Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 831
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia, Bulgaria
Жана косата ти е една от любимите ми  Heart Eyes Мечтая си за такива къдрици и такава буйна коса.

# 691
Жанааааааааа  Heart Eyes Прелест!!!

# 692
Благодаря ви, момичета  Hug
Засрамихте ме с тия хубави и мили думи, мерси  Heart Eyes Hug Blush
Има още какво да се желае, плътност ми липсва напоследък... Confused
Ама щом казвате, че изглежда добре, няма да ѝ търся кусурите  Laughing

# 693
Достатъчно плътна е.Не й търси кусури,дето ги няма.

# 694
Жана, завиждам благородно  Heart Eyes

# 695
И аз завиждам  Grinning Уникална....Внимавай с боите, че ако нещо и стане и мен ще ме е яд.
Благодаря, че качи пак  bouquet

# 696
Жана супер ти е косата. И на мен много ми хареса. Нагоре по-светла ли е или така е излязла?

# 697
 Hug Heart Eyes
Нагоре е по- светла, да. Хиляда цвята имам на главата, наистина е така. Ама пък и цялостно е по- светла отколкото на снимката и да ви кажа допада ми повече цвета в горната част, т.е. по- светлия.

# 698
  • Шотландия
Аз искам да ви питам малко странен въпрос Laughing Случвало ли ви се е косата да ви побърка?Смисъл да не можете да я траете?Аз съм така в последните дни..пусната все едно ми пречи и ме подлудява,вързана не ми харесва и ме дразни..не знам какво се случва

Редовно ми се случва, преди да ми дойде  Blush Не я харесвам, каквото и да направя, както и да изглежда. Вече съм свикнала и в такива моменти не взимам никакви решения и не ходя на фризьор, не боядисвам и т.н. Питам приятелка или мъжа ми (той ми е добър съветник, няма да ме излъже и няма да ме съсипе с коментар) и най-често отлагам за после, защото проблемът не е в косата, а под нея  ooooh!

Мисче, балансирани са сериите, които имат в състава си и протеинови, и хидратиращи съставки. Много харесвани такива серии от мен са Интенз рипеър на Лореал, Интенз хидратора на Джойко, възстановяващата Епруваж, активната млечна маска на Милкшейк...за тези се сещам за момента.  Grinning

Момичета, страхотни коси сте пуснали!
 Жана, аз съм голям фен на твоята коса. Отдавна се каня да опитам продуктите, които използваш, не че имам коса като твоята, но нали е къдрена и има още къдраво надолу.  Hug

# 699
Здравейте,
Имам един въпрос и аз  Sad
Изключително много ми пада косата, страшно много. Предполагам е от топлинните обработки, които й прилагам, въпреки че се старая да я съхраня колкото се може с маски, масла и т.н., но... 
От това:
Скрит текст:
Сега в момента няма и следа. Изключително по - рядка е според мен, така я усещам и вече сякаш не изглежда така гъста. Знам, че късно съм се сетила, но някакви съвети можете ли да ми дадете Confused Че такава няма да бъде повече - най - вероятно няма, но поне да спре да пада толкова или и аз не знам вече ...

# 700
С., каква коса, уау  Flutter
Кога започна косопада ? Ползваш ли нещо специално против косопад ? Пускала ли си някакви изследвания?
Аз съм доволна от ампулите против косопад на Алфапарф и от гелчето на Давинес. Няма лошо да си вземеш да пиеш някакви витамини, калций, магнезий...
За да не разтягам темата тук, пиши в темата за косопада, прочети и старата тема. Момичетата са писали кое им е помогнало, какво са изследвали и какво им е предписано съответно.
Ще мине, няма къде да иде. Лошото е, че си е стресиращо за всяка жена да вижда как ѝ падат шепи коса всеки ден  Confused
Мила, Hug

# 701
С.имаш хубава коса.Ще се възстанови.Следа като мине косопада,косатс се обновява.И после се оправя.Важно е да се разбере от какво е,изследвай си хормони,щитовидната жлеза.Може и да е сезонен,а щом я тормозиш,и това влияе.Спри преси и маши,бои и прави маски домашни.Приорин препоръчвам,скъпи са но ефикасни.Ампули,шампоани-избор има.Но трябва да спреш да я теглиш с пресата,защото няма да има файда от нищо ако продължаваш с третирането.Може да е стрес,липса на витамини.

# 702
Благодаря ви!
Ще пусна и изследвания ако трябва. Възможно е и от стрес да е ама знам ли. Започна преди около 6 месеца сигурно, в един момент беше намалял, не падаше толкова.
Ама не е и такава тежка, каквато беше преди, някаква тънка и накъсана изглежда вече. Не съм я боядисвала, само с маши и преси, но не повече от 3 пъти в седмицата. Маски й правя по минимум два, но... ще потърся информация за нещата, които казахте и ще действам. Много ви благодаря.  bouquet

# 703
Маслените маски могат ли да се отмиват с балансирана или протеинова серия?

# 704
Маслените маски могат ли да се отмиват с балансирана или протеинова серия?
Аз винаги отмивам с протеинова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт