Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 735
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
Кръв  Thinking newsm78 Rolling Eyes Има клипчета в нета, най-добре изгледай малко от едно  Peace

# 421
Кръв не съм имала аз, нито мъжът ми. Но на снимките на самата Натали, които ми показа имаше. Тя обаче лекува изключително дълбоки и големи пори, вероятно затова. Но накрайниците са индивидуални при тях, в това съм сигурна, защото виждам кутийките с имената на всеки.
Алена, имаше нещо за накрайника сега, като казваш се сещам, че ми обясниха, че е умен:)

# 422
Благодаря  bouquet Има ли Бг сайт, където ги има, че с чуждите не се справям  #Crazy
[/quote]

Няма бг сайт, но доставят до БГ. Мисля че е един за ЕС.

Ако искаш потърси из темите имаше някъде за превозвачи, които носят продукти до БГ на доста изгодни цени.

# 423
  • в 1001-та нощ
При мен също нямаше кръв  Peace Във всеки накрайник имаше опр. брой импулси - мисля 1000 и след това се сменя. Няма как да е оборотен  Peace Предполагам, че между 2 процедури на един и същи човек пак има "почистване". Не съм питала за това  Peace

# 424
Напоследък срещам все по-често думичката ХАЙФУ, като терапия от ново поколение - разкажете малко повече, каква е разликата между него и други подмладяващи процедури? Някой тук правил ли си е?

# 425
  • София
Аз пък ще попитам за лазер Дженезис,някой правил ли си е и какви са ви впечатленията?

# 426
  • в 1001-та нощ
Аз не съм чувала за него  Peace

Напоследък срещам все по-често думичката ХАЙФУ, като терапия от ново поколение - разкажете малко повече, каква е разликата между него и други подмладяващи процедури? Някой тук правил ли си е?

Постоянно е в коментарите ни  Peace Дори човек да чете отгоре-отгоре - все ще закачи нещо  Peace Високо интензиивен, фокусиран - ултразвук. Както всички други машини за лифтинг - цели стимулация на колагена. Също и топи мазнини. Действа на различно дълбочини, счита се, че може да стигне до съед. тъкан над мускула.

Аз съм срещала само един доволен потребител - mamаden - за околоочната зона.

Личните ми впечатления са, че всяка клиника инвестира в един апарат от такъв клас/стойност и препоръчва него. Дали ще има ефект, какъв и дали ще е задоволителен за клиента е друг въпрос. Фракселите, поне борят и пигментация, белези, пори ... освен всичко друго. Това го отчитам, като предимство - например Вивата и уреда в Хил, който обсъждахме. Съвсем не бих се наела да правя паралел, впечатленията ми са "повърхностни"  Peace

# 427
  • Бургас
Много ми се иска да си направя и аз Вива. Жалко, че в Бургас няма. Ще пробвам с Клиър лифт, дано да има ефект за стягане и малко пори...
Аз съм си правила Ултраформър - т.е. вид Хайфу. Никакъв ефект не видях, а парите не са никак малко. Правих го в Дерма Вита.

# 428
  • София
На каква възраст е добре да се започнат процедурите?

# 429
  • в 1001-та нощ
Много ми се иска да си направя и аз Вива. Жалко, че в Бургас няма. Ще пробвам с Клиър лифт, дано да има ефект за стягане и малко пори...
Аз съм си правила Ултраформър - т.е. вид Хайфу. Никакъв ефект не видях, а парите не са никак малко. Правих го в Дерма Вита.

Аз съм правила Клиър лифт- нищо общо - не си давай парите. По-добре пътувай до някъде, където се прави  Peace

# 430
  • в 1001-та нощ
На каква възраст е добре да се започнат процедурите?

За всяка възраст има и според нуждите  Peace

# 431
  • София
.....

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 22:24 от змия

# 432
Много ми се иска да си направя и аз Вива. Жалко, че в Бургас няма.
Защо не изчакаш известно време, може би във Варна ще се появи уреда. Peace

# 433
  • Бургас
То до Пловдив стигам по-бързо, отколкото до Варна:(
Нямам против да пътувам, но доколкото разбирам процедурите ги правите пакетно през седмица. А всяка седмица до Пловдив или София ще ми дойде в повече.

# 434
Процедурите са 3-4  и са през 14 дни. На мен това ми обясниха. През седмица е, ако редуваш с Лагаси.
Както и пакетите за тяло - крио и легаси е през седмица, но само легаси е през 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт