Половината път измина, МАРТенчета чакаме след тази зима! - тема 6

• 47 091
  • 719
  •   1
Отговори
# 165
Мами, мога ли да използвам това http://bilki.bg/inhalator-vitcko-cbn.html  за запушен нос, че морската вода нещо не помага този път

# 166
Благодаря ви момичета зачеването веднага ли след секс става

# 167
Сладуранка, дишай спокойно. Щом юли си била в четвърта седмица, няма как да е станало през февруари.
Пример ти давам- На мен на 12 Юли ми установиха бременността, термина ми е 20 март, а правим опити от средата на Април. Simple Smile Ти си малко повече от една седмица преди мен.
Просто няма как да е станало през февруари. Simple Smile
Зачеването става по време на овулация, може да стане до 24 часа, а може и след два дни примерно.

# 168
Сладуранка, дишай спокойно. Щом юли си била в четвърта седмица, няма как да е станало през февруари.
Пример ти давам- На мен на 12 Юли ми установиха бременността, термина ми е 20 март, а правим опити от средата на Април. Simple Smile Ти си малко повече от една седмица преди мен.
Зачеването става по времена на Овулация, може да стане до 24 часа, а може и след два дни примерно.
ако на 10 Юни съм заченала на 15 Юни правих тест с много бледа втора черта

# 169
  • София
Оплождането ("зачеването") става за 1-2 часа след контакта. Най-бързите плувци се придвижват за около половин час.

# 170
Ми провери в калкулатор темримн-има ги много в интеренет,въвеждаш начална дата на последен цикъл и годината, и то ти смята приблизителна дата на зачеване.

http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html
ето тук

# 171
Зачеването става по време на овулация, може да стане до 24 часа, а може и след два дни примерно.
а знаеш ли коя дата си заченала

# 172
Здравейте момичета, скоро не съм писала във форума, но вчера бях на ФМ и ми казаха, че околоплодните ми води са в норма, но към горната граница и трябва да си направя изследване за обременяване с глюкоза. Днес седнах да прочета от какво се получава и какви рискове крие по-голямото количество околоплодни води и много се стресирах. Има ли някоя мама с този проблем, която да сподели от опит?

# 173
а знаеш ли коя дата си заченала
Е,как ще я знам със сигурност.Да не съм гадателка.Приблизително,плюс-минус 2 дни,но ако си го сметнеш ще се успокоиш,затова просто си го сметни,от линка

# 174
направи ДНК тест като родиш и ще разбереш от кого е  Joy
Ами ако е от бившият ти, какво обяснение ще дадеш на настоящия?  newsm78

# 175
Здравейте и честит празник! Включвам се да ви споделя нещо странно (поне за мен). Снощи сънувах, че с бебчо сме се прибрали от болницата, всичко е наред, а когто ни питат как се кава бебо, казахме едно от имената, които сме избрали с ММ, но от някъде се появи Св. Мина и каза, че детето не трябва да се казва така, а името му да бъде Мартин. Сега незнам, какво да мисля, дойдох до храма на Св. Мина да си запаля една свещ и все още чакам да вляза( 4 часа права)

# 176
Щом ти е казал Мартин, така го кръсти! Явно има някакво послание, което след години ще разбереш!

И аз познавам случай, в който Ванга е казала на семейство да си кръсти детето Иван. Но те така и не я послушали, и след 10 години детето загива. Отишли пак, а Ванга им се скарала и казала, че другото, което ще се роди, задължително трябва да е Иван. Жив и здрав и до днес!

# 177
направи ДНК тест като родиш и ще разбереш от кого е  Joy
Ами ако е от бившият ти, какво обяснение ще дадеш на настоящия?  newsm78
моляви се несе смейте просто искам съвет до май си правих тестове все отрицателни април бях на гинеколог каза че няма нищо и ми дойде на 26 април после пак опити и чак на 15 Юни ми излезе положителен с бледа втора черта

# 178
Щом ти е казал Мартин, така го кръсти! Явно има някакво послание, което след години ще разбереш!

И аз познавам случай, в който Ванга е казала на семейство да си кръсти детето Иван. Но те така и не я послушали, и след 10 години детето загива. Отишли пак, а Ванга им се скарала и казала, че другото, което ще се роди, задължително трябва да е Иван. Жив и здрав и до днес!

Така и ще направя, а и ние се бяхме спряли на 2 имена: Теодор и Мартин. Явно ще е той!

# 179
  • В чуден свят с четири Слънца
И нашето дете ще се казва Габриела, пак по подобна причина, вече съм разказвала Simple Smile След като бебето, което чакахме преди време решихме да се казва Елена, на свекърва ми, прокървих, и го изгубихме. Тогава сънувах самият Господ , който ми каза , че е трябвало да се казва Габриела и е щяло да се роди живо и здраво. Е, сега, познайте, смея ли нещо различно то Габриела да избера за име  Crazy Честно, изкушавам се от време на време, минават ми разни любими имена през главата, но няма да рискуваме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт