Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 735
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Аз пак в темата.Отново взех са намирам кусури на лицето си:))

# 451
Здравейте, предстои ми корекция на устните.  Какво е усещането, болезнено ли е и има ли възстановителен период?

# 452
Мен ме болеше леко, въпреки намазването с обезболяващо. Сутринта ми ги направи, вечерта приличах на патка. На другия ден всичко беше точно и минало. Сега обаче ми се иска още 1/2 ампула...

# 453
От какво зависи добрия резултат при корекцията на устните? Защо някои са с много хубави устни (Андреа, Николета Лозанова, Златките), а някои са като полови органи в устата?

# 454
Искай качествени импланти  Peace Не просто евтини. Ниската цена не рядко е такава по тази причина  Peace

Къде ще се консултираш?

Първата ми консултация ще е в Скин Системс при д-р Крахтова. Взех си ваучер за 15 лв.
Видях, че разполагат с много видове импланти. Защо капковидните са по-скъпи от кръглите?

# 455
От какво зависи добрия резултат при корекцията на устните? Защо някои са с много хубави устни (Андреа, Николета Лозанова, Златките), а някои са като полови органи в устата?
Според мен Николета и русата Златка нямат правени устни, Андреа си е като кокошо дупе....

# 456
Според мен Николета и русата Златка нямат правени устни, Андреа си е като кокошо дупе....
Имат, имат нищо, че яростно отричат. Разгледай старите им снимки в гугъл  Laughing

# 457
Гледала съм, това е моето мнение.

# 458
Здравейте! Интересува ме дали някой си е правил корекция само на върха на носа, имам доста въпроси по темата и ще се радвам на споделен личен опит!

# 459
Ако се включи някой по тази тема с личен опит и препоръки, и за мен ще бъде много полезно. Засега си мечтая, но не се решавам на корекция.

# 460
Аз също съм с грозен връх ,но това което съм гледала като резултати на бълг.хирурзи, не бих си направила такава операция в Бг.Мисля ,че в Турция ще се справят по-добре , но като цяло върховете са най-трудни за корекция.

# 461
Аз също съм с грозен връх ,но това което съм гледала като резултати на бълг.хирурзи, не бих си направила такава операция в Бг.Мисля ,че в Турция ще се справят по-добре , но като цяло върховете са най-трудни за корекция.

# 462
И аз на такава информация попадам в интернет, Ред! Затова и още не съм предприела крачката. Имам тесен, прав нос, но върхът е закръглен като малка гъбка и не го харесвам. Мисля, че ми загрозява цялото лице.

# 463
Моят е по-лош-камбест.По-скоро ще стане по-зле носа отколкото по-добре.

# 464
Остава да се задоволя с корекция на гърдите /второто желание в списъка/, но ще е доста напред във времето. Тепърва ще проучвам процедурата и очакваните резултати.

Общи условия

Активация на акаунт