Забременели след ин витро - тема 31

• 53 278
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Да ви се пихваля момичвта-днес с планово секцио се родиха Магдалена 2530гр и Йордан 3050гр.Всичко мина много бързо и тримата сме добре
Нямаш и идея колко се зарадвах! Ти си голям герой - близнаци в 38-ма седмица с такива мерки е нещо прекрасно. Много да те радват и всички у дима да сте много здрави!

# 391
Jeran, и на мен ми казаха да закуся. Това е някакво по-различно изследване от това, което се прави нормално. Тоест пиеш едно сокче и ти вземат само 1 път кръв след 1 час. Не се взема кръв на гладно и не се взема кръв след 2рия час. Предполагам, че заради това може и да закусиш.

# 392
На гладно се прави!!!
И как така чаа ти е толкова късно, това изследнаве се започва най-късно в 9ч

Не знам, исках за първия възможен час, казаха ми, да избирам между 10:30 и 12ч, само тогава го правили (това в чужбина Tired )

Зози, обясниха ми, че се пие глюкоза, изчаква се в покой 1ч и се взима кръв... Та си мислих, че това е изследването за гестационен диабет newsm78

# 393
Да, то е, Jeran. Мисълта ми е, че не се прави по същия начин както ако не си бременна би било. Аз си правих такова изследване тук в Германия преди 1 год. Беше на гладно и ми взеха общо три пъти кръв. А сега.ми казаха, че протича по по-различен начин. Именно може да закусиш. Даже май е желателно и ти взимат само един път кръв след 1 час. Мисля, че и сокчето е с по-малко глюкоза от нормалното. Така поне го правят тук в Германия. На теб къде ще ти го правят?

# 394
  • София
На гладно се прави!!!
И как така чаа ти е толкова късно, това изследнаве се започва най-късно в 9ч

Не знам, исках за първия възможен час, казаха ми, да избирам между 10:30 и 12ч, само тогава го правили (това в чужбина Tired )

Зози, обясниха ми, че се пие глюкоза, изчаква се в покой 1ч и се взима кръв... Та си мислих, че това е изследването за гестационен диабет newsm78

О, не съм разбрала, че не си в Бг.
Тогава си слушай тамошните наставления. Явно си имат други методи.
Успех

# 395
  • В сърцето на любимия човек
Честити рожби на всички мами  bouquet

Обръщам внимание на бременните с терапия АП или Клексан/Фраксипарин - прочетете си епикризите на децата след раждане! Заради моята терапия на детето ми му е направена профилактика с КаВит, като тя се завършва с еднократен последен прием между 4 и 6та седмица след раждане.

# 396
Маня Честити ти слънчица! Да са много здрави и щастливи деца! Страхотни мерки, ти си герой!

# 397
Пънче, и на моят даваха, без аз да съм била на терапия.

# 398
  • гр.София
Честито на мама Маня Hug bouquet

# 399
Честито, Маня, да са живи и здрави слънчицата bouquet

# 400
Честито и от мен Маня,
страхотно тегло за близначета! Да си гледате и да те слушат Hug Hug Hug

# 401
Маня, честити рожби! Да са ви живи и здрави!

# 402
Така, разбрах каква е работата с глюкозенето натоварване. Значи тук явно правят един предварителен тест, който е с по-малко захар и по-ненатоварващ плода. Затова може и да се закусва. Ако при него има някакво повишение се прави пълния тест.

# 403
  • София
Честити рожби на всички мами  bouquet

Обръщам внимание на бременните с терапия АП или Клексан/Фраксипарин - прочетете си епикризите на децата след раждане! Заради моята терапия на детето ми му е направена профилактика с КаВит, като тя се завършва с еднократен последен прием между 4 и 6та седмица след раждане.
Пънче, на всички деца правят терапия с Вит. К вече. Така е от няколко години. Доколкото разбрах вариантите са два: чрез инжекция, еднократно или чрез капки, на няколко пъти. Явно в Надежда го правят чрез капки... Ти в Надежда ли ще го водиш за последния прием ?

# 404
  • От Луната
Маня, честити рожби, добре си ги отгледала малките сладури! Браво!
Леко възстановяване и само хубавини да ви се случват от тук нататък! Hug Hug Hug

Зози, звучи далеч по-приятно! На мен Сигридов не ми каза да го правя, въпреки ИР, то и аз избягвам захарта, така че реално не знам какъв е смисъла... не знам, ще питам и на ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт