Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 967
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
В Дерматологична клиника София при д-р Ивайло Петров, за петна. Изглежда много добре положението към момента,но да видим като поотмине розовеенето. Много съм доволна като цяло, лятото бях с адски петна, д-р Петров ми изписа лекарство 2-3 месеца преди пилинга (средно дълбок с трихлороцетна к-на). А ти какъв и къде прави? Колко процедури (ще) са?

Какво лекарство ти изписа преди процедурата, и какво слагаш сега и после?
Аз петна имам от 6-7 години, като през последните се задълбочиха от постоянно използване на избелващи кремове. Станаха огромни и по цялото лице.
Правих дълбок пилинг при Кадурина. Преди процедурата мазах един крем на Биодерма, сега хидратиращ на Ла Рош, а като се успокои кожата с Мелабел Профешънал.
Към края на месеца ще направим още един, които е избелващ.
При мен почти се успокои вече, не се виждат петна, само съвсем лека червенина, където са били.

# 331
  • Пловдив
Момичета като говорите за петна, какви са точно, толкова ли са видими? Снимки от нета за онагледяване, може ли да покажите. Интересувам се, защото трихлороцетната киселина се препоръчва и при бръчки, уж newsm78. И ако наистина е така, бих могла да направя процедура с по-нисък процент, за заличаване на бледи слънчеви петна, и заличаване на леки бръчки.

# 332
Някой да си е правил иглена мезотерапия, търся препоръки bouquet

# 333
a.l.e.n.a, то си е голям труд  да се  систематизират  процедурите. Ако някой се наеме да го направи ще е от голяма полза. Едва ли ще има опит с всичките, но може да се ползват мнения на съфорумки. Simple Smile
Поне  какви проблеми се третират, че при всеки са различни пораженията.
Прави ми впечатление, че единствените сигурни неща, когато започваш са ботокса и филърите.

# 334
  • в 1001-та нощ
Кое им е сигурното - колко момичета са се оплаквали, че или филърът бързо се е резорбирал или че ботоксът не ги е хванал  Simple Smile  Crazy

# 335
И са не трайни тяхната кожа:) 1000 лева и след шест месеца в изходна позиция. Мъжът ми пробва с Ботокс, при него не се получи, нищо не замръзна. 800 лв платихме само за чело и малко около очи.
От сегашните процедури има ефект, остава да видим колко ще са трайни обаче.

# 336
  • Пловдив
Подкрепям Алена, няма сигурно и при ботокс и филър. Крайният резултат зависи от качеството на продукта и от уменията на оператора Mr. Green.
В този ред на мисли, в събота съм да ми сложат малко ХК в назолабиалните б-ки и устните. Предполагам, че количеството ще е минимално, вече не "гълта" както в началото. Предполагам в устните ще е 0,2 - 0,3мл., искам съвсем леко още да ги пипна.

# 337
  • в 1001-та нощ
И аз искам маааалко в устните. Ама ще изчакам до догодина.  Blush

# 338
Гледах, че предлагат импланти за увеличаване на устни : Permalip, но се опасявам, че може да има известни неудобства, като загуба на чувствителност, "изпадане" на силикона след време и т.н

# 339
  • в 1001-та нощ
Аз не бих рискувала. Ако после не ти хареса?

# 340
Хем не са, хем всички сте слагали и искате още. За освежаване на устните друго освен филър има ли? За ботокса разбрах, че той се слага превантивно.
Под сигурно имах предвид, че с тях се започва, а не резултатите. Но като се замисля, от ботокс и филър, вреда по-трудно може да се нанесе.

# 341
  • Пловдив
Хем не са, хем всички сте слагали и искате още. За освежаване на устните друго освен филър има ли? За ботокса разбрах, че той се слага превантивно.
Под сигурно имах предвид, че с тях се започва, а не резултатите. Но като се замисля, от ботокс и филър, вреда по-трудно може да се нанесе.

Аз поне не се сещам с какво друго може да се постигне такъв резултат.

# 342
Вкарват собствени мазнини в устните, но не знам колко трае ефекта.

# 343

Аз поне не се сещам с какво друго може да се постигне такъв резултат.

Ботокс не само превантивно. Приятелката ми си сложи преди около 3 месеца и гневната бръчка пак се забелязва.

Имам час в събота за консултация за лазерни процедури против целулит и мисля да се консултирам и за ботокс и дерма филъри. Установих, че Вива процедурите тук (легаси и фрийз) не са популярни, ще питам и за тях.

# 344
При инжектирането на мазнини няма ли опасност от капсуловане след 3г?

Общи условия

Активация на акаунт