега, Ел, аз никъде не видях крайни определения и никъде не прочетох косата на Менина някой да я е определил като "крайно зле", напротив, всички ѝ направихме комплименти. Нямаше нужда от главни букви и удивителни. Peace
А за нуждата от малко подхранване - това виждаме, това пишем. Peace
Както писа Мис, друг е въпроса тя дали ще се вслуша в нашите съвети.
Разбира се, само дето я определиха като "съсипана" Ами чак съсипана не е. В такъв момент и без това човек се чувства зле....както и да е, не се сдържах  bouquet

# 603
Днес пробвах серума на Маракеш , благогаря на милата съфорумка която ми прати да го пробвам  Heart Eyes . Ще споделя за един продукт , който не е коментиран много. Бях си купила комплекта на Калърфлекс преди време и реших да го пробвам. Той включва шампоан и балсам и спрей за лесно разресване . Измих се с шампоана , след това си ползвах и балсама . Мислех че тази серия има силен протеин , но точно обратното , косата ми е много мека и с повече блясък и не се заплита . Не знам дали това се дължи на серума или на тази серия , но все си мисля че е заради серията. Много съм доволна от нея , ще я ползвам на няколко поредни миенета . Справи се със сухотата ми и мога спокойно да прокарам пръст през косата си  , нещо което досега не ставаше , краищаата са ми пригладени . Чувствам си косата съживена  Heart Eyes . Не подстракавам , но ако някоя от вас не е намерила УаУ продукта за изтощената коса си коса , да пробва тази серия , заслужава си bouquet

Скрит текст:
П.С.  Търся второ момиче да си разделим наполовина голямата разфасовка на серума за краища на маракеш . Гледам че от няколко дни в Рибката я няма малката опаковка, кой знае и кога ще има  ooooh!, та ако има желаеща да ми пише на лс.  Hug

# 604
Честно казано объркана съм след вчерашното посещение при фризьор. Наистина, права е, че косата иска грижи, а аз не полагам никакви. Измиване и балсам понякога по краищата явно не са никакви грижи. Косата ми няма блясък, стои в краищата разхвърчана, не е в най-добра форма според мен, но и чак да е толкова зле как да преценя? Снимки бих качила, но се затруднявам с това качване другаде, пък после тук... Но ще опитам  Hug

# 605
За подхранване на косата  препоръчвам свинска мас с оцет,маски със зехтин,рициново,бадемово и кокосово масло-за краишщата особено е много хубаво действието.
Отрязвяне на изтощените краища и после балсам след всяко миене,маска хидратираща,олио или кристали.Въднъж или два пъти в седмицата и димашните маски с масла.

# 606
Привет момичета Peace

Опитах се да прочета назад коментарите, но са доста и няма да мога. Много съм "гола и боса" по темата с поддържането на косата и милионите видове продукти и марки. ще направя малко въведение, за да стане ясно за какво иде реч  Simple Smile
Използвам единствено шампоан, който сменям често, че все не мога да случа, и кристали за коса, които дори от преди 2 месеца свършиха и така и не съм си купила нови  Rolling Eyes Косата си я подстригвам 2-3 пъти в година - както дойде ( последно май месец ходих и следващата седмица ще ходя, че само отлагам), лятото не използвам преси и сешоари и не е я боядисвам от 6-7 години вече, сега обаче често ми се налага, защото се върнах на работа след майчинство и не мога да си смотам косата на топка с ластик, все пак трябва да имам някакъв приличен вид Sunglasses Косата ми е почти до кръста с остатък от степени/етажи и почти на черта отдолу (искам да стане равна и предишния път така леко я оформи фризьотката, но има какво още да се желае). Проблема е, че е суха в краищата, а бързо ми се омазнява в корените и за капак най-отпред все едно ми се бели косата и като не случа на шампоан пък е още по-трагично положението. Иначе според фризьорите косата ми е гъста с дебел здрав косъм и е тежка каквото и да значи това, трудно издържа някаква прическа, а обема никакъв го няма.

Приемам съвети и идеи за продукти, но да са на по-достъпни ценички Blush

Ако успея после ще кача снимка до колкото се може да видите нагледно за какво иде реч.

Хубав ден  Peace

# 607
Оплаках ви се, че не знам кои са протеинови шампоани и май не ми повярвахте  Mr. Green
Какъв да избера- с колаген, кератин, провитамини  newsm78 Балсамът различен ли да е или напротив- от една серия?

# 608
Оплаках ви се, че не знам кои са протеинови шампоани и май не ми повярвахте  Mr. Green
Какъв да избера- с колаген, кератин, провитамини  newsm78 Балсамът различен ли да е или напротив- от една серия?
Колкото по-напред е протеина в състава на шампоана,толкова по-протеинов е  Laughing Това най-общо казано.А дали ще смесваш серии или не си зависи изцяло от това какво се нуждае косата ти Peace Винаги спазвайте правилото (ако ще смесваш хидратация с протеинов),че протеинов шампоан+хидр балсам или маска е ок,но обратното в никакъв случай,защото хидратиращите съставки затварят косъма и какъвто и протеин да сложиш изтича в канала.Пускам ти и два полезни линка
http://blackhairinformation.com/hair-care-2/hair-treatments-and- … d-reconstructors/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=818929.msg … 26576#msg29926576
Надявам се да съм помогнала Hug

# 609
Рая, имай предвид, че при мен след каератинови винаги има омазняване прекомерно за моята мазна коса. Не знам как би се отразило на суха коса.

Аз се изправих с новата преса  Mr. Green Много съм доволна, хубаво изправя. И косата си харесвам от новите шампоани. Обаче, толкова не е реален цвета, че направо се дразня, хем съм пред прозореца, на прекрасна естествена светлина, чак синьо - черно ми изглежда на снимките.

Скрит текст:

Ужасно наклъцканите крайща ме дразнят, но може би ще ги преживея, че не ми се иска да я пипам. Искам едни още 10см и така ще я поддържам. В мечтите ми винаги ще си остане светлата коса, такава на кичури, тип "небрежно изсветляла от слънцето" . Няколко опита вече правя и все неуспешни, все завършвам с рижи петна и явно е крайно време да се откажа во веки от тази идея.

# 610
Благодаря, момичета  Heart Eyes

# 611
Момичета и аз се реших да ви покажа косата ми,не я изправям и не я боядисвам Blush
Скрит текст:
Hug

П.П Ако можете дайте ми идеи за прическа за НГ Praynig Къдрици моята коса не държи за съжаление,ако имате идеи ще е супер bouquet

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 21:22 от pacolina_

# 612
  • В полите на Пирин планина
Mother of PrincesS , изглеждаш чудесно, а и косата ти е супер - много плътна и не е накълцана.  Peace

pacolina_ , страхотна коса. Цветът ѝ е прекрасен и състоянието също. Красота! За прически нямам идея, защото моята е чуплива и не особено дълга - нищо не я правя.  Sunglasses

# 613
Косата ти е страхотна!Лъскава,дълга и гладка.Прически всякакви можеш да си правиш.С ретро преса и повече лак.Къдрици щом не държи,плитка може като водопад,най-различни.Ще помисля още и ще пиша.

# 614
  • Gotham City
Ох, на такава коса можеш и без прическа, прекрасна си е такава каквато е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт