Априлски мами 2016 - Тема 5

• 29 046
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
Звездичке,това басейнче в aliexpress ли го гледа?И аз си бях мислила за него,но просто вече нз къде да го сложа вкъщи.Пълна лудница.
Там ги гледах да, но съм виждала и в бг сайтове. Не, че и аз имам къде да го сложа, ама като дойде все ще му намеря място  Rolling Eyes
Цитат на: zvezdi4ca link=topic=950098.msg34007411#msg34007411
Аз на Next не съм взимала, но от George  съм много доволна, поръчвам чрез една жена във фейсбук - 2,70 излиза паунда с включена доставка до България, после само си плащам доставката по Еконт  Peace
Защо не си ги пускаш сама? Така ще можеш и по намаления да пазаруваш. А и паунда е по-евтин сега.
Честно казано не съм много на ясно как става, така ми е по-удобно Simple Smile
Addicted, много идеи ми даде  Hug

# 121
Звездичке,това басейнче в aliexpress ли го гледа?И аз си бях мислила за него,но просто вече нз къде да го сложа вкъщи.Пълна лудница.
Там ги гледах да, но съм виждала и в бг сайтове. Не, че и аз имам къде да го сложа, ама като дойде все ще му намеря място  Rolling Eyes
Цитат на: zvezdi4ca link=topic=950098.msg34007411#msg34007411
Аз на Next не съм взимала, но от George  съм много доволна, поръчвам чрез една жена във фейсбук - 2,70 излиза паунда с включена доставка до България, после само си плащам доставката по Еконт  Peace
Защо не си ги пускаш сама? Така ще можеш и по намаления да пазаруваш. А и паунда е по-евтин сега.
Честно казано не съм много на ясно как става, така ми е по-удобно Simple Smile
Addicted, много идеи ми даде  Hug

Ако решиш, мога да ти обясня на лични:) Трябва просто да имаш карта и акаунт в пей пал. Доставят и до България.

# 122
 smile3516 smile3511 smile3514Почва да ми ли писва вече....почти не пропуска в 3 да се събуди и да мрънка.Иска цица, не иска цица, иска вода не иска вода, сменям памперс доволен, ама не съвсем, Иска да го милвам, ама се дразни като го милвам. Завий -отвий, гушни-махни се и ме разиграва като маймуна поне по един час. И накрая като съм абсолютно разсънена вече е доволен и може да легне по корем и да заспи, все едно нищо не е било........И без това малко кърмения останаха и исках да не губи връзката с гърдата( все пак има кърма още), ама ако се наложи ще се изцеждам и ще пробвам да му давам шише.
Иначе за храненията вече нямам спомен писах ли.....Сутрин към 5:30 мляко, към 09:30 плод/пюре стабилно, към 11:30 искам малко мляко между 12:00 и 13:30 зеленчуково ( бурканче, понякога може две, понякога и половин) към 16:30 иска пак малко мляко, 17:30-18:30 каша забъркана с вода(250 мл, понякога повече , понякога по-малко)22:00-01:00 мляко.И В ТРИ СУТРИНТА!!!!! Като тези часове се променят според това колко му е вкусно, дали сме навън, топло, студено, крив или не, зъби или не, кеф или не, инат или не и т.н.......

# 123
  • Нейде из лудите гори...
Хариста , а той в 3 буди ли се или всичко се случва в просъница? Защото и такъв период имат с нощно ставане за игра по един час и после се трупясват като все едно изключени с копче.
Жара ми го направи тоя номер наскоро , няколко дни така се будеше в 4 и в 5 както ми се хили , изведнъж се изключваше.
Завиждам на заместените хранения, май по-серионо трябва да се хвана, ама пак ще се приспиваме по същия начин, друг не виждам. Предпочитам легнала и "вързана" за леглото с четиво в ръка, отколкото 9кила в ръцете...

Стеличка, Жара миналата седмица си беше няколко дни с Т, нищо не съм правила, даже не я понижавах, накрая на ден 3 изби обрив, на сутринта и той изчезна и "забравихме". Дано се оправя бързо момчето ти.

От Джордж поръчвам с посредник.

