Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 764
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Д-р Ванеска е много приятна, допада ми. Чудя се дали пък с 3мл филър няма да светна като ябълка  Grinning

Мисля си, че няма. Peace Споделяла съм, че започнах мезотерапия с Филорга NCTF . 1 ампула съдържа 3 мл. Даже веднъж правих с почти 4 мл, защото ми беше останало от ампулата за устни.
http://www.clinic-bg.com/mezoterapiya-filorga-dylboka-hidrataciq-na-umorena-koja/

Ако честно, не виждам някакъв особен ефект от тази мезотерапия, може би единствения е, че 3 мл са 250 лв, вместо 1000-1500 лв. 3-5 дни след процедурата лицето определено ми е освежено, но това го отдавам на "боденето". Mr. Green А може би тази терапия не е подходяща за мен. Кожата ми не е нито уморена, сбръчкана или отпусната. Ама пусто тая мания да "си направя нещо". ooooh!
Предполагам че филър поставен на съответните места ще има доста по-голям ефект, но бъди спокойна. Не знам Ванеска да е предозирала филър. Peace 

И за мен филъра е по-добрата версия от мезотерапията. Но, трябва да се внимава с плътността. Лично аз обмислям ботокс за Нова година, но ми казват, че на много места го разреждали, затова не замразявал напълно мускула и бръчката оставала още видима вместо да "изчезне". Някой има ли мнение?

# 406
  • в 1001-та нощ
Ботоксът се продава на прах и се разрежда от лекаря  Peace според указанията за зоната, която ще се третира с него. Може да се съхранява няколко дни в хладилник и ако няма ефект - може да е или от концентрацията, съхранението ...

Люси имаше хубави обяснения преди, може да ги потърся  Peace

# 407
Здравейте,  признавам не съм следила темата, !& се надявам да дадете съвет. Има ли ефективни процедури за разширени пори?  По носа положението е зле,  целият е в черни точки. Самите пори нв са огромни,  но черните точки много и видими.  Ползвам скъпа козметика,  полагам грижи,  но точно 3 дни след почистване при козметик,  пак са си там.

# 408
  • в 1001-та нощ
Фракселен лазер - в повечето клиники има  Peace

# 409
  • София
Алена, как си след вивата?
Жаклин, а вие с мъж ти след поредната процедура? А целулита как е?
Simple Smile)))))

# 410
Ивке, ние сме идеални:) Кожата ми е много хубава, но все още не са се заличили всички петънца от пъпки,  те са като точици от долната страна на челюстта. Вероятно бързам, процедурата е с дълго действие 2-3 месеца след последната ще се изгражда все още новия колаген. На десети е последната Вива, седмица след това Легаси на лице и Хидрафейшъна, с това есенно- зимния разкрасителен сезон го закриваме. Преди лятото малко филъри и ще светна:) Целулитът се влияе много добре от Легаси, аз не съм имала чак много, но каквото имаше се заглади. Въпросът е колко ще трае ефекта.

# 411
  • София
Жаклин, супер, браво Simple Smile
Ще ходя и аз, мисля само една вива, последвано от хидра.... и легаси на лице. Май ще направя едно-2-3 легаси на ръце. Абе нещо, не съм дебеланка, ама ръцете ми едни едрички Sad
По напролет ще направя и легаси за целулита.
Малко се притеснявам от периода на възтановяване след вивата, та се чудя кога да го наглася  newsm78

# 412
В петък го направи, в понеделник можеш да сложиш грим и да излезеш, ако се налага.

# 413
  • София
То аз хойкам най- много през уйкенда Simple Smile))
А колко време е горе долу процедурата?

# 414
  • в 1001-та нощ
Аз го правих в четвъртък и в неделя бяха избори и излизах с приятелка. Бях се нашарила, като за карнавал - нали са цирк тези избори .... абс. никой нищо не разбра, освен, че се разхождах във вид на извънземно  Mr. Green и така чаках 1 часа на опашката да си упражня гласа  Laughing . А на другия ден бях и на работа.

Скрит текст:

То и без грим не личеше, освен, че ти се пипаш и знаеш  Peace

Този път ще го правя в събота, защото цялата седмица имам мероприятия и ще съм ангажирана. Колебая се дали да си взема понеделника - може би да ....за да ми е спокойно. Жаки сподели, че втория път се е възстановила по-бавно и си имам едно наум Simple Smile

При мен отне час и половина, но ние много си говорихме, после чакахме 20 мин да хване упойката, а щракахме и един белег на гърдата....

Предвиди си поне час - няма нужда от бързане и припряност  Blush

# 415
Вивата е с иглички нали? С индивидуални накрайници ли се работи?

# 416
  • в 1001-та нощ
Няма игли, енергията "пробива" кожата, като се изстрелва през т.нар. пинчета, които са 160 на брой и всяко пуска енергия, според потребностите на кожата в съответното място Simple Smile Какви са потребностите се установява с т.нар. Смарт скенер. Т.е. накрайникът се поставя на мястото, скенерът прочита актуалното състояние, дозира енергията и уредът я пуска  Peace

# 417
С индивидуален накрайник е, да. Нашите са надписани с имената ни.
Алена, според мен операторът определя стойностите, на които се работи. Преди за започнем Натали пише протокол, за всеки проблем избира различна "програма" за петното е едно, за бръчките друго, за цялото лице трето. Сменя постоянно, тя, не самия апарат. Мога да разпитам по- подробно, ако има интересуващи се.
На мен втория път сякаш ми дойде силничко, по- бавно се възстанови, имах отоци, които първия път липсваха. Но пък ако ефектът ще е по- добър и траен ще изтаря още веднъж.

# 418
  • в 1001-та нощ
О, това е така, да - настройва се какво количество енергия колко дълго да се достави  Peace Балансът между аблация и коагуалция.  Това се избира от оператора, според третираната зона и целите - фини линии, белези, петна .... Смартскенерът изследва кожата непосредствено преди да се достави енергията, която операторът е избрал. Защото кожата - дори на различните места на бузата си има своите особености и разлики. Поне аз това разбрах, че се индивидуализира - и всеки пин получава информация за мястото, което ще "обстреля".

# 419
Аз все си мисля, че щом има кръв и "пробиване " на кожа би трябвало да е с индивидуален накрайник.Още не съм намерила време да отида на консултация  Confused

Общи условия

Активация на акаунт