Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 840
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
И според мен е фризи и леко изтощена, сухичка по дължините. Трябва ти хубава подхранваща маска /като тази на Eprouvage например/ и хубав оформящ продукт за чупки.
Аз съм доволна от гелчето Кинки- кърли, а моя приятелка много харесва пяната за обем на Ливинг прууф. Аз не съм я пробвала, не харесвам косата си с пяна. Но твоята е чуплива, така че тъкмо ще накъдри и фиксира косата ти. Grinning

# 661
  • София
По-добре изравни цвета, може с някоя безамонячна.

Аз съм много доволна от Dove Advanced Hair Care. В момента съм стози балсам:
https://boots.scene7.com/is/image/Boots/10177224?id=Dw6bg0&f … d=504&hei=548
И това олио:
http://www.dove.com/content/dam/unilever/dove/united_kingdom/pac … il/TAB-327055.png

Преди това малко си изгорих косата с едно Палете, но пък цвета много ми харесва.

# 662
И аз мисля,че косата на let it snine,l е леко фризи,изтощена чак не знам,по-скоро й липсва блясък.Нещо,което и аз не знам как да постигна без боя.Грабнах розовия балсам на Елсев от Лили,че беше на промоция и исках да си взема просто някакъв.Мирише мн.хубаво,като изпробвам ще дам отзиви.

# 663
  • Street of Dreams
Момичета , пред дилема съм какво да правя с косата си .
Скрит текст:
На първия ден изглежда добре а на следващите изглежда разхвърчана и суха. Пускам една снимка за да се посъветвам с вас . Не мога да я разбера суха ли или изтощена.  Боядисвам я , има само цъфнало предните кичури . Ползвам главно хидратация и от време на време някоя леко протеинова серия , но изглежда пак безжизнена . Не знам къде бъркам ooooh! . Според вас за отрязване ли е или някоя определена серия да си купя ?

Скрит текст:

Според мен не е за отрязване - има още какво да пробваш.

На твое място ще изравня цвета и ще си взема Chroma Captive серията на Керастаз - тя е за боядисана коса и придава блясък. Също и някакъв финиш за къдрици, Дисциплин примерно. Peace

# 664
  • Пловдив
Харесва ми косата ти, може би не случваш на продукти. Моята и тя е суха, но напоследък доста добре и се отразява протеина, а доста често от хидратация става разхвърчана. Много странно.

# 665
И аз напоследък само с протеини я мия моята, от хидратацията ми стои изпръхнала и пухкава, разхвърчана.
Балансирани продукти също много добре ми се отразяват, протеинче да има. Grinning
Вчера например от интенз хидратора на Джойко в съчетание с шампоан Архитект на Керастаз косата ми стана много жива, еластична и подвижна, оформиха ми се много хубави, тежки спиралки. А на предното миене с Олео- кърл изобщо не ми се получиха нещата.
Бях забелязала, че олио финишите не ми се отразяват добре на косата и бях спряла да ползвам такива. Миналата седмица мацнах малко от класическото олио на Мароканойл и веднага ми разхвърча и разбухна  Laughing косата. Та категорично ги отричам като ефект в/у моята коса към момента.

# 666
Аз вече почвам да си мисля, че въпроса е наистина да случиш на продукти.  Simple Smile Това обаче се оказа при мен нелесна задача. Балансиращите серии кои са? Може ли малко насоки и препоръки за такива?

# 667
Айде и аз да помоля за препоръка за протеинов шампоан, но от дрогерийните марки  Mr. Green

# 668
Мисче, балансирани са сериите, които имат в състава си и протеинови, и хидратиращи съставки. Много харесвани такива серии от мен са Интенз рипеър на Лореал, Интенз хидратора на Джойко, възстановяващата Епруваж, активната млечна маска на Милкшейк...за тези се сещам за момента.  Grinning

# 669
Да, така и предположих, че съдържат и двете. Що ли си мисля,че на мен точно такава серия ще ми дойде добре.  Rolling Eyes Ще ги разгледам, мерси Жанче.

# 670
За нищо  Hug
Алечка, тук във форума съм чела преди хубави неща за шампоана с кератин на Шварцкопф с Клаудиа Шифър, но нямам лични впечатления и задочно ти го препоръчвам  Blush Hug
За подстригване съм, краищата ми са доста изтънели. Confused

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 19:35 от Анонимен

# 671
Страхотни къдрици, направо водопад от къдрици  bouquet! С какъв продукт си ги оформила, питам, защото след толкова много проби-грешки още не съм открила моя.

# 672
Аааа, моля, моля не е никак толкова шарена. Много си е еднакъв цвета на пръв поглед.
Като се освежи малко ще е още по-хубав  Simple Smile
Приятен цвят и косата ти е супер Heart Eyes
Най-долните краища, два-три сантиметра са за подстригване. Но много малко трябва. Grinning
Ех защо и аз нямам къдрава коса, толкова да обичам къдрици.

# 673
Благодаря  bouquet
Оформям с гелчето Кинки-кърли, много хубав продукт за моята коса и къдрици  Heart Eyes
Поръчвам го от iherb.  Grinning

# 674
__Жана__ Благодаря  bouquet

този ли ?
Само в iherb ли го има? /нямам възможност да пазарувам от него/

Общи условия

Активация на акаунт