Септемврийски бебета 2016

• 40 663
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Мами, вие слагахте ли задължителните ваксини, които се бият на 2-я месец и как ги понесоха мъниците? Има ли такива, които са ги отложили с основание или без? Аз все още се чудя дали да ги слагаме сега или да ги отложа?  newsm78

# 106
Мами, вие слагахте ли задължителните ваксини, които се бият на 2-я месец и как ги понесоха мъниците? Има ли такива, които са ги отложили с основание или без? Аз все още се чудя дали да ги слагаме сега или да ги отложа?  ям78

При нас ги отложиха за 15.12  smile3522

# 107
  • София
И аз излизам всеки ден, нищо че съм сама в парка Sad но добре облечен и завит не мисля че има проблем, заспива веднага щом излезем от вратата и редовно проверявам дали не му е студено, по носа най-вече и вратлето, вие как проверявате?
Количката ни се е с гладки гуми и трудно се движи през снега, вие справяте ли се?
И моята коса пада много, тя по принцип пада но сега още повече, преди ползвах една маска против накъсване но сега мисля че не е това проблемът....

тези дни откакто падна снега не сме излизали, не знам дали количката ще се справи в непочистените участъци, а и малко ме мързи, все си намирам работа вкъщи Peace По принцип излизаме най- вече заради каката, която не я свърташе вкъщи, но тези дни сме я пратили на градина Simple Smile
Често след раждане пада много косата, на хормонална основа, но аз имах косопад още преди да забременея, за който така и не открих причина. Смятам да ида на хематолог, само че не съм намерила още добър такъв Simple Smile
just_smile, още не са ни били Хексацима, каката тогава беше болна с вирус вкъщи и педито реши да ни я отложи. И аз се притеснявам как ще я понесе, чух, че била тежка за детския организъм Sad

# 108
И на мен ми е притеснено за ваксината.. сега във вторник ще я слагат, ако всичко е наред.
Днес при нас много духа, не можем да излезем, ще се побъркаме у дома  Crazy

# 109
  • София
Аз днес излизах най-накрая.Направихме два часа разходка.Голям кеф.Имаше си мами из парка.Но аз бях сама защото моята дружка днес има гости и не излизаха.
Оф тези ваксини Sick
Предният път малката плака цяла вечер и вдигна темп.Сега не знам как ще бъде.Дано мине бързо и без проблеми  Praynig

# 110
Ние също излизаме почти винаги, до сега не съм излизала, когато вали изведро и преди няколко дни, когато бяха минусови температури, придружени с много вятър.

За сега нямам косопад, но е възможно да се появи още предполагам!?  Thinking

На нас ни отложиха днес вторите ваксини.  Crossing Arms Уж като уговарях часа, нямаше проблем, пък сега трябва задължително да са минали минимум 4 седмици от предната ваксина. А на нас ни липсват в момента 5 дни. Нищо, здраве да е, ще се боцкаме януари.

Иначе сме 4710гр. и 55 см и 5110гр. и 57см. и утре ставаме на цееели 3 месеца!  bowuu

# 111
Mokka да си ти живи и здрави мишонките  baby_neutral
Аз имам чувството, че малката нищо не качи като кг този месец.. само на височина дръпна, но ще видим във вторник.

# 112
Имали мами от София и които да са от Надежда или Обеля.

# 113
  • София
Аз не съм  Hug
Момичета,моята щерка има крусти.Някой от вас да е ползвал някаква козметика за подобно нещо?
Баткото помня,че със зехтин му мазах главата.

# 114
  • Пловдив
Моя син има,но са като пърхут.Мажа го с бебешко олио,преди да го къпем,и после падат със шампоана,че с гребен не става.

# 115
Аз мажа с Мустела за крусти.

# 116
  • София
А трябва ли да се махат крустите или да чакаме сами да паднат? Нямат ли някаква предпазна роля?

# 117
И ние имаме крусти, но не ги третирам с нищо.
Акушерката ми каза да мажа главичката  с кокосово олио/масло преди къпане и след това с гребенче при къпането да реша. Със зехтин става също.

# 118
Момичета, аз имам един малко тъп въпрос. Знам че косата на детето се променя, ако е руса може да стане тъмна, ако е тъмна с времето може да стане светла. Но ако е рижава? Четох в един сайт, че рижия цвят не се променял... някой от вас има ли наблюдение по въпроса?

# 119
  • София
Момичета,благодаря за мнението ви за крустите.Ще я мажа пък да видим.
За рижото знам че, ако си е рижо такова си остава.

Общи условия

Активация на акаунт