Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 944
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Аз видях в официалния им сайт https://www.venusconcept.com/en-global/
А в този който ти показа като цъкнеш на салони има  в скоби написано (Venus Freeze). Предполагам че Легаси е по-отдавна в България и още не са си оправили страницата. А за това което ти питаш, мисля че става, но най-добре да се обадиш за консултация. Аз ще ходя в понеделник, ако искаш ще питам мацката?
Бих била благодарна да поразпиташ в тази насока - контуриране/скулптуриране/подчертаване на скули. Peace

Разбира се, днес имам час и ще поразпитам.

# 271
  • в 1001-та нощ
Жаки, ти взели Венус Скин козметика? Това ли са продуктите http://venusskin.com/products/ ?

# 272
Правила съм Ексилис, с апарат който нямаше термо сензор на накрайника, което отчитам като голям минус. За процедури от този тип е нужно да се подържа Т от 40 градуса, навсякъде и постоянно, за да има ефект. Когато самия апарт няма тази функция и се разчита на усета на терапевта стват грешки- или те зачервяват, като маймуна и буквално те сваряват, или не се подържат нужните градуси и нищо не се прави.
Поради горните причини препоръчвам Легаси, по- новия и усъвършенстван апарат, който измерва постоянно Т. Мисля, че са на една цена двете процедури, а в много салони има и промоции.

Относно градусите и при Фрийз пак се гледа температурата. За тяло, мисля че трябва да е по-висока от за лице (логично). При мен непрекъснато мерят с един голям инфра-ред термометър (не е такъв, какъвто се използва за мерене на температура на челото на дечица). До сега не са ме пържили, напротив, усещам си топлината, но без да е нетърпимо. Знам, че за тази процедура най-важно е да се подържа температурата над определени градуси по време на цялата процедура. Чувала съм, че ако зоната е по-обширна (например огромен корем) се разделя на две зони и се работи двойно повече време. Тъй като ми се искаше по-бърз резултат питах дали не мога да правя по-дълги процедури, но жената ми препоръча да се работи препоръчителното време, тъй като реално нямам толкова много мазнини. И все пак, блазни ме идеята за по-дълга процедура  Grinning При вас колко време работят корем и бричове?

# 273
Като за след една процедура Венус Легаси, съм много доволна. Кожата около очите ми изглежда още по-добре, много съжалявам, че не си направих снимки преди и след, защото за мен има много видимо изглаждане и освежаване на контура. Взела съм си пакет от 3 процедури и вече очакванията ми са много големи.  Grinning

# 274
Алена, това е да. Взех сета за след процедури ще го ползваме двамата, а само за мен един друг сет за пълна грижа- измиващ лосион, серум, дневен и нощен крем. Рано е да изказвам мнение все още, по- натам ще кажа. Този малкия е много концентриран, с мощно действие, мажа се сутрин и вечер, имах още червени точки от процедурата, сякаш изсветляха по- бързо, но може и да си внушавам:)

Венус и за лице и за тяло има вграден в накрайника термометър, мери постоянната Т, идеята е в нито една част от обработваната зона да не пада Т под оптималната.
Аз не правя корем, а цели крака от глезен до хълбока- час и половина на крака, общо три. Последния път работихме повече десния, оказа се с 3 см по- дебел Crazy Simple Smile

Алекс, и ние сме много опънати, хеле мъжът ми. Чак майка му вика- ууу, мама, ми ти като момченце си станал:))

# 275
Сега ме ентусиазирахте да почна и лице...ЦЦЦ.. Дали 3 са достатъчни или да се хвърля на пекет от 6? Само лице ли правите или включвате шия и брадичка? Най-хубавото на тези процедури е че виждаш резултат бързо и се зарибяваш и за други зони   Laughing

# 276
  • в 1001-та нощ
Така е - аз така започнах - изпробвах различни процедури за тяло и като видях ефекта - се запалих и за лице Simple Smile

# 277
Като за след една процедура Венус Легаси, съм много доволна. Кожата около очите ми изглежда още по-добре, много съжалявам, че не си направих снимки преди и след, защото за мен има много видимо изглаждане и освежаване на контура. Взела съм си пакет от 3 процедури и вече очакванията ми са много големи.  Grinning

Специално за зоната около очите ще чакам отзиви с голямо нетърпение от теб след 3 процедури и 3 месеца след това  Laughing  bouquet

Защото ефекта от това все пак трябва да е и траен. Моето Венус на дупето и бедрата беше само една процедура, непосредствено след нея беше много стегнато. И изкара така до 2 седмици и сега си е старото положение. Но аз все  пак направих само една процедура. Нямам идея дали ако ако направиш повече ефектът ще е значително по-траен.
Ще чакаме отзиви от Вас момичета  bouquet

Жаки, всякакви пигментни петна се борят трудно. Дори да не са на хормонална основа, моите не са. Но всяко лято ставам като географска карта, въпреки 50 фактор, пазенето и прочие. Една докторка ми обясни, че крема дори и 100 фактор да е няма как да те предпази от слънцето напълно и има едни лъчи, не им запомних името  Embarassed, които достигат до кажата въпреки защитата. И които сме по-склонни към образуване си ги получаваме. Т.е кремът с висок фатор е защита, задължителна, но не може да ни предпази на 100 процента. Иначе, знам, че  хормоналните са много тегави за премахване.

