Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 909
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте. Благодаря на всички, които споделяте опита си, много полезна информация черпя "от извора" bouquet. Искам да позагладя назолабиалните бръчки, много силно изразени ми се струват напоследък. Мислех да опитам Coollifting, но не намирам мнения за тази процедура.
JACKLIN* a.l.e.n.a, мислите ли че за целта Венус легаси за лице е по - подходящ от Вива. Задължително ще се консултирам и със специалист. За съжаление, имам насрочен час за лазерна епилация на лице и предполагам че ще трябва да изчакам определено време след това

# 226
Бебчо, Венуса стяга контура, моделира, но за попълване на бръчките трябва мощно да се задейства производството на колаген, а това го прави Вива. Моето мнение, тъй като правя и двете, а преди това и Ексилис, е в полза на Вива във всяко отношение. Променя се се структурата на кожата видимо, заличават се петънца, избистря се тена, а при мъжъ ми освен заглаждането на бръчките се усеща и уплътняване.
Утре отиваме на Легаси и Хидрафвйшън, нямам търпение да се махнат всички мъртви клетки и да видя новата кожа, на местата където са опадали струпчетата е мека и много нежна.

Относно това, колко време след лазер може Вива, ще попитам?

# 227
  • София
Жаки, благодаря ти много bouquet. Ще съм ти много благодарна да попиташ, аз обмислях пилинг и ми казаха 20 дена преди лазер и 20 дена след това да не се подлагам на такъв. След това обаче попаднах на темата и се реших на Вива или Легаси, сега ти определено затвърди мнението ми, че ми е необходима Вива. Всъщност, мисля да направя пакет вива, хидрафейшъл и легаси. Ех, как не ми се чака, но си трябва търпение Grinning

# 228
Бебчо, ние сме с точно такъв пакет и смятам, че е добра комплексна грижа. Сега след Вивата, Хидрафейшъна с почитването и вкарването на витамини ми идва идеално, защото кожата ми е суха и с микрострупчета, те на се виждат толкова, усещат се на пипане, като песъчинки са. На Легасито разчитам за оформяне на областта под брадичката и стягане.
Утре се надявам да взема и козметиката Венус скин, за да завърша цикъла, ще дам отзиви и за нея.

# 229
Две седмици, бюджета е спорен, решила съм този път да не пестя, но в рамките на разумното.

Не е много времето, но има какво да се направи. Ботокс за гневната бръчка,  филър за освежаване на устните,  повърхностен пилинги, който има моментален освежаващ ефект. Знам, че  Хайфу процедурата има накрайник за моментален ефект, но е по-скъпо.  Обаче  всичко това минава през консултация, за да се направи правилна комбинация.

# 230
  • в 1001-та нощ
Здравейте. Благодаря на всички, които споделяте опита си, много полезна информация черпя "от извора" bouquet. Искам да позагладя назолабиалните бръчки, много силно изразени ми се струват напоследък. Мислех да опитам Coollifting, но не намирам мнения за тази процедура.
JACKLIN* a.l.e.n.a, мислите ли че за целта Венус легаси за лице е по - подходящ от Вива. Задължително ще се консултирам и със специалист. За съжаление, имам насрочен час за лазерна епилация на лице и предполагам че ще трябва да изчакам определено време след това

+1 към мнението на Жаки. Аз като ходих ме питаха дали 2 седмици преди процедурата съм имала някаква друга - ботокс, филъри и т.н.

# 231
Здравейте, благодаря за съветите.  bouquet
Като казвате скъпо, може ли да ме ориентирате горе долу за цени и какъв е възстановителния период.
a.l.e.n.a ме притесни с алергията, така ще ми се съкрати още срока.

# 232

Въпросът ми е всичките тези процедури като Ексилис,  Венус, Хайфу не са ли лазерен ресърфейсинг, просто имат различни имена заради апаратите?
Вярно ли е, че за торбичките под очите, само операция помагала?

Хайфу  не е лазерен ресърфейсинг, за другите процедури не знам.
Има различни апарати, но Хайфу  е името на процедурата.

Ето цитат от статия, където е обяснена разликата:

"Doublo–S e иновативно медицинско изделие, използващо микрофокусиран ултразвук с висока интензивност за неоперативен лифтинг на лице, шия и тяло. Технологията е известна под името „ХАЙФУ“ от английското съкращение HIFU (High Intensity Focused Ultrasound). С помощта на „ХАЙФУ“ прецизно фокусирана, фракционирана ултразвукова енергия, се прониква дълбоко в кожата, без да се нарушава нейния повърхностен слой и в резултат се постига стягане и уплътняване на кожата на лицето, шията и тялото.

За разлика от другите устройства за стягане и подмладяване на кожата като лазери, радиочестоти и IPL], които въздействат на различните слоеве на кожата, „ХАЙФУ“ технологията достига много по дълбоко - до повърхностния мускулен апоневротичен слой, известен като SMAS.

Благодаря, за отговора, а правила ли си такова нещо и каква е цената приблизително?

# 233
  • в 1001-та нощ
Здравейте, благодаря за съветите.  bouquet
Като казвате скъпо, може ли да ме ориентирате горе долу за цени и какъв е възстановителния период.
a.l.e.n.a ме притесни с алергията, така ще ми се съкрати още срока.

От няколко стотин лева - до хиляда - ако решиш и филъри и ботокс, и срок до две седмици.

# 234
  • София
Здравейте момичета,
за тази зима съм се навила за химичен пилинг при дерматолог, но след всички алтернативи, които съм си причинявала подхождам с извесна доза страх. Моля да ми препоръчате за София клиника/дерматолог, от които имате лични впечатления. Страхувам се да не ме изгорят или да ме намажат на места, на които нямам нужда...Може и на лични Simple Smile Благодаря предварително. Heart Eyes

# 235
  • София
JACKLIN* a.l.e.n.a, благодаря ви отново. Ще почакам да мине този период от 2 седмици и се надявам да успея да си направя процедурите

# 236
Здравейте и от мен. Simple Smile Отдавна не бях писала във форума, но естетичните процедури са ми страст. Правила съм LPG преди години с много добри резултати. Прочетох за Легаси-то доста отзиви. Реших се на инвестицията, но в модела Freeze. (до колкото разбрах легаси и фрийз за модели на една и съща фирма и работят с една съща технология. Проверих и в офицялния им сайт и в сайта за България)  Simple Smile Имам позната която ходи на процедура за лице преди един месец и като я видях чак не ми се вярваше. Отидох в салона и момичето ми направи консултация за всички места на които искам да се работи - не си харесвам бричовете и корема. Минах 4 процедури (всех си пакет от 10) и резултатите ми са супер. Направих си снимки - преди и сега на 4-та, целулитът ми е намалял видимо (а е минало само месец от първата процедура), усещам че бричовете ми са по-оформени и стегнати и не са къдрави Simple Smile Като сантиметри още не знам, защото ме измериха преди процедурите и веднага след първа, очаквам следващо измерване след 5-та и накрая. Правя си и по едно LPG, защото това ми е любимия масаж Simple Smile Не знам дали е удачно да споменавам салона, в който си правя процедурите (да не звучи като реклама)? Който се интересува може да ми пише на лични Simple Smile Ще ви държа в течение за резултатите. Ще се радвам ако съм полезна с нещо на хората които искат или си правят LPG и легаси (аз си правя Venus Freeze). Поне с LPG имам дълъг опит.

Успех на всички!

# 237
Момичета, тези Венус апарати (до колкото разбирам са два вида - Вива и Легаси) могат ли да се ползват за отслабване и контуриране на лицето?

# 238
Момичета, тези Венус апарати (до колкото разбирам са два вида - Вива и Легаси) могат ли да се ползват за отслабване и контуриране на лицето?

В сайта на Венус Концепт видях че са Вива, Легаси, Фрийз, Верса - до колкото знам за Фрийз-а (поне така ми каза жената при която ходя на процедури) за двойна брадичка става и за овала на лицето отдолу, може би това имаш в предвид под отслабване. Моята приятелка беше ходила за брадичка, овал и около очите.

# 239
  • София
В Гео Милев/ Редута/ Младост има ли салон с Венус апарати?

Общи условия

Активация на акаунт