Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 740
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Да, аз, дадоха ми го за след процедурата Вива и една емулсия за след изгаряне на същата фирма.

# 721
Да, аз, дадоха ми го за след процедурата Вива и една емулсия за след изгаряне на същата фирма.
Аз търся хубава защита и видях, че това съм записала Simple Smile
Работя на висока надморска височина, слънцето и зимата е много силно и търся нещо качествено.
Нещо да препоръчате?
Жаклин, за тази какво ще кажеш?

# 722
След месец отивам на слънце и чак тогава ще мога да дам адекватен отзив. Засега нямам наблюдения.
Но щом го дават за след лазерни процедури, би трябвало да е добър.

# 723
Между другото в ЕС не забраниха ли кремовете с фактор по-висок от spf50?
Аз лично предпочитам оцветените слънцезащитну. Този който сте публикували "белосва" ли кожата при нанасяне?

# 724
Белосва, да. И аз не харесвам такива и обичайно ползвам тониращ с 50 фактор, но сега след процедурите ще се съобразим с предписанието. Още повече че точно месец след последната Вива заминаваме на слънчево място, няма да се печем пряко, но все пак... Страх ме е да не се появи пак петното, което така трудно се махна. Засега го няма, ще видим по натам.

# 725
Белосва, да. И аз не харесвам такива и обичайно ползвам тониращ с 50 фактор, но сега след процедурите ще се съобразим с предписанието. Още повече че точно месец след последната Вива заминаваме на слънчево място, няма да се печем пряко, но все пак... Страх ме е да не се появи пак петното, което така трудно се махна. Засега го няма, ще видим по натам.

Това че е фактор 100 не го прави двойно по-"силен" от 50 - процентно.
Като идеш на топло мажи 50 или 100(няма значение)  на всеки час на плажа и си готова!  Peace  и една красива шапка като на профилната ти!

# 726
furchi , зависи какъв е проблемът, който искаш да решаваш. Всички тези процедури не са взаимно заменяеми. Имаш проблем, почваш да се интересуваш, минаваш на консултация при специалист да видиш какви са вариантите за решаване и чак тогава, взимаш решения. Никой не си слага филъри или ботокс или пък импланти и операции, ако няма нужда от него.

Аз се интересувам от процедури за лице, на 38 съм, имам леко увисване на контура и се чудя дали да избера филъри или ми предлагат с Alma harmony 4  лифтинг процедури през 15дни за 1200лв. Какво бихте ме посъветвали, някой правил ли е тези процедури?

За лифтинг процедура аз бих се насочила към хайфу. Колкото повече чета се убеждавам, че от всички  процедури с апарати е най-доброто, което се предлага до момента. Но ми се струва логично да бъде съчетавано и с някаква мезотерапия, защото действат от различни аспекти за по-добър общ резултат.

# 727

Това че е фактор 100 не го прави двойно по-"силен" от 50 - процентно.
Като идеш на топло мажи 50 или 100(няма значение)  на всеки час на плажа и си готова!  Peace  и една красива шапка като на профилната ти!
Глупости! Искаш да кажеш, че няма значение с какъв фактор ще се мажеш? Я опитай да излезеш в слънчево време с фактор 10 и с фактор 50 и виж каква е разликата!

# 728
Аз не съм компетентна относно факторите, но щом са ми казали, че след лазер се ползва това, това ще е.
На емулсията пише, че се прилага и след лъчетерапия, мисля си че определено са различни от дрогерийна та козметика тип Нивеа. Само петното да не цъфне, че аман от него!

# 729
  • София

Глупости! Искаш да кажеш, че няма значение с какъв фактор ще се мажеш? Я опитай да излезеш в слънчево време с фактор 10 и с фактор 50 и виж каква е разликата!

Няма проблем да излезеш с фактор 10, просто ще трябва да го мажеш доста по-често.
10 и 50 предпазват еднакво ефективно, разликата е във времето на предпазване.

# 730
Отново глупости! С 10 съм изгоряла след 2 часа, докато с 50 ми трябват няколко дена да получа лек загар!

# 731
  • София
Отново глупости! С 10 съм изгоряла след 2 часа, докато с 50 ми трябват няколко дена да получа лек загар!
не, не са глупости.

Факторът за предпазване от слънчево изгаряне (SPF) показва теоретично времето, през което можете да останете изложени на слънце без да предизвикате слънчево изгаряне. Например продукт с SPF15 ще Ви позволи да се излагате на слънце 15 пъти по-дълго без да застрашите кожата си от изгаряне, отколкото, ако не използвате слънчева защита.
източник

# 732
Дори да е така, кое би предпочела? Да се намажеш веднъж преди да излезеш, или да се мажеш през половин час?

# 733
  • София
Дори да е така, кое би предпочела? Да се намажеш веднъж преди да излезеш, или да се мажеш през половин час?

Това е съвсем отделен въпрос. На мен лично 15 фактор ми е напълно достатъчен за цял ден на плаж.
На теб пък не ти трябва 50, ако ще стоиш на слънце 1 час.
Идеята бе, че защитата е еднаква, разликата е в трайността й.

# 734
В случая говорим за крем за лице, препоръчан за след козметична процедура, а не за печене на плажа Wink.
Та в такъв случай, предпочитам да съм максимално защитена, за да не се отрази зле на процедурата.  Peace
На плажа можеш да се мажеш колкото често искаш, но когато си излязла навън, последното нещо което ще искаш да правиш е да си слагаш крем през 15 Мин.

Общи условия

Активация на акаунт