Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 894
  • 750
  •   1
Отговори
# 675

newsm03  _Жана__  страхотна коса имаш - цвят, обем и къдрици, всичко за което съм мечтала ..

# 676
Жана, благодаря за задочната препоръка, ако го мерна, ще го закупя! А косата ти е разкош, любимата ми в темата  Heart Eyes

# 677
Благодаря ви  Hug
Korizal, това е гелчето  Grinning. Има го и в 1-2 англ. сайта, но излиза по-скъпо. В БГ няма от къде да се купи, за съжаление...

# 678
Жана да споделиш с нас коя е боята.
Иначе косата ти е УАУ Simple SmileИстински водопад. Много любима ми е за гледане Heart Eyes .И аз забелязвам че балансирани те са ми о.к за косата .Като цяло с каквото и да я измия винаги ми е о.к и се чудя тогава от какво имам нужда.С протеин ми е о.к ,с хидратация и с балансиращите също.Всичко и се отразява добре .Това какво означава?Само не ми харесва че заради косопада който ме налегна пооредя:(

# 679
  • Street of Dreams
E как какво означава? Че не даваш пари на вятъра Party Party Laughing

# 680
Че е здрава, че просто си е такава и явно, че не е много капризна и кожата на главата, защото аз примерно няма как да кажа, че на кожата ми действа добре всеки шампоан,както и на косата
 Ти си намерила правилните продукти   Wink А от косопада ще се възстанови с времето

# 681
Ах, Жана, Жана...
Винаги съм искала да имам коса като твоята.  Crazy

# 682
Благодаря отново
 Blush  Hug
Чаровнице, задължително ще споделя за боята  Heart Eyes

# 683
Благодаря ви за съветите, ще си купя финиш за къдрици и започвам тежката артилерия със силни маски. Laughing Задължена съм ви! bouquet

Жана, прекрасна коса имаш Heart Eyes

# 684
Който ходи на работа изпуска снимките  #Crazy

# 685
Който ходи на работа изпуска снимките  #Crazy

Аха  Cry, а така обичам къдриците на Жана  Confused

# 686
Жана и аз изпуснах снимките Cry Качи ги пак за малко плииийс  Praynig Praynig

# 687
 Hug Heart Eyes

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 07:27 от Анонимен

# 688
Страхотни къдрици.

# 689
Ехааааааааааааааааа!Не съм виждала по-прекрасна коса Heart Eyes Жана, комплименти!И благодаря,че я качи пак  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт