Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 882
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Street of Dreams
Така като гледам, всички сме си разказали играта на косите с това омбре Mr. Green И аз не запомних ника на новото момиче, но се вижда, че е съсипана една чудесна коса.
Мис, на мен също много ми хареса прическата ти, особено раздвижена, леко небрежна, зад уши и подобни. Peace Даже мен ако питаш още малко е имало да се реже и ако не се вманиачаваш толкова много в количество и дължина, ще е по-добре. Сложи една тъмна боя и направи снимки bouquet

А на мен ми хареса много азиатката със правата коса - върха е направо. Heart Eyes

# 586
  • Пловдив
Menina,  много хубава коса!
И аз скоро ще посетя фризьорката да ми вземе връхчетата.

# 587
И на мен ми харесва Ондине, но не мога още да й свикна, нормално е това. Просто съм се гледала с много повече коса. Мисля, че за омбре скоро няма да се замисля. Искам сега след боята и банята да видя как ще застане.
Косата на Менина е много хубава! Наистина обаче има нужда от освежаване и подхранване.
Майка ми нещо ми се прави и де мотае, не иска да ме боядисва,довечера като ме намаже и нищо няма да видя от цвят, то вече 17 ч. е тъмно. И сега е много тъмно даже.

# 588
Кои шампоани са протеинови, момичета?  Embarassed Embarassed Embarassed
Направо първите 7 съм изпуснала, извинете ме  Wink

# 589
  • На морето!
Благодаря, благодаря!  bouquet Почти се навих да я подстрижа с едни 5-6см, 10 не мога да преживея наведнъж, въпреки че Мохини е права- така само се въртя в омагьосан кръг.
А прическите, които сте показали на последните страници са наистина фантастични, стига човек да успее да ги поддържа или да  има тежка и идеално права коса. Моят случай не е такъв, аз имам гъста коса и много фин косъм, което я прави хвърчаща и чупеща се на места, освен плитки и изправяне с преса друго не умея,  така че събирам идеи за подходяща за моя случай прическа.

# 590
Много ми харесват тези шоколадови цветове(някои не толкова шокоалдови) и прическите.
screen shot on windows

free image hosting

how to screenshot on windows 7

upload gif

upload an image

Менина, какви прически харесваш? Питаш за подстрижка или за празнична прическа.
От твоята коса може да се направи буквално всичко? Какви прически обичаш по принцип? Да ни ориентираш малко.

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 17:15 от Miss_Bingley

# 591
Според мен става дума за прическа (подстрижка)за по лесно поддържане и е зала описание на косата и за да я насочим.
Мисче  много ми хареса първата  тъмнокоската  май трета снимка е .Моята коса като цвят е номер 2 в момента

# 592
"Идвам" да споделя с вас, че изведнъж ми дойде музата да се погрижа за косата си. Отидох на фризьор и тя ме шашна като ми зададе въпроса "Какво е станало с тази коса? Преси, третиране?" Останах изумена, защото ползвам само сешоар в студените месеци и я боядисвам. Била силно дехидратирана, изтъняла. Отряза ми около сантиметър, но имала нужда от още клъц-клъц. Посъветва ме да започвам с грижите - маски, терапии...  Crazy А даже нямаше нацъфтяло ... И сега да ми препоръчате маски и масла за хидратиране и възстановяване  Hug

# 593
  • Street of Dreams
Макадамия маската много ще ти хареса като за начинаеща.

# 594
А ти виждащ ли някъв реален проблем с косата си? Питам, защото в един салон, в който ходех преди, едната фризьорка беше ужасна. От вратата ги почваше, че косите им са покъртителни и искаше да ги тъпче с козметика (която тя продава). Едно момиче направо пък го разплака, като взе да му пипа косата и да обяснява колко била оръфатана и гадно остригана и тя как сега нямало какво да направи. А момичето си беше с нормална прическа и хубава коса. Та да не се е опитала да ти проуба нещо Wink

Иначе аз препоръчвам масло от макадамия (да не се бърка с маслото на Макадамия). Новия ми любимец. И на лицето си слагам, понеже от студа кожата ми много изпръхва, вместо нощен крем го ползвам, много е хубаво.

# 595
Не знам как давате такива крайни определения за състоянието на коса по СНИМКА ! Има огромна разлика даже при цвета на снимка, камо ли за състояние. Без да се пипне косата не може да се определи каква е, айде моля ви се....
На русото момиче съвсем не е толкова зле косата, с подходящи продукти може да изглежда перфектно.

# 596
beauty_magnolia ако имаш желание да качиш една снимка на косата ти, ако не е много нахално, но тук си качваме и аз обичам да гледам снимки на коси.
често съм забелязала,че фризьорите преувеличават, нещо им нямам много вярна, щом ти е отрязала само 1 см надали е била толкова много изтощена, колкото тя твърди Rolling Eyes
нищо не е 1 см, пък и казваш, че не я третираш, от какво тогава ще е изтощена newsm78
според теб вярно ли е това? ти си познаваш косата и виждаш реално,дали не те поизлъгала в повече?
Не казвам, че ние сме професионалисти и можем да преценим добре, на живо и на снимка е различно разбира се, но все пак можем и да дадем мнение.
Цитат
На русото момиче съвсем не е толкова зле косата, с подходящи продукти може да изглежда перфектно.

Изобщо не й е зле косата,и аз така мисля,просто леко е изтощена и по-суха в краищата, каквато беше моята.Също мисля, че и моята не беше чак толкова изтощена, спокойно можех да не режа толкова много, но ме дразнеше, че се заплита и пършивостта й.
Според мен всяка от нас може обективно да определи до голяма степен състоянието на косата си, не е казано, да приемаме мненията тук за висша истанция. Даваме си съвети и си споделяме.
По-скоро съм склонна да вярвам на фризьорите, но и не се предоверявам ако самата аз смятам друго. Simple Smile
Момичето иска  съвет. Peace можем да й го дадем, а тя ще си прецени.

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 19:48 от Miss_Bingley

# 597
  • Sofia, Bulgaria
Мисче с тая буйна грива няма какво да се притесняваш. Според мен ти е страхотна прическата и много хубаво ти стои. С тъмна коса си те представям супер сладурско.  Hug
Хареса ми косата на menina с малко грижи и маски ще се стане много добре.
deathpool снимката на косата на азиатката е наистина много яка, а и цвета ме изкефи. По-назад, мисля че ти беше качила една снимка на коса на черта до раменете, за да питаш дали е модерна. Аз се подстригах така април месец, за да изравня етажите и да изрежа изгорялото (от телефона съм и ми е по-трудно). Но не се ръководя по модите та не знам дали е мярка Laughing ако смяташ, че ти отива проческата и ти харесва направо действай Peace

# 598
Хайде сега, Ел, аз никъде не видях крайни определения и никъде не прочетох косата на Менина някой да я е определил като "крайно зле", напротив, всички ѝ направихме комплименти. Нямаше нужда от главни букви и удивителни. Peace
А за нуждата от малко подхранване - това виждаме, това пишем. Peace
Както писа Мис, друг е въпроса тя дали ще се вслуша в нашите съвети.

# 599
NoshtenYastreb  Hug
Прясно, боядисана съм вече! Снимки-утре, че сега е тъмница.
 Друга станах, честно. Косата се преобрази.
Цвета е страхотен,тъмен, наситен шоколадов, с много лек топъл отенък, съвсем леко червенее.
След време като се отмие сигурно повече ще червенее, но това мен не ме притеснява както знаете.
Утре ще го огледам по-добре на светло. И ми стигна една боя.
Косата е мека и бляскава, супер освежена и прическата сега ми изглежда по съвсем друг начин.
С една дума бяхте прави. Много съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт