Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 969
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Подкрепям mamaden.  Peace  
За да има добър  резултат от основно значение е качеството на продукта и опита на дерматолога. Ботокса при всички положения трябва да се прилага от квалифицирано медицинско лице, наясно с анатомията.
JACKLIN, не знам къде са му слагали ботокс на съпруга ти, ако бях на негово място щях да си искам парите обратно.  
Имам ботокс на гневната бръчка, една зона, пет точки, 25 единици.  Данните  за процедурата се нанасят поне на три места,  в картона, който е при нея, в индивидуалния картон за процедури, който прилича на паспорт и е при мен и в електронното ми досие, до което имам достъп отвсякъде.
Ботокса беше разтворен пред мен и индетификационния стикер на продукта се залепи в паспорта. Това е много важно, защото при възникването на проблем, примерно като при мъжът ти, да може да се проследи партидата. По този начин се процедира с абсолютно всички процедури и продукти, които се използват. Каляшева казва, че 50% от успеха се дължи на качеството на продукта и с него компромис не може да се прави.

В петък ми беше втория пилинг с 20% ТСА на 8-ми ден след първият. Голямото лющене е в разгара си. Нямам предписани хапчета, само използвам хидратираща и фотозащитна козметика. И тука да наблегна, че е много важно какъв е  пилинга.

# 346
  • Пловдив
Аз и друг път съм споделяла за ботокс-а. Слагала съм два пъти около очите и един път на гневната бръчка. Около очите ми издържа около 7-8 месеца макс. Гневната бръчка, вече ще стане година и 2-3 месеца и още е ок. Вече не е толкова стегнато, и започвам при сбръчкване на веждите да я виждам, но пак е по-добре от това, което беше преди процедурата Peace. Една и съща докторка ми е слагала ботокса, доволна съм, нямам оплаквания.

# 347
При Валянова, преди около 4 години беше, не съм била информирана тогава , да я бях питала какво и колко слага, да искам да е пред нас разпечатването. Сега ако реша на слагаме ще е много по- внимателен избора.

# 348
В Дерматологична клиника София при д-р Ивайло Петров, за петна. Изглежда много добре положението към момента,но да видим като поотмине розовеенето. Много съм доволна като цяло, лятото бях с адски петна, д-р Петров ми изписа лекарство 2-3 месеца преди пилинга (средно дълбок с трихлороцетна к-на). А ти какъв и къде прави? Колко процедури (ще) са?

Какво лекарство ти изписа преди процедурата, и какво слагаш сега и после?
Аз петна имам от 6-7 години, като през последните се задълбочиха от постоянно използване на избелващи кремове. Станаха огромни и по цялото лице.
Правих дълбок пилинг при Кадурина. Преди процедурата мазах един крем на Биодерма, сега хидратиращ на Ла Рош, а като се успокои кожата с Мелабел Профешънал.
Към края на месеца ще направим още един, които е избелващ.
При мен почти се успокои вече, не се виждат петна, само съвсем лека червенина, където са били.
От 2-3 месеца мажа с крем 0.1% изотретиноин. Той възпрепятства образуването на петна и си се прилага независимо дали планираш пилинг или не. Сред пилинга -за хидратация и възстановяване -Ci aplast Baume B5 на La Roche.
Дълбокият пилинг не изисква ли по-дълго възстановяване? Питам защото си мисля, че моят "средно-дълбок" и твоят "дълбок" са едно и също. Но може и да греша. Знам, че за моя беше необходимо киселината да достигне горния слой на дермата. Петната ми бяха от години, класически случай на мелазма, утежнена от бременност, кърмене и пр.Сега лицето ми изглежда много добре, да видим дали ще успея да задържа положението, щом дойде пролетта Simple Smile Но препоръката на д-р Петров е мазането с препарат, който пречи на образуването на пигментни петна да не спира, каза че за моята кожа само слънцезащита не стига, ако ще да е 100+ фактор ( в което съм се убедила и сама).

# 349
Момичета, средно дълбок и дълбок пилинг са различни неща. При дълбокия възстановяването е много по-дълго, направо трябва да се криеш от светлината.
С какъв пилинг ви третираха и колко процента ТСА и колко процедури правихте?

# 350
В Дерматологична клиника София при д-р Ивайло Петров, за петна. Изглежда много добре положението към момента,но да видим като поотмине розовеенето. Много съм доволна като цяло, лятото бях с адски петна, д-р Петров ми изписа лекарство 2-3 месеца преди пилинга (средно дълбок с трихлороцетна к-на). А ти какъв и къде прави? Колко процедури (ще) са?

