Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 844
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Розово не виждам аз, но има няколко цвята кичури не само руси. Така се прелива по добре и не стоят толкова изкуствено.
Моя приятелка фризьорка много обича да прави такива, обаче кичури - разбърква няколко нюанса кафяво, няколко русо и някой черен за разкош. Става уникално.
Съветвам те да направиш балеажа по ниско на косата, за да може после да изрежеш по лесно.

# 76
  • София
Момичета, има ли някоя, която може да ми препоръча добър фризьор за дълъг боб? Искам фризьор, който умее да преценява и може да посъветва, че все попадам на такива, които питат какво искам и не дават и грам мнение, а аз не винаги знам какво искам, че и какво ще седи. А сега съм решена да подстрижа бая коса и не ми се рискува  Peace Ако някоя от вас има препоръки ще съм много благодарна (че и ако е в Младост Сф  Mr. Green най-добре)

# 77
Здравейте!
Аз съм от тези с една и съща прическа за последните .. (двуцифрено число) години..
Дълга ми е косата и сравнително гъста, но проблемът й е, че е тежка и съответно ми се губи лесно обема, защото клепва. Най-интересното обаче, за което някак никога не съм си давала кой знае каква сметка, е, че не се реша. И не, не изглеждам чорлава Simple Smile още като ученичка спрях да се реша, защото косата ми ставаше някак си бухнала по краищата и не ми допадаше (предполагам, че е било заради вида четка), но тогава сптях да се реша и сега го правя само преди и след къпане и като ходя на фризьор, което е доста рядко.

Сега ми се иска да върна ресането, защото предполагам, че доста добре ще ми се отрази, най-малкото на разнасянето на омазняването в корена по цялата дължина.

Можете ли да ми кажете какви са тези четки на Макадемия и коя конкретно препоръчвате?

И още - какъв е този дълъг боб, за който говорите?

Аз съм голям фен на Сара Ангюс, но знам, че за съжаление голяма част от нейните прически няма как да ми се получат, защото нейната коса е адски обемна (тя е с много къдрава коса и като се изправи, става уау!) Simple Smile

# 78
Това е дълъг боб.
Аз не мога да си представя да не си реша косата.

upload image online

# 79
мерси! А защо се казва боб? Simple Smile

Да ти кажа, и аз ако прочета, че някой не си реше косата, ще си помисля, че насреща си имам пещерен човек Simple Smile но при мен така се получи и мога да кажа, че винаги съм получавала комплименти за косата ми, хах Simple Smile в последните години аз често я нося вързана. Преди няколко години косата ми беше 3-4 пъти по-обемна, но поради много лични проблеми, окапа Sad

# 80
Ти си знаеш, каква ти е косата и щом ти изглежда по-добре така,значи е така. Аз знам, че къдравата коса не се реши или само при къпане,но не знам колко реално се спазва това.
Моята коса също е гъста и тежка и дълга, обаче ако не я среша е ужасна,два пъти я реша-сутрин и вечер.

# 81

Аз знам, че къдравата коса не се реши или само при къпане,но не знам колко реално се спазва това.

Дъщеря ми е къдрава - като негърче. Последните две ''специалистки'' които я подстригваха казаха да се реши всеки ден ... Реши се само на къпане иначе е невъзможно.
Аз също се реша само в банята - с чуплива (на моменти къдрава) коса съм. Ако среша изсушената си коса ще заприличам на облак.

# 82
моята е чуплива и като я среша, и става една "разпръсната", не ми харесва.. но искам да пробвам и ми се ще да си взема хубава четка Simple Smile

препоръчайте моля, ако може с линкове Simple Smile

А има ли някоя от вас, която е пробвала палео режима при косите? Изгледах сума клипчета за жени, които вече не ползват шампоани и съм се замисляла, но не ми стиска, защото най-мразя от всичко да ходя с мазна коса.. и си мисля, че миене само с вода ще доведе именно до това. Някой с опит?

# 83
Аз преди години също не се решех, само преди фризьор. И като отидех жената все мисе смееше, защото все се бях сресала само отгоре, а откъм врата беше кошница  Laughing
Сега обаче не мога да не се среша, правя го на мокра коса, къдриците ми се отпускат, да, но така се нося сега и повече ми допада-стават вълни. Като поизсъхне леко я навивам от единия край като за кок, но  я оставям пусната надолу и така си изсъхва - после е на едри вълни и стои пригладена.
Ако реша да не се среша, започвам да я човъркам непрекъснато и не я понасям.

# 84
Само с вода няма как да ср отмие цялата мръсотия от косата.Някои се мият с хума или сода.Но аз по-скоро не бих пробвала.Опитвала съм сачо с жълтък,резултата е много добър,измива всичко,а косата става жива,лъскава и много обемн,чиста.
Размесва се с вода и стоиш 20 минути.Първоначално ти е много странно,че си се измила без пяна и шампоани,но ефекта е супер.
Даже сега ме подсети да го приложа пак.Веднъж в седмицата примерно да се мия само с жълтък.

# 85
Miss Bingley, този жълтък маха ли от боята?
Имам и едно друго питане - някой пробвал ли е да използва вместо боя само коректор?

# 86
Miss Bingley, този жълтък маха ли от боята?
Имам и едно друго питане - някой пробвал ли е да използва вместо боя само коректор?
Маха.Това му е лошото.

# 87
а на мен ми се повдига от миризмата на жълтъка, после го усещам непрекъснато

# 88
Усеща се леко.
Като бях малка,една майка на моя съученичка казала на моята майка,че мие косата й само с жълтък,още от когато е била съвсем малка,в детската градина.Момичето имаше най-дългата,гъста и хубава коса,до кръста.😊Сега не казвам,че е от миенето с жълтък,ама съм склонна да вярвам,че е указало своето влияние.

# 89
  • Пловдив
Миенето с жълтък съм го правила в ученическите си години. Наистина косата се измива много добре, но след около месец стана една такава матирана и без блясък, отказах се. Но тогава не ползвах балсам/маска. Честно, не бих се пробвала отново.

Общи условия

Активация на акаунт