За коледа ще купя интерактивен уолкър, а за днес ще получи една бутаща-пълзяща играчка Simple Smile

Да ви почерпя скромно и виртуално, че днес огненото ми момиче празнува имен ден  Flutter

# 124
МММм, нека да е огнена като името си и сладка като кексчетата!
За съжаление нито едно от изброените не важи сега при Тервел. Преди мрънкаше много тихо за мляко без да се буди, после като спря да иска на 1-2 часа мляко почна тези игри между 2-4 буди се с усмивка, гука си, играе си с крачетата си или се докопва до някоя играчка и после както ти казваш просто изключва в някаква поза и така до сутринта. Но сега вече не знам знам...може би поне месец с малки изключения в три се буди с гадно мрънкане, в началото леко унесен, после си е буден и ме тормози.Заспива....пак с мрънкане. И нищо не помага...просто трябва да си се намрънка. Предполагам, че и зъбите може да са....общо взето това почна да става за втория зъб като се наду венеца. И явно пак се е издължил, защото от 3 нощи памперсите му пак почнаха да пропускат отстрани. И това ще мине.....рано или късно  smile3507

# 125
Еххх, от колко месеца се каня да ви го пратя това, ама нашите чувалчета с картофи вече тежат за това....

# 126
Бягаща,да ти е живо и здраво съкровището. bouquet

# 127
Бягаща, да ти е жива и здрава именничката!

Нашата кривотия тези дни си е имала основателна причина, вчера първото зъбче се показа лекичко. Дано с другите минем по-леко. Ама за сега още си е крива, явно още я тормози, а и второто е наболо доста, та го чакам и него да се покаже скоро.

И аз да ви почерпя виртуално, днес със съпруга ми имаме годишнина от сватбата Simple Smile

# 128
Да ти е жива и здрава Жара!

Хариста, да не би да работи над някакво ново умение?  newsm78

Гледах във фейсбук страничката на Книжчица- правят детски книжки по поръчка. Някой поръчвал ли е? Мисля да направя подарък на малкия.
Пише, че са изготвени по Монтесори, ще питам сестра ми дали е така Simple Smile

# 129
Момичета не прекалявайте със сладкото Simple Smile Че съм в период, в който умирам за сладко Wink Честито на семейството.
Ново умение- Как да късам нервите на майка ми и през нощта ! хахаха ами има причина, но най-вероятно ще я осъзная като мине всичко.
Ох, тези книжки са страхотни, но 70 лв ми се струват много. Почнах да се замислям дали да не пробвам аз да му направя нещо подобно...

# 130
Dreamingfly, благодаря ще видя дали ще успея с акуанта първо и ако стане ще пиша Simple Smile
Жива и здрава, усмихната и щастлива да е Жара и цялото ви семейство  bouquet
Честита годишнина, Лилси, дълги години да се обичате  Hug
И аз да се включа към почерпката, днес моя мъж има имен ден

# 131
Бягащата, жива и здрава да ви е Жара. Страхотно име.
Лилси, честито.

# 132
  • Стара Загора
И моята Мила празнува днес първият си имен ден  bouquet
Честито на всички именници и празнуващи!

Бяхме се нагласили за една хубава разходка навън и задуха толкова силен вятър..  ooooh!
Днес за първи път ще давам месо - пуешко, а аз като вегетарианка не съм опитвала даже, поне не и в съзнателните ми години  Simple Smile
Не очаквам да й е много висок хемоглобина и по-рано почваме с месото.

# 133
Ох, най накрая да се добера до тук. Не мога и не мога да я приспа. Мрънка,криви се и накрая се предаде,но и двете се изнервихме.
Пожелавам на всички, които празнуват с техните любими хора,да са живи и здрави и много щастливи  bouquet
Видях,че коментирате книжките вдъхновени и направени по метода Монтесори. Не разбрах точно за кои става дума,но аз й поръчах тиха книжка и наистина много ми хареса. Интересна, занимателна и развиваща фината моторика. Вдигнала съм я и като му дойде времето ще й я извадя да се занимава.
Днес поръчах това
Скрит текст:
и влизайки тук разбрах, че се нарича дървен уолкър.  Embarassed Само,че сега видях,че е за 18+ месеца.

# 134
Гледах във фейсбук страничката на Книжчица- правят детски книжки по поръчка. Някой поръчвал ли е? Мисля да направя подарък на малкия.
И аз мислех да поръчвам, но ако наистина са 70 лв .... не бих ги дала.
Максим до скоро спеше по 3 пъти на ден, но от няколко дни спи по 2 пъти. Много рядко го приспивам на ръце, оставям го сам да заспива до мен на спалнята, а това е дъъъълъг процес. Но съм много уморена за носене на ръце.

Общи условия

Активация на акаунт