Какво лекарство ти изписа преди процедурата, и какво слагаш сега и после?
Аз петна имам от 6-7 години, като през последните се задълбочиха от постоянно използване на избелващи кремове. Станаха огромни и по цялото лице.
Правих дълбок пилинг при Кадурина. Преди процедурата мазах един крем на Биодерма, сега хидратиращ на Ла Рош, а като се успокои кожата с Мелабел Профешънал.
Към края на месеца ще направим още един, които е избелващ.
При мен почти се успокои вече, не се виждат петна, само съвсем лека червенина, където са били.
От 2-3 месеца мажа с крем 0.1% изотретиноин. Той възпрепятства образуването на петна и си се прилага независимо дали планираш пилинг или не. Сред пилинга -за хидратация и възстановяване -Ci aplast Baume B5 на La Roche.
Дълбокият пилинг не изисква ли по-дълго възстановяване? Питам защото си мисля, че моят "средно-дълбок" и твоят "дълбок" са едно и също. Но може и да греша. Знам, че за моя беше необходимо киселината да достигне горния слой на дермата. Петната ми бяха от години, класически случай на мелазма, утежнена от бременност, кърмене и пр.Сега лицето ми изглежда много добре, да видим дали ще успея да задържа положението, щом дойде пролетта Simple Smile Но препоръката на д-р Петров е мазането с препарат, който пречи на образуването на пигментни петна да не спира, каза че за моята кожа само слънцезащита не стига, ако ще да е 100+ фактор ( в което съм се убедила и сама).
Може ли линк към този крем с 0.1% изотретиноин? Търсих в нета, но го дават за акне, а и е с много странични ефекти....Препоръча ли друг препарат, които пречи на образуването?
Иначе, моя пилинг беше ТСА 30%, първият път като го правих не издържах и го махна почти веднага. Сега стана както трябва. Вторият избелващ ще е 2 седмици след дълбокия.
По напред питаха за бръчки - и аз четох така, но още не мога да преценя...даже от сухотата на лицето ми изглежда, че имам повече.

# 351
И преди ми е правило впечатление, че го няма в сайта на Биотрейд, а е техен продукт. Може би, защото се купува само по лекарско предписание.
Има действие и против акне, да ( и преди време съм го ползвала точно с такава цел. Години наред нищо не ми помогна, а този крем ми реши проблема, но да не разводняам темата). Но има действие и против петна. За странични ефекти - активната съставка на крема има странични ефекти,особено ако се пие (което се прилага при тежки форми на акне), но локалното приложение е ок. Прецених, че за няколко месеца мога да го ползвам. Не съм питала за алтернативните варианти на крем против петната, но ще питам, след 10 дни съм на консултация.
Относно пилинга и бръчките - според мен има заглаждащ ефект, но аз реално бръчки имам само на челото (където мисля, че се позагладиха) и около очите (където не се прави пилинг така или иначе). Като цяло кожата ми изглежда много освежена и гладка (въпреки, че още ми розовее и има леко излющване тук-там). Все пак възстановителният период е поне 7 дни, при мен още не са минали.

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 22:24 от Ivory_

# 352
Ще съм благодарна ако питаш и споделиш. И аз мисля, че само слънцезащита не помага.

# 353
Точно преди две седмици сложих филър на околочният контур, е в момента не виждам абсолютно никаква разлика. В началото като че ли имаше заглаждане на хлътването, но може би си внушавам. Утре съм на контрола.

# 354
  • Където ми покаже сърцето
Clear lift е като другите честотни процедури със загряване,но същия ефект постигнах и с мезотерапия.Може би е моя грешката,че не направих повече процедури.
[/quoгte]
Аз също до сега направих една процедура и ефекта за стягане е нулев.Имах обаче намаляване на петната поне на 60% след първата процедура.Сега вкарваме колаген и втората процедура ми е за декември,но много се колебая, защото стягане за сега няма.Правих я при д-р Хитова по документи,но всъщност процедурата я направи една сестра,което все пак ме разочарова.

# 355
Да споделя какво каза д-р Ванеска, според нея погледа се е омекотил, хлътването се е повлияло и предложи да работим скулите и назолабиалните гънки, което ще доведе до повдигане на контура и още по-голямо повлияване на очите. Каза също, че ако сложи отново по-късно филър в очите без да е работила скулите ще се образува натрупване на хилурон под очите и ще бъде по-скоро като торбички. Резонно ми се струва. Предложи ми 3мл филър за скулите и назолабиалите в една процедура, пакета е плащаш две получаваш три - 1000лв. Вие какво мислите? Имам много стопяване на лицето.

# 356
  • Пловдив
На мен ми се струва добра идея, това което е предложила Ванеска Peace. При мен лично след поставяне на филър в скулите лицето доста се освежи  Peace, доволна съм. Мисля, че имах нужда точно от такава корекция. Цената е много добра, която ти е предложила.

# 357
Имате ли впечатления от тази процедура:
http://beautywoman.bg/bg/articles/beauty-woman/alma-beauty-reboo … ivna-mezoterapiya

# 358
Вкарват собствени мазнини в устните, но не знам колко трае ефекта.

Съмнителен ми е резултата. Не бих заложила на този вариант, по-сигурно ми звучи с хиалуронова киселина. Тези собствени мазнини обработват ли се или директно се инжектират? Дали въобще се забелязва резултатът.. newsm78

# 359
JACKLIN, то ние, че е добре да питаме, добре е. Ама защо все пак си мисля, че е работа на доктора да те информира, какво ти слага и как протича дадена процедура. Нали затова са специалисти.  Thinking
КЪДИ, няма ли да е множко 3мл наведнъж и какъв е филъра?

Общи условия

Активация на акаунт