Забременели след ин витро - тема 31

• 52 693
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз през цялата си бременност с близнаците, бях с шийка над 3,5 но д- р Михова ме искаше всяка седмица на проверка Whistlingи винаги с вагинални мереше шийката. Sick

# 721
На мен Сигродов ми я измери с коремен. Тук моят лекар също я мери с коремен и някакси след това бърка с ръце, което е доста неприятно като усещане. Но е явно практика в Германия.

# 722
  • София
Да сега и аз се сещам, че Сигридов, винаги с коремни ми я мереше.

# 723
  • От Луната
Сигридов мрази вагиналния ехограф... а аз след толкова прегледи, някак ми е все едно!  Shocked
Моята шийка винаги я мери на коремен, би ползвал вагиналния при гранични резултати...

# 724
  • Сливен
Благодаря момичета само за за БХС не разбрах с вагинален ли е?

# 725
  • София
Благодаря момичета само за за БХС не разбрах с вагинален ли е?
не

# 726
  • От Луната
Аз винаги съм готова и за вагинален преглед.

# 727
Синеока, как успяваш с епилацията. Аз вече нищо не виждам и е голяма борба. Wink

# 728
  • От Луната
Трудно... с огледало и два часа чекнене 😂

# 729
Хаха, предстои ми скоро пак... ще поспортувам, няма как Wink

# 730
При по-късните седмици почнаха редовно да ми мерят шийката и с вагиналния, вкл и на ФМ при доктор Чавеева.

# 731
Здравейте,бременна съм в 5-ти месец, като от началото много повръщах почти три месеца и половина и тъкмо си мислех че това отмина и от няколко дена пак започнах, като днес сутринта повръщах кръв и то обилно.Отидох в спешното изследванията са добре и ми изписаха само натриев хлорид, а от аг прегледа също ми казаха че с бебето всичко е наред,но не ми пуснаха тонове и сега мира нямам

# 732
Какви изследвания прави? Гастро погледна ли те?

# 733
Възможно е от повръщането да ви се е разранул хранопроводът и от там да идва кръвта. Но според мен е трябвало да открият точно причината. Нищо ли не ви казаха за тязи кръв. Имате ли рефлукс?

# 734
Правиха ми пкк и урина не гастроентеролог не ме погледна общо взето нищо съществено и сигурно утре ще трябва да ходя и на гастроентеролог

Общи условия

Активация на акаунт