# 278
  • в 1001-та нощ
...Нямам идея дали ако ако направиш повече ефектът ще е значително по-траен.
Ще чакаме отзиви от Вас момичета  bouquet

...

Аз направих пакет от 4 процедури - по една седмично и след това поддръжка веднъж месечно - ефектът е все по-добър. Не просто се поддържа, но се и подобрява  Peace

# 279
Здравейте, благодаря за съветите.  bouquet
Като казвате скъпо, може ли да ме ориентирате горе долу за цени и какъв е възстановителния период.
a.l.e.n.a ме притесни с алергията, така ще ми се съкрати още срока.

С малко закъснение, ако още те интересува.
Цената за ботокс и филър варира, защото на всеки се слага различно количество.
При моята лекарка  Хайфу процедурата, на цяло лице, което включва и под брадичката и врата е 1200 лв, а само часта около скулите, бузите и назолабиалните - 800 лв. Тази процедура се прави един път, има моментален ефект, но и дългосрочно ефекта от нея е от 2-3 години.

a.l.e.n.a, колко излиза като пари пакета+поддръжката?

# 280
  • в 1001-та нощ
Цената се формира според времетраенето - еднократно 30 мин са 150 лв, но ако предплатиш годишен пакет - 360 минути - в Нирвана има 50% намаление - една процедура от 30 мин. излиза 75 лв, вместо 150 лв  Peace Има смисъл, ако мислиш да си редовен и имаш парите за пакета  Peace

Всеки салон има своя ценова политика на бонуси, но базисната цена е една и съща, а от там как и колко намалят е въпрос на оферта и договаряне.

# 281
Здравейте,
искам да попитам правилите хим пилинг - след като се излющи кожата отдолу, "новата"кожа розовее ли и не е ли с малко по-различен цвят от тази кожа, върху която не е имало коричка? Не знам дали се изразих ясно..

# 282
Здравейте,
искам да попитам правилите хим пилинг - след като се излющи кожата отдолу, "новата"кожа розовее ли и не е ли с малко по-различен цвят от тази кожа, върху която не е имало коричка? Не знам дали се изразих ясно..
Розовее. Аз съм 7-ми ден днес и още розовее. След 1-2 дни вече ще е еднаква.

# 283
Аз видях в официалния им сайт https://www.venusconcept.com/en-global/
А в този който ти показа като цъкнеш на салони има  в скоби написано (Venus Freeze). Предполагам че Легаси е по-отдавна в България и още не са си оправили страницата. А за това което ти питаш, мисля че става, но най-добре да се обадиш за консултация. Аз ще ходя в понеделник, ако искаш ще питам мацката?
Бих била благодарна да поразпиташ в тази насока - контуриране/скулптуриране/подчертаване на скули. Peace

Разбира се, днес имам час и ще поразпитам.

Здравей, попитах за твоя въпрос. Жената каза, че  с апарата Venus Freeze може да се постигне желания от теб ефект. Тя посъветва да те види преди да каже окончателно ще стане или не, защото не знае как изглеждаш. Ако искаш ще ти дам телефон на салона и спокойно можеш да се запишеш за консултация. (и за процедура ако решиш да ходиш там).  А пък аз не издържах и вчера си направих лицето  Mr. Green Усещането след това е много приятно, определено дори веднага след процедурата забелязах резултат, жената ме снима преди и след процедурата и ми показа т.нар. уау-ефект. Не че аз не си го видях - лицето е по-бляскаво, сияйно, имах едни леки бръчици около очите (имаХ  Mr. Green)., контура около устните видях на снимката че е по-изгладен. До колкото разбрах трябва да направя няколко процедури за да може после да мина на подръжка с постоянно подобряващ се ефект. Иначе на бричовете и корема резултатът вече е видим  Laughing
Като стана въпрос за това хай-фу, исках да попитам нещо. Имам една позната която направи две процедури. Тук чета че се прави една. Цената която са й взели и 600лв., а тук чета 1200лв. Тя споделя че боли зверски  newsm78 Започвам да имам съмнения за това какво са й правили и леки притеснения за компетенстността на терапевта, който й е правил процедурата. Ще ми кажете ли повече за тази процедура. Може ли да се прави Venus след нея? Питам защото кожата й след втората стана доста зле.

# 284
Mini_dama коя процедура си направила за лице?

Общи условия

Активация на акаунт