Половината път измина, МАРТенчета чакаме след тази зима! - тема 6

• 47 097
  • 719
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Вероника, значи кръстете детето Мартин, аз наистина вярвам в тези поличби.. преди години баща ми е сънувал името на брат ми... с майка са мислели да е по друг начин, но пак в съня светец е казал - че трябва да е Васил.

# 181
Здравейте и честит празник! Включвам се да ви споделя нещо странно (поне за мен). Снощи сънувах, че с бебчо сме се прибрали от болницата, всичко е наред, а когто ни питат как се кава бебо, казахме едно от имената, които сме избрали с ММ, но от някъде се появи Св. Мина и каза, че детето не трябва да се казва така, а името му да бъде Мартин. Сега незнам, какво да мисля, дойдох до храма на Св. Мина да си запаля една свещ и все още чакам да вляза( 4 часа права)
кръсти го тогава така, ако си вярваща,
Побиха ме тръпки, много интересни неща се случват.

# 182
направи ДНК тест като родиш и ще разбереш от кого е  Joy
Ами ако е от бившият ти, какво обяснение ще дадеш на настоящия?  newsm78
моляви се несе смейте просто искам съвет до май си правих тестове все отрицателни април бях на гинеколог каза че няма нищо и ми дойде на 26 април после пак опити и чак на 15 Юни ми