Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 822
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря pacolina_  bouquet

Замислих се да не би накъсването на косата да е заради решенето й всеки ден, по принцип ползвам дървен гребен и съм многа внимателна ..но знам ли.
Въпроса ми е към момичетата с къдрави и чупливи коси.Кога си решите косата :преди миене, преди финишите или на суха коса ? И колко често ?
Извинявам се за странния въпрос Blush

# 706
С. разкошна коса имаш Simple Smile  Heart Eyes
Косопада мисля ,че ще го пребориш с малко повече грижи.А може и да е някакъв период защото от време на време и при мен се случва.

# 707
С. разкошна коса имаш Simple Smile  Heart Eyes
Косопада мисля ,че ще го пребориш с малко повече грижи.А може и да е някакъв период защото от време на време и при мен се случва.

Много ти благодаря.  Heart Eyes bouquet
Дано, наистина ме е яд как я съсипах, с повече грижи и аз смятам, че имам шанс. Laughing

# 708
С. наистина ти е много хубава косата! Към това, което вече са казали момичета, като предположение бих добавила да помислиш, дали не си направила някаква промяна в храненето. Ако пропускаш протеините може да се отрази на косата. Иначе щом ползваш преси и маши топлинната защита е задължителна, предполагам знаеш Simple Smile

# 709
С. наистина ти е много хубава косата! Към това, което вече са казали момичета, като предположение бих добавила да помислиш, дали не си направила някаква промяна в храненето. Ако пропускаш протеините може да се отрази на косата. Иначе щом ползваш преси и маши топлинната защита е задължителна, предполагам знаеш Simple Smile
Благодаря ти, Алечка.  Hug
Някаква промяна в храненето не съм правила кой знае колко значителна. Не съм била от хората, които спазват режими, диети и т.н. Като цяло винаги съм се хранила нездравословно.  Laughing Единствено намалих някои неща, но не мисля, че е от това ама съм склонна да направя промени ако се окаже причина Peace Laughing

# 710
C . косата ти е разкошна. Косопада рядко ( дори бих казала невъзможно) се дължи на третиране с преса , маша и т.н. Тези неща по скоро биха оказали влияние върху вида ѝ, но косопада е хормонален или от липсата на нещо както са ти казали. Пробвай с добавки , които да приемаш през устата , промяна в начина на храненето, а ако продължи си пусни излседвания Wink

# 711
Да, обикновено причините са винаги вътрешни. Моя беше от диети и липса на витамини, от стрес, неправилно хранене. Само, че третирането усложнява допълнително нещата.Ти я тегли всеки ден с пресата и съвсем ще й разкажеш играта, примерно  Simple Smile Peace

# 712
И аз съм на мнението на Мис. Може топлинното третиране да не е причината за косопада,но със сигурност доста му "помага" Peace

# 713
Така е, аз от личен опит пиша, щото съм минала вече по тоя път-преси, изрусяване, маши през ден.

# 714
C . косата ти е разкошна. Косопада рядко ( дори бих казала невъзможно) се дължи на третиране с преса , маша и т.н. Тези неща по скоро биха оказали влияние върху вида ѝ, но косопада е хормонален или от липсата на нещо както са ти казали. Пробвай с добавки , които да приемаш през устата , промяна в начина на храненето, а ако продължи си пусни излседвания Wink
Благодаря ти.  Hug
Сериозно вече се замислям за изследвания, беше хубава, да, но сега не изглежда така. Вече не е толкова гъста, по - накъсана е според мен и някак по - летлива  Laughing (Не знам дали и аз се разбрах какво искам да кажа...)
А за третирането наистина се старая да го намаля. Най - много 3 пъти на седмица, пресата уж е такава, че не уврежда чак толкова косата, но... пак е обработка, не знам.
Иначе не я боядисвам, никога не е боядисвана, старая се и сешоарите да огранича, оставям я сама да изсъхне, мокра не я третирам, гледам през по - голямата част от времето да е пусната, не я стягам много...

# 715
Подстрижи я, 5-10 см, спри всякакви преси и сешоари.
Ако искаш си вземи някакви добавки и ако до 2-3 месеца не се намали косопада търси други причини и прави изследвания

# 716
Ако искаш си вземи някакви добавки и ако до 2-3 месеца не се намали косопада търси други причини и прави изследвания

доста разумно решение според мен  Simple Smile

# 717
Три пъти седмично си е общо взето през ден, което, според мен си е доста.
Най-добре намали до веднъж в седмицата и както вече са ти казали, щом не се храниш здравословно, пий добавки. За скалпа има най-различни серуми или направо цяла серия продукти срещу косопад. Отварата от коприва също е много полезна при такива проблеми. Simple Smile

# 718

Не само с 5 - 6 с много повече я подстригах, беше като на снимката, а я отрязах така:
Скрит текст:

# 719
Леле доста си я подстригала,за мен е страшно много даже  Embarassed Нооо три пъти в седмицата е страшно много!По-добре я суши със сешоар или ел четка и забрави за пресата Peace
П.П и задължително термозащита

Общи условия

Активация на акаунт