Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 984
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Здравей, попитах за твоя въпрос. Жената каза, че  с апарата Venus Freeze може да се постигне желания от теб ефект. Тя посъветва да те види преди да каже окончателно ще стане или не, защото не знае как изглеждаш. Ако искаш ще ти дам телефон на салона и спокойно можеш да се запишеш за консултация. (и за процедура ако решиш да ходиш там). 
Много ти благодаря! bouquet Hug Аз съм от Варна и до колкото разбирам от сайта, тук имаме само Легаси. Rolling Eyes

LOL, аз съм в Лондон и намирам само фрийз ... легаси намерих на другия край, което ми е много далеч ...

# 316
Здравейте, дали HIFU процедурата е удачна за 30 годишна възраст.
Нямам никакви бръчки все още, но си мислех дали не може да предприема някаква превенция.

# 317
Здравей, попитах за твоя въпрос. Жената каза, че  с апарата Venus Freeze може да се постигне желания от теб ефект. Тя посъветва да те види преди да каже окончателно ще стане или не, защото не знае как изглеждаш. Ако искаш ще ти дам телефон на салона и спокойно можеш да се запишеш за консултация. (и за процедура ако решиш да ходиш там).
Много ти благодаря! bouquet Hug Аз съм от Варна и до колкото разбирам от сайта, тук имаме само Легаси. Rolling Eyes

LOL, аз съм в Лондон и намирам само фрийз ... легаси намерих на другия край, което ми е много далеч ...

Както казах  на различни места има приоритетно една от машините според маркетинга на фирмата вносител Simple Smile Радвам се че имаме нещо толкова хубаво и в България  Laughing

# 318
  • в 1001-та нощ
 Hug S T A R D U S T  Hug споделяй отзиви  Heart Eyes bowuu

# 319
Нямам никакви бръчки все още, но си мислех дали не може да предприема някаква превенция.

Според мен Хай-фу си е хард процедура за 30 годишна възраст Simple Smile Можеш да започнеш с някой по-лек пилинг освен ако нямаш вече сериозни видими следи от стареене. Може би зависи и какъв бюджет си си определила  Simple Smile Аз съм на 31, почнах с пилинги миналата година, тази съм на Фрийз  Sunglasses

# 320
Hug S T A R D U S T  Hug споделяй отзиви  Heart Eyes bowuu

Алена, ще само да намеря време да букна консултация. Явно няма да успея преди почивката от 16/12 освен, ако не се прежаля тази събота и вместо домакинската работа не скокна до този център, който предлага различни лазерни антицелулитни процедури ... фрийзингът е на друго място, малко по-далеч ми е затова ще отида да питам тези до нас първо.

http://www.centrosunico.co.uk/aesthetic-treatments/body-treatments.html

# 321
  • в 1001-та нощ

Аз преди време много се интересувах - от Hi Fu и Ултраформър. Питах тук-там ... на лични ми писаха няколко съфорумки, че само са си дали парите и ефект е нямало. Разбира се, тук има много "ако и дали" - състояние преди процедурата, реалистичност на очакванията, може би всяка кожа се повлиява различно. Но понеже са много пари (за моите представи), а им е бил гарантиран ефект, който не са получили - аз спрях да обмислям точно тези процедури. Не исках игра на тото. Едва след като направих Венус Легаси за тяло, при положение, че от години ползвам какви ли не процедури, и бях свръх впечатлена от ефекта върху моето тяло, тогава започнах да ровя - няма ли и нещо за лице от тези апарати, с очакванията - поне на мен да ми подейства, щом аналогичен апарат ми е подействал на тялото Simple Smile

Та на този етап - по такива причини аз се въздържам от Hi Fu. На 30 г изглежда рано, но водещи са нуждите на тъканите Peace Консултирай се - виж какво ще ти предложат  Hug

# 322
Някой да знае дали някъде в София работят с V beam Perfecta лазер? Имам купероза и се изкушавам да пробвам процедура за премахване на капилярите по лицето. От чуждестранните форуми разбрах, че този лазер е най-препоръчителен за моя проблем, но у нас го намерих само в студио в Стара Загора, което не ме устройва.
Освен това ще съм благодарна на всякакъв споделен опит по отношение на редуциране на мрежата от кръвоносни съдове и зачервявания по лицето.

# 323
Хайфу се води виж пилотаж при неоперативния лифтинг. Както казвате от голямо значение са и апаратите, в БГ Хайфу  до колкото знам има само на три места. Този, който видях е от второ поколение и се казва Doublo–S:
https://www.youtube.com/watch?v=6vZgAGvCSvo&feature=youtu.be
Подходящ  е всеки  с леко до умерено ниво на „отпусната” кожа, но като при всяка процедура си трябва консултация.

Не съм се объркала, в много редки случаи се налагат 2 процедури, в повечето се прави само една. Повече от една процедура може да се прави само по преценка на лекар!

Точната цена с този апарат е 1250 лв. за цяло лице и долна част 850 лв., като те работят с два накрайника за проникване.  

a.l.e.n.a. веднага се обадих да проверя за  промоцията, но тези 15% са върху 1900 лв.
За цяло лице процедурата  излиза 1600 лв.

За  процедурите с други уреди  предполагам, че е индивидуално, но все пак  колко е минимума за да има ефект. Разпитвам за да мога да си направя сметка.

# 324
Здравейте и благодаря за съветите ви, но времето ми изтича. Simple Smile

mamaivana, твоята цена изглежда по-приемлива, ама дай някакви координати моля. Като напиша Хайфу в гугъл  излиза инфо за вносители на апарати и болница в Плевен, в която правят операции с тази технология.
Проверих за филърите, ами то има ужасно много видове, как да избера какъв? За ботокса ми казаха, че трябва да внимавам да не е фалшив.
Накрая май пак само на грима ще разчитам. Sad

# 325
Мелее, направо сте графоманки. Simple Smile
a.l.e.n.a, може ли като модератор на темата да систематизираш апаратите и процедурите защото така човек се губи.
Цвети, и аз не съм с голям опит, но знам, че има  процедури, които звездите си  правят преди събития.
Може би, по-добре, да отидеш на консултации и да видиш какво ти предлагат специалистите.

# 326
Розовее. Аз съм 7-ми ден днес и още розовее. След 1-2 дни вече ще е еднаква.
Благодаря! Аз съм 5-и ден днес.. Simple Smile

# 327
  • в 1001-та нощ
phelippa, щом го има само в СЗ - дали ще е най-доброто и съвременно средство  Thinking В Хил Клиник - зная, че имат нов и добър лазер за тази цел - там консултацията е безплатна, можете да обсъдите - с какво разполагат и за паралел с уреда, който те интересува  Peace

Не съм се интересувала за другите клиники, вероятно не са по-назад  Peace

TsvetyTomova, HI FU в София знам, че има в Infinity Clinic и в Дерма Вита - там е Ултраформър. Вероятно и на други места, за които не зная  Peace

Summersunsun, само любителски се интересувам  и не съм професионалист, затова не бих го направила. Наистина има много и много процедури, едва ли всички могат да се обхванат Simple Smile

# 328
Розовее. Аз съм 7-ми ден днес и още розовее. След 1-2 дни вече ще е еднаква.
Благодаря! Аз съм 5-и ден днес.. Simple Smile
Ти къде ходи? Дълбок ли прави и с каква цел, за петна ли? Как е кожата сега виждат ли се петна?

# 329
В Дерматологична клиника София при д-р Ивайло Петров, за петна. Изглежда много добре положението към момента,но да видим като поотмине розовеенето. Много съм доволна като цяло, лятото бях с адски петна, д-р Петров ми изписа лекарство 2-3 месеца преди пилинга (средно дълбок с трихлороцетна к-на). А ти какъв и къде прави? Колко процедури (ще) са?

Общи условия

Активация на акаунт