Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 759
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
a.l.e.n.a Нормално е да няма хайфу на много места, едва ли всички клиники могат да си позволят да вложат в апарат, който да е и от ново поколение, че и за скъпите консумативи. То хайфу нали се нарича технологията, а не апарата. За това нещата зависят с колко модерен апарат се прилага, дали се разполага и борави със съответните накрайници за различната дълбочина, дали специалиста ги комбинира правилно, за да може организма да реагира по очаквания начин и да може постепенно да образува колагеновите влакна, и тн.

# 466
Имам приятел с коригирах връх. При него резултата е супер. Ще му искам разрешение да ви пусна снимки. Peace

# 467
Ще се радвам! И ако може - информация къде се е оперирал?

# 468
Само това намерих за преди/след в анфас. Повечето му снимки са след и някак в полупрофил. Върхът му преди беше широк, груб, а при усмивка - топче. Сега е направо кукличка (не в женствен смисъл).
Скрит текст:

# 469
Носът е много хубав, но ми седи женствено,  може и  от снимките да е.

wdv, за да седят нормално устните е много важно умението на доктора,  филъра и количеството да не се слага наведнъж, а постепенно.
За болката  зависи, всеки има различен праг.

# 470
  • гр.София
Малеее носа е много хубав  Blush Ако нямах други неща на дневен ред,и нямах съмнение в бг докторите бих коригирала и моя.
Аз филър без упойка не бих сложила. Два пъти съм слагала,но със зъболекарка упойка,нищо не се усеща,после говоря известно време като Любен Дилов ама за 2-3 часа минава.

# 471
Здравейте момичета,чета ви на един дъх,до сега не  съм писала.Обмислям корекция на гърди,след раждането и две години кърмене - няма ги,също искам и някаква процедура на лице/стягаща,хидратираща,antiage- на 40год. съм/Спряла съм се на мезотерапия за лице.Ползвам Filorga по препоръки на a.l.e.n.a,за което й благодаря.Ще съм ви благодарна за препоръки за лекар/гърди/и място за процедура.Не живея в България,декември/януари и юли/август съм в БГ,затова нямам възможност да ходя по клиники и да преценявам.Благодаря предварително.

# 472
Само това намерих за преди/след в анфас. Повечето му снимки са след и някак в полупрофил. Върхът му преди беше широк, груб, а при усмивка - топче. Сега е направо кукличка (не в женствен смисъл).
Скрит текст:
Не само върха е пипан. Стеснен е също...
Къде е правен, много е хубав  Laughing

# 473
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета,чета ви на един дъх,до сега не  съм писала.Обмислям корекция на гърди,след раждането и две години кърмене - няма ги,също искам и някаква процедура на лице/стягаща,хидратираща,antiage- на 40год. съм/Спряла съм се на мезотерапия за лице.Ползвам Filorga по препоръки на a.l.e.n.a,за което й благодаря.Ще съм ви благодарна за препоръки за лекар/гърди/и място за процедура.Не живея в България,декември/януари и юли/август съм в БГ,затова нямам възможност да ходя по клиники и да преценявам.Благодаря предварително.

доц. д-р Тепавичарова - Александровка болница
д-р Ильо Стоянов - Есте клиник
Д-р Заякова - Камий

# 474
Благодаря
a.l.e.n.a

# 475
Момичета, какво е Exilis? Има ли някакъв ефект от това?

# 476
  • в 1001-та нощ
Апаратна процедура за лице и тяло. При мен имаше ефект.

# 477
Само аз ли не виждам голяма промяна я носа? Струва ми се, че само светлината на снимките е различна  Laughing

# 478
Понеже в Есте има промоция дали да не направя 1-2 процедури. Болзнено ли е? Имах час за д-р Ванеска за филъри, но ми го отмениха, нещо се разболяла.

# 479
  • в 1001-та нощ
О, болезнено в никакъв случай - аз съм заспивала даже  Laughing Затопля се и няма никакво друго усещане. Нанася се контактен продукт и накрайникът се движи по зоната.

Ако е за лице - аз правих 4 процедури през седмица и ефект видях след четвъртата. Лицето става сочно, свежо, леко напомпано. Правих 4 процедури на лице и 4 процедури около очите, както и 4 процедури на тяло. Само около очите не видях някакъв ефект. Сигурно е имало добро повлияване, но не и нещо, което да ме впечатли. Докато за тяло и лице - ефектът беше осезаем Simple Smile

Не зная какъв ефект ще има само от 1-2 процедури. Може би на място ще те информират конкретно ти какво да очакваш.

Общи условия

Активация на акаунт