Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 854
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • Street of Dreams
Чаровна, като каза за шампоана, че може да е дрогериен, се сетих нещо. Понеже съм абонирана за Glossybox, преди няколко месеца ни изпратиха анонимен шампоан - не пишеше марката, а Judge the results. Гледам го отзад - procter and gamble - аха, дрогерия някаква. Втора съставка - sodium laureth sulfate, трета съставка - sodium lauryl sulfate ooooh! ooooh! Stop  Stop Mr. Green Mr. Green Обаче любопитството надделя и въпреки претенциозността и нуждите на косата ми и чувствителен скалп реших да го пробвам. О, чудо! Косата ми стана една напоена, една гладка, жива, че и обема не беше зле. Изхабих си го с кеф - имах за 3 пъти. След време разкриха мистерията - някакъв нов на Head&Shoulders. Mисля, че ето този беше
Трябва да си го купя някой път. Peace

# 646
Скрит текст:

Ето това е състоянието на косата ми. Незнам доколко може да прецените по снимките, не са много качествени, сама се снимах. Първите две са преди фризьора, последната е след фризьорската намеса.

# 647
Аз искам да ви питам малко странен въпрос Laughing Случвало ли ви се е косата да ви побърка?Смисъл да не можете да я траете?Аз съм така в последните дни..пусната все едно ми пречи и ме подлудява,вързана не ми харесва и ме дразни..не знам какво се случва Crazy

Дааа, аз нали затова я отрязах.  Mr. Green Формата не ми харесваше, сплескана беше, много тежка, едвам се търпеше,някак не мога да си го обясня, но има дни, в които просто ме дразни вида й. Отдавам го на много голямите изисквания от моя страна откъм коса и критичността ми. Simple Smile

Навремето Head and shoulders беше любимият ми шампоан, послзвах почти и изцяло него и правеше косата ми както Ондин описа, много хубава, тежка, мека, лъскава, жива и обемна.
Обаче по мое мнение го развалиха. И сега не е такъв, какъвто беше, според мен е променена изцяло формулата му, а може и на някакво менте да съм попаднала.
За всеки случай няма същия ефект. Може пак да му дам шанс, гледам сега има нови.
Искам много да пробвам Ultime лилавата серия, бяха вчера на промоция в Лили, заедно с Елсев.
Ама нали скалпа ми е проблемен и това ме възпря. Simple Smile
Нукса ще го пробвам обаче обезателно като изхабя наличното,че то ми писна само да трупам и после друг да ги ползва.

# 648
МисМис, прекрасна грива, браво!!! Много добре се е получило подстрижката и боята.

# 649
beauty_magnolia, изглежда много добре косата ти. Но не мога съвсем точно да преценя, понеже са отделни кичури на снимката, не е цялата коса. Цветът ти също много ми харесва  Hug

pacolina_, на мен най-редовно ми се случва да ме дразни косата ми /не чак да ме побърква/, когато ми се разхвърчат къдриците и не ми се получат хубави и добре оформени, а това напоследък доста често ми се случва. Когато ме е погнал косопад също губи всякаква форма, живинка и блясък.
Понякога ползването на ДПШ пооправя нещата.

Vasilina, освен първите две снимки - всичко друго ми се вижда чудесно.
И на мен. Grinning

Моята коса отива в оранжево-розовата гама след 2 измивания, скоро трябва да боядисвам пак. Чудя се дали има смисъл да давам 60 кинта в салона или да сложа нещо от дрогерията - така или иначе държи една седмица? newsm78
Аз бих мацнала дрогерийна в такъв случай, щом и без това не държи много цвета  Hug

Чаровнице, аз също не се спогаждам много с нещата на Напура. За тази маска обаче съм чела доста хубави неща преди време в темата за проф. серии, заглеждах я, но след пробата на крема им за къдрици, тотално се отрекох от марката. Кремът беше...най-общо казано бляк  Laughing Mr. Green Sick

# 650
  • Gotham City
Аааааа подстригах се аз, ама забравих да се щракна, а сега съм се размазала на леглото и гледам още работа да свърша, нося си домашно от офиса  Laughing , утре ще се щракна набързо да покажа, лично аз съм много доволна, точно както исках е, може би съвсеееем малко по-къса, но беше наложително, а и тя ще проастне, така, че не ми е проблем  Party

# 651
Щом си доволна това е важното.Радвам се,че ви харесва цвета и прическата ми.Сега като е с тези етажи така приятно се чупи както я вържа на кок и после го отвържа.И мога да си я мачкам с пяна,др.не ми трябва.Изглежда ме е подстригала добре,защото си застава както трябва особено като е токущо измита и изсушена.

# 652
Харесвам тази прическа:
Скрит текст:

Фенка съм на тези къдрици:
Скрит текст:

# 653
Значи не съм само аз Laughing ДПШ ще взема по Коледа този на Лейбъл м ,надявам се на намаления и за други неща  Joy

# 654
Аз тъкмо забих ДПШ на Лореал от Рибката, за скромните 12.90 лв. /намален е/ + още няколко нещица. Доволна съм  Laughing

# 655
Момичета , пред дилема съм какво да правя с косата си . На първия ден изглежда добре а на следващите изглежда разхвърчана и суха. Пускам една снимка за да се посъветвам с вас . Не мога да я разбера суха ли или изтощена.  Боядисвам я , има само цъфнало предните кичури . Ползвам главно хидратация и от време на време някоя леко протеинова серия , но изглежда пак безжизнена . Не знам къде бъркам ooooh! . Според вас за отрязване ли е или някоя определена серия да си купя ?

Скрит текст:

# 656
На мен не ми изгелжда нито суха, нито изтощена...по скоро лек фриз. Опитвала ли си с олио или крем да заглаждаш? Много хубави къдрички  Simple Smile

# 657
На мен не ми изгелжда нито суха, нито изтощена...по скоро лек фриз. Опитвала ли си с олио или крем да заглаждаш? Много хубави къдрички  Simple Smile
Благодаря ти !  Hug Иначе да, ползвам олио на Наши както и сс крема на керастаз , поприглажда се , но не винаги.

# 658
На мен ми изглежда изтощена. По крайщата изсветлявана ли е?
Според мен има нужда от някоя богата маска. Simple Smile

# 659
Scorpionna , не е изсветлявана ,просто не съм боядисвала цялата коса скоро  за да не я изтощавам допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт