Половината път измина, МАРТенчета чакаме след тази зима! - тема 6

• 47 049
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
Важното е,че всичко е овладяно.💐
Аз бях при док.Евтимова във Фемина.Много приятна и усмихната лекарка.

# 151
  • София
iwelina* а не дадоха ли препоръки за 24/7 лежанка? Дръж се, трябва да устискаме поне до средата на февруари! Радвам се, че са овладяли положението  Hug Но това значи пълно пазене и почивка от сега нататък Simple Smile Стискам палци всичко да е окей!

# 152
  • София
 Жена ще е бебето, както съм си го поръчала Simple Smile На ФМ всичко е добре, размери като по учебник. Въпреки, че имам небезобидни инфекции, шийката си ми е добре. Сега остава само да ми назначат читаво лечение и да приключим успешно бременността.
 Първата ми гинеколожка каза, че имам миома на предната стена с размер 4см. Втората каза, че нищо не вижда, но може и да греши заради старата техника. Сега на ФМ лекаря каза, че на предната ми стена има само плацента. На задната стена е възможно да имам миома, но той не може да потвърди, че бебето пречи (може с вагинален ехораф, но нямаше смисъл, щях само да знам имам или нямам, без нещо да следва от това). Ще проверим след като родя.

# 153
Момичета, и аз да се оплача, да не да остана по назад Grinning. Не знам при вас как е, но аз не спя като хората. Ставам всяка вечер в 2 или 5, въртя се около 2 часа, като през това време ме сърбят крака, ръце, корем. Направо откачам, все едно съм с краста  #Crazy. Мажа се с кокосово + масло от шеа, но ефект няма.  newsm78 Някоя от вас има ли такива сърбежи и ако да, как се справяте?   Whistling

# 154
Момичета, и аз да се оплача, да не да остана по назад Grinning. Не знам при вас как е, но аз не спя като хората. Ставам всяка вечер в 2 или 5, въртя се около 2 часа, като през това време ме сърбят крака, ръце, корем. Направо откачам, все едно съм с краста  #Crazy. Мажа се с кокосово + масло от шеа, но ефект няма.  newsm78 Някоя от вас има ли такива сърбежи и ако да, как се справяте?   Whistling

Същите сърбежи ги получавам и аз, дължи се на разстягане на кожата и нейното изсушаване.
Също, от както съм бременна се събуждам към 3, до 6 се въртя, и след това заспивам до 8-9. Ужасно е, но не мога да си го обясня. Не съм имала този проблем преди  Simple Smile

# 155
Момичета днес 11.11 има голямо намаление в страницата на AliExpress 

# 156
И мен ме сърбят корема и гърдите,рядко но го има.Мама каза,че е точно от разтягането.😃

# 157
Момичета днес 11.11 има голямо намаление в страницата на AliExpress 
На страницата им във ФБ тези дни се коментира само това, че в последните дни масово са завишени цените и уж днес ги намалят. Та колко намалението е реално не се знае... Crossing Arms

# 158
iwelinа* почивай, пий хапчетата и забрави за секс. Това , че беба е с надолу главата е нормално , къщата и е още голяма, и тя се върти постоянно.
skrech- според мен ФМ е по - точна .Важно е да знаеш,ако си секцио и има възможност да се премахне. Моята миома в  началото на Б  всички я следяха , сега вече никой не и обръща внимание.
Аз съм секцио и се надявам да я изчистят.
mama_mi сърбежа се дължи на сухотата и разтягането. Аз вечер се мажа с олио на Elancyl -мн добре омазнява и хидратира. Сутрин се мажа с Percutafta. За безсънието прилагам линк :
http://medicine-bo.mednews.in.ua/bremennost-i-razhdane/27770-bez … ini-lechenie.html
Има доста интересни теми ,  също пище и за сърбежа

# 159
Ами, да и аз на това го отдавам( рзтягането на кожата и сухота) и точно за това взех чисти масла, разтапям ги на водна баня и пак лудвам. Особено след душ, среднощните събуждания и сутрин. На първата бременност бях така, но не чак толкова продължително, на втората никакъв проблем и сега с третата е ад под небето от към кожа. Сега сигурно защото е по-старичка  Grinning. Иначе съм 10-11 кг плюс.  ooooh! Аз качвах по 20 преди, но сега може и да ги прехвърля Joy

# 160
Здр незнам тук дали трябва да пиша но ви моля за съвет февруари месец правих секс с бившо гадже защото с настоящето се скарахме и се разделихме дойдеми на 11 февруари цикъла ,после март на 14 към края на март се събрахме с момчето с което живяхме пак решихме да си направим бебе почнахме опити от началото на април дойдеми 26 ,май месец продължихме с опитите правих тестове отрицателни чак на 15 Юни имах положителен с много бледа втора чарта отидох на 3 Юли на преглед каза че съм в 4 г.с с термин 3 март искам дави попитам нали бащата на детето е сегашния а не с тоя дето бях февруари моля неме обвинявате дайте ми съвет кога съм заченала

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 11:29 от Sladurankaaa

# 161
Сладуранке, няма как бащата да е бившото гадже, спокойно. Нали бременността е 40седмици (41 мах.). Няма как с февруарско залитане да имаш термин 3 март Grinning Би трябвало да си заченала май месец.

Момичета, реших по-рядко да се включвам, но ви чета Wink Стискам палци на мамите, които имат притеснения напоследък, дръжте се!!
Моя бебчо много рита (чак неприятно силно ми рови в корема) и напоследък и аз доста сънувам (май откакто четох тук коментарите кой сънува, кой не.. което (ако е вярно) за пореден път се убеждавам, че не съм много за такава масова комуникация щом се вкарвам във филми). Много ме сърбят ръцете да купивам и приготвям бебешки неща, но няма смисъл за мен преди НГ. Продължавам да се мажа с Мустела и съм много доволна. Щом много ви сърби трябва да смените мазилата. В аптеката са ми казвали, че Био Оил е много силен, хидратиращ продукт Wink

# 162
Като имаш в предвид, че бремеността е 9 месеца....въпроса ти става риторичен кога(и от кого) си заченала...още повече, че след февруари си имала цикъл....

# 163
Sladurankaaa, Виждам че термина ти е 3-ти март. Само да ти кажа че след като ти е дошло февруари, че даже и март когато си се събрала с момчето с което сте се скарали. Няма как да си с термин март, а да си забременяла февруари. Бъди спокойна!

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 12:00 от Dida Dinova

# 164
  • София
Sladuranka, сперматозоидите живеят средно 3-4 дни, в някои статии пише до 5. Ако си имала контакт февруари и след това март/април не е имало положителен тест за бременност, не си бременна от човека-февруари.
Бременност установена на 03 юли в 4 г.с. означава, че бебето е станало около 10 юни. Предполагам, че човекът с когото си била около 10 юни е желаният. Това е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт