Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 793
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Гледам, че сте обсъждали по-горе различните апарати. Преди известно време щях да питам дали има разлика м/у въпросните Хайфу и Ултера, защото четох за тези процедури и ми се струваха на един и същи принцип. Така ли е, или не - не знам. Ама не посмях да питам, че ме досрамя.  Blush
Преди време бях писала в темата, и по ваши препоръки отидох на консултация при д-р Чолакова /Пловдив/
Именно тя ми каза за въпросната процедура Ултера и тогава взех да търся инфо в нета. Каза ми, че в България има само 2 сертифицирани апарата и дават много добри резултати. Единият, както сте писали по-горе, е в Бургас /Ели Естетик/ Ако прочетете в сайта им, и името на д-р Чолакова фигурира там. Та точно тя ми препоръча да направя една процедура около очи Ултера. Самата тя каза, че си е правила такава и е много доволна от резултата. Който я е виждал на живо, знае как изглежда - страхотна мацка е! Тя работи точно с този апарат от Бургас. Обясни ми, че като се съберат поръчки, докарват апарата тук в Пловдив.
Аз правих процедурата преди 2 месеца. За момента не виждам подобрение на кожата си в тази зона, но ми казаха да очаквам резултат след минимум 3 месеца. Преди аз да вляза в салона си спомням, че излезе една много красива жена, с която се поздравихме и обменихме 2-3 приказки и като ми каза, че е на 55 години щях да падна  Shocked давах и макс 45.
Та... сега чакам да мине необходимото време и ще споделя по-нататък за ефекта.

# 616
  • Пловдив
Дай малко повече подробности относно цена,продължителност,брой на процедурите и т.н.

# 617
Здравейте момичета, някой правил ли е IPL, бях при Денкова в Есте тези дни за ботокс и я попитах за съвет за изчистване на тена и петната, тя ме посъветва да направя 3 пилинга, след което IPL.

# 618
Дай малко повече подробности относно цена,продължителност,брой на процедурите и т.н.

Продължителността беше около 10 минути. Цената за зона около очи беше 210 лв.
Брой процедури - 1.
Доколкото четох, а и както самата д-рка каза, Ултера се прави само веднъж. Резултата можел да трае 3-4 години. Тя самата ми каза, че си го е правила преди 4 години. Жената след мен беше за цяло лице, не знам колко точно е цената, но казаха, че е над 2000 лв

# 619

Жената след мен беше за цяло лице, не знам колко точно е цената, но казаха, че е над 2000 лв

определено си струва и би излязло по-изгодно от ботокс и филъри, ако трае 4г.

# 620
  • Пловдив
Наистина си струва ако трае 3-4г.,при следващо ходене при Чолакова ще я разпитам дали тази процедура би била подходяща за мен.

# 621
Наистина си струва ако трае 3-4г.,при следващо ходене при Чолакова ще я разпитам дали тази процедура би била подходяща за мен.

наистина попитай. на мен Бургас ми е по-близо и бих отишла там май месец.

# 622
Шарпи, ще чакам да споделиш ефекта Hug

А болезнено ли е, четох че доста, ти как го понесе? Обезболяват ли  преди процедурата?

# 623
Задължително ще пиша, Жаки  Hug
Според моите критерии за болка е абсолютно безболезнено. Усеща се нещо като леки убождания. На следващия ден имах синина под едното око, която прикривах с фдт. След два дни се разнесе.

# 624
  • Пловдив
Интересно обаче дали процедурата може да се прилага при хора с филъри под очите?Много е вероятно отговорът да е не.

# 625
Колко интересна и полезна тема. Ще гледам и аз да ви споделям за моя опит с този вид процедури Simple Smile

# 626
Хайфу  се прави преди да сложиш филър, а и след процедурата ще може да се прецени дали имаш нужда от филър.

# 627
Запис и от мен. Опита ми е много скромен- 2 пъти филър в устните по 0.5 при Д-р.Денкова.
Сега обмислям предколедно тази оферта :
https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ustni-ili-izglagdane-na-bryc … ystems-p3791.html.
Има ли вече възползвали се и бихте ли споделили мнение. Изчетох предходните теми и имаше много със закупени ваучери, но не видях отзиви или съм пропуснала (за което се извинявам) Blush

# 628
Зравейте, чета ви от доста време. Реших да се включа по темата да споделя опит с това, което аз съм правила , а и също с това което в момента се предлага, но на Американския пазар, за което има голям инетерес в България
Преди година и половина си правих в АТАДЕРМА в Пловдив Ulthera на цяло лице, болезнено е, заради импулсите беше ми засегнат нерв над лявата вежда и има едно особено чувство на търнене, което след месец може би отмина. Не видях някакъв УАУ ефект. Това, че УЛТЕРА ще издържи 3-4 години е абсолютно не възможно. Казват, че в началото е хубаво да се направят 2 процедри през 6 месеца, и после в годината един път за поддръжка. Ако успоредно с това не се правят процедури за стягане на кожа, за продукция на колаген, не се ползват, витамин Ц Ретинол А, и защо не и филъри, само на Ултера , дето се казва не се живее. Скъпа процедура е, тук в Америка е $4800-$5000 за цяло лице или поне в Лос Анжелес е толкова.
Тук казват докторите , че комбинация от УЛТЕРА и 2 следмици след ултера да се направи Венус ФРИИЗ се повлиява много добре (ВЕНУС ФРИИЗ има в София в БЮТИПОИНТ).
УЛТРАФОРМЕР който го има ДЕРМА ВИТА е подобен на УЛТЕРА. УЛТРАФОРМЕР е АВСТРАЛИЙСКИ АПАРАТ. Одобрен е от местните Асоциации и се ползва както в Австралия, така и в Дубаи, Полша, България, Англия, Франция, Италия  това е фирмата производирел http://cryomed.com.au/product/ultraformer/

Относно Венус Фрииз и Венус Легаси, тук докторите казват, че за лице препоръчват ВЕНУС ФРИИЗ а за тяло ВЕНУС ЛЕГАСИ

СЪЩО комбинация от ВАНКУИШ + ВЕНУС ЛЕГАСИ също се повлиява много добре за тяло. Ванкуиш стопява мазнините а ЛЕГАСИ стяга. ВАНКУИШ има в ДЕРМА ВИТА  и във РЕВЪРС Клиника Дървеница. Легаси има на много места. Като първо се прави Легаси после Ванкуиш.
Клиър+Брилиант има го в БЮТИСИСТЕМС София, много е популярен този лек фраксален лазер, той е за тона на кожата на лицето, изчиства от слънчеви петна, намалява леко порите изглажда финни бръчки.

В САЩ се работи предимно в Джуведерм филъри и Ресталин и Ресталин Лифт (Restylane Lift) ( бившия Перлан (Perlane), като за устни в момента новия продукт е Джуведерм Волбела,  прави устните максимално натурални. Ресталин е по-твърд ползва се за скули а Ресталин лифт се ползва за под очите.

Видях въпроси, дали може да се прави Ултера след филъри? - хубаво е да се изчака поне 3 седмици след като са инжектирани филърите и тогава да се направи Ултера.

Правила съм филъри под очите, на скулите, в назобиалните, имам 0.5 Джуведерм в устните и съвсем малко на марионетните, защото се получиха съвсем леки гънчици в края на устните малко като увиснали надолу и придават вид на сърдит и уморен човек. Имам ботокс челото

За празниците ще съм в БГ, и съм записала час за Ултраформър в Дерма Вита, също се правя Ванкуиш, Венус Легаси и Венус Фрииз, ще направя още Хидрафейшъл и ще премахна едни капиляри по краката и ангиоми по корема, каквото мога за 3 седмици , ще направя.

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 08:43 от LAngeles

# 629
  • София
Kъди  , ava, не мисля че бих сложила  филър с ХК на
манионетни б Или с друг
Не съм и виждала такова "писание" до сега.
Обикновено се слага ХК в скули/бузи/ за да повдигне тази област.
Конци на база колаген също.
 Peace
Нямам опит, но определено не бих сложила филър там. В зависимост от лицето си мисля, ще изглеждам като шар пей с филър . Peace Embarassed
Още по-малко разбирам тази "липосукция" под брадата на която сте се подложили. Няма равномерно липо,.  Не веднъж съм писала Peace.
Четно казано не знам. Не четете ли, не пишете ли в прозореца горе. Shocked
"Скъсах" се да повтарям едни и същи неща, а въпросите са:на колко години си] Shocked Shocked Shocked
След като изрично съм писала, че още на около 22 в с присъствието на офталмолози, проблема ми може да бъде коригиран, тъй като е вроден.

Общи условия

Активация на акаунт