Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 829
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Цитат
Miss_Bingley, ще опитам домашните маски, които ми препоръча, но само в краищата. Благодаря ти  bouquet

За нищо  bouquet
Аз също ги нанасям основно по краищата.

# 736
Благодаря Жана за бързия отговор bouquet

# 737
Благодаря pacolina_  bouquet

Замислих се да не би накъсването на косата да е заради решенето й всеки ден, по принцип ползвам дървен гребен и съм многа внимателна ..но знам ли.
Въпроса ми е към момичетата с къдрави и чупливи коси.Кога си решите косата :преди миене, преди финишите или на суха коса ? И колко често ?
Извинявам се за странния въпрос Blush
И аз разресвам под душа, докато съм с маска/балсам. Последно време нацелих хидратиращите продукти и се налага леко да я разреша и след баня на още влажна коса. В противен случай стават едри масури, които се налага да разнищвам после. Peace

# 738
Момичета имам проблем с омазняването, извинявам се ако повтарям питането, но в събота следобед си мих косата, в неделя не съм имала някакви дейности тежки спортни или да съм готвила, и днес скалпа ми мирише вече на мръсно, косата ми е гъста и не си личи да е мазна , просто аз се усещам неприятно мръсна, до довечера ще е ужасна вече, пробвах шампоана на шаума розовия уп- нещо, на гарние червения с арган-пак за мазен скалп, и на здраве с хума-пак за мазен скалп, лятото я изсветлявах леко и не се замърсяваше така бързо , но я измъчих така и не ми допада този вариант, така че молбата ми е да ми препоръчате нещо

# 739
Момичета имам проблем с омазняването, извинявам се ако повтарям питането, но в събота следобед си мих косата, в неделя не съм имала някакви дейности тежки спортни или да съм готвила, и днес скалпа ми мирише вече на мръсно, косата ми е гъста и не си личи да е мазна , просто аз се усещам неприятно мръсна, до довечера ще е ужасна вече, пробвах шампоана на шаума розовия уп- нещо, на гарние червения с арган-пак за мазен скалп, и на здраве с хума-пак за мазен скалп, лятото я изсветлявах леко и не се замърсяваше така бързо , но я измъчих така и не ми допада този вариант, така че молбата ми е да ми препоръчате нещо
Не използвай шампоани са мазен скалп Peace Те изсушават скалпа и тогава той се бори двойно да "навакса"

# 740
Шампоан с хума или коприва  Peace

# 741
този на здраве е с хума, ами какви да използвам, иначе вземам такива за нормална коса, защото само това ми е проблема, дори не е и мазно, просто е гадно

# 742
този на здраве е с хума, ами какви да използвам, иначе вземам такива за нормална коса, защото само това ми е проблема, дори не е и мазно, просто е гадно

Шампоанът на Sioss в прозрачната опаковка, вътре зелен ми измиваше добре косата и най-дълго с него е издържала да не се омазни в корените. Hug

# 743
http://markita.net/shampoan-za-kosa-syoss-500ml-repair-fullness.html , този ли , благодаря ви момичета ще пробвам подред  Hug

# 744
  • Street of Dreams

Неприятно, имаш някакъв проблем с отделянето на себум. Лицето ти мазно ли е също? Трябва да намалиш мазните храни и най-вече слънчогледа, ако обичаш да си похапваш. Peace От спомените ми преди много години, Шаума са най-отвратителните шампоани, които могат да съществуват. Също съм на мнение, че пресушаващите скалпа шампоани са по-скоро с обратен ефект и после се омазнява двойно. На твое място сигурно щях да взема възможно най-мекия и безвреден  шампоан и ще я мия всеки ден. Пред това време ще видя за някакви тоници/лосиони за скалп, диети някакви при проблеми със себума? newsm78

# 745
  • Sofia, Bulgaria
sunrise_67 подобно на теб съм. Усещането е за мръсна коса и мръсен скалп, а реално не е чак толкова мазна и мръсна (за един ден). Напоследък по веднъж в седмицата правя маска с Амла и сега се мия през ден и сещането си е приятно през цялото време. След нея обаче задължително ползвай балсам за краищата.

# 746
ами слънчоглед почти не ям, защото имам проблем и с гърлото, лицето ми също се омазнява , особено челото, преди време вземах шуслерова сол, за да се регулира омазняването, сега не толкова редовно,че ги забравям, шаума също не ги харесвам тези шампоани, но реших да опитам, че беше много хвален, месо също не ям, много рядко , друго не се сещам, да намаля мазнината в салатите

# 747
http://markita.net/shampoan-za-kosa-syoss-500ml-repair-fullness.html , този ли , благодаря ви момичета ще пробвам подред  Hug

Да, този е. Не е за мазна коса, но при мен точно на омазняваща се в корените подейства много добре.
Успех  Peace

# 748
тази маска с амла , какво е амла

# 749
Момичета, заповядайте в новата тема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт