Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 856
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • На морето!
Прекрасни стават косите, когато се боядисат.  Heart Eyes
Аз спрях да боядисвам своята и освен светлите краища, другото си е моят цвят, който ми харесва и се надявам скоро да не се умножат двата бели косъма, които имам.  Blush
Благодаря на всички за съветите и вниманието! Взех си бележка от всяко мнение и сега имам час при фризьор за "ламиниране", кератинов шмпоан, балсам без отмиване със силикон и маска с макадамия. Надявам се скоро да се похваля с първи блестящи резултати  Mr. Green

# 631
Miss, чудесен цвят, може ли да споделиш боята , благодаря, моя е подобен, но не ми покрива бялото Sad

# 632
Мис, коренно различна ти е косата сега, след боядисването. Много хубав цвят е станал  Hug

# 633
Аз препоръчвам тази маска.Една прекрасна съфорумка ми изпрати да я пробвам и съм очарована Heart Eyes На много от момичетата във форума се харесва

# 634
Miss, чудесен цвят, може ли да споделиш боята , благодаря, моя е подобен, но не ми покрива бялото Sad

Лореал Кастин 535-Шоколад,безамонячна е обаче, за бели коси не вярвам да става, макар че съм чела,че покрива на някои.
Бързо се отмива. Добре,че е щадяща, ще видим сега колко ще ми се задържи.
Боядисаната коса си е друго, наистина стана неузнавама.

# 635
Аз пък честно казано в мига,в който спрях да се боядисвам и всичкото боядисано израсна,получих прекрасна коса.Знам,че за някои не е вариант,заради бели коси,но моят опит ми показва,че косата се отплаща за грижите bouquet

# 636
Аз пък честно казано в мига,в който спрях да се боядисвам и всичкото боядисано израсна,получих прекрасна коса.Знам,че за някои не е вариант,заради бели коси,но моят опит ми показва,че косата се отплаща за грижите bouquet

Аз съм от тези, които ще ти повярват, защото съм се убедила в това. Косата ми когато е оставяна естествена и обгрижвана без бои, без преси е била най-хубава, здрава и бляскава, жива.
Аз нямам бели коси, само два косъма,които отрязах.
Но се боядисвам,защото искам да имам наситен цвят.

# 637
Моят цвят пък е много странен-навън е един,вътре -друг,лятото става много по-светъл..луда работа Crossing Arms Joy

# 638
Привет, хора! Peace

Споделям ви и моите снимки с потресаващите резултати от начинаещи и топ фризьори върху косата ми в продължение на години. Косата ми е гъста, преди беше с дебел косъм, но в резултат на един стресов период поокапа сериозно и косъма стана адски тънък.  Третирам я с маши/преси  3-4 пъти в годината, иначе сешоар и си измислям разни прически. Правя домашни маски редовно и расте доста бързо, което ме спасява. Никога не съм я боядисвала. Харесвам цвета си, навсякъде ме питат кой номер боя е Grinning.  Но до сега така и не съм открила фризьор, които да не се изгаври с мен. Сами виждате за какви „пластове“ става въпрос.  Добре, че сама успявам с мъка да си докарам прическа.  Просто вече ме е страх да посещавам салони, където освен да давам пари излишно друга полза няма.
Някой да сподели, ако има подобен проблем как го е решил  Simple Smile или да ми препоръчате място, от което мога да ви се похваля вместо да се оплаквам. Може би проблема си е в моята коса  Thinking

# 639
Аз никъде не виждам тънък косъм тука. Косата ти е хубава и гъста. И цвета ти е хубав, все едно с боя е постиган. За фризьорите, мога да ти препоръчам в София, ако си оттам-пиши ми на лични.

# 640
  • Street of Dreams
Vasilina, освен първите две снимки - всичко друго ми се вижда чудесно. Светлият косъм винаги е по-дълъг, но при това количество - какво ти пука? Не мога да ти дам съвет за проблема, освен да пробваш, докато намериш някой, който си разбира от работата. Успех!

Чаровна, имаша съм шампоана към тази маска и не бях никак доволна. Като цяло за мен марката Напура е някаква измислица и продуктите им са ужасни, но си спомням, че имаше много доволни - иначе нямаше да купя.

Мис - много се радвам, че се харесваш. Цветът сигурно ужасно ти отива на лицето, а от изгорелите краища няма следа.

Мамче - много много си добре изправена и също не виждам кофти накълцано, даже интересно рязана ми се вижда и ми харесва.

Менина - успех с ламинирането и дано този силикон ти се отрази добре. Да разкажеш и покажеш непременно след това, мен също ме интересува процедурата.

Гледам някакви хора се включват само, за да ни развалят добрия тон и се радвам, че никой не се върза.

Моята коса отива в оранжево-розовата гама след 2 измивания, скоро трябва да боядисвам пак. Чудя се дали има смисъл да давам 60 кинта в салона или да сложа нещо от дрогерията - така или иначе държи една седмица? newsm78

# 641
OnDine би ли споделила как точно ти се отразяваше.На мен ми я похвали ха,но не са сигурни ,че ще ми хареса.Даже напротив мислят,че не е много подходяща за моята коса.А по описание звучи добре.Аз сега ще си поръчвам кристалите за блясък на Алфапарф. Много ги харесвам когато ми ги е слагала фризьорката косата ми става разкошна.Общо взето много кратък списък съм изготвила за поръча като никога.Това е шампоана на нукс с мед -много ми го похвали и близка приятелка а след като е подходящ и за детска коса ме спечели,другото е маска но се лутам в избора си между натура и eprouvage/май така беше).Имам нужда от общ шампоан  ,че ми писнаха тези шишета.За мен е важно шампоана да е добре измивен и хубав,не държа да е професионален.Виж маските и балсамите и финишите са друго нещо  Joy .Най вече маските те вършат чудесна работа .
На новото момиче което писа преди малко само първите снимки ми се виждат с не добре оформени пластове.Следващите обаче изглеждат страхотно както и кокчето а цвета е наистина страхотен Simple Smile

# 642
благодаря Miss,аз се правих с гарние сенсейшън 4.15 , не се измива лесно,държи повече от месец, но имам 5 бели косъма около челото и пак си стърчат леко оцветени

# 643
Аз искам да ви питам малко странен въпрос Laughing Случвало ли ви се е косата да ви побърка?Смисъл да не можете да я траете?Аз съм така в последните дни..пусната все едно ми пречи и ме подлудява,вързана не ми харесва и ме дразни..не знам какво се случва Crazy

# 644
  • Street of Dreams
Мина доста време откакто го ползвах, имах този и един за растеж на косата. Първо шишетата им бяха адски неудобни с тези грамадни капачки, които после търсиш из банята и тези резби вътре. Редки и не се пенят добре. Този беше по-малкото зло, но пак беше неприятен. Позитивен ефект на косата не видях, леко изсушаваше и заплиташе - може би от търкането в опит да го разпеня, може би от самия шампоан. По едно време го комбинирах с друг шампоан в идеята си да давам кератин на косата си, а и да свърши и да го разкарам от банята. Всеки път се чудех на тези хвалебствия из форума, аз просто зачеркнах марката.
Другата марка не съм я чувала. Пробва ти се нещо ново ли?

Пачолина, сипи си едно малко уиски и смени фокуса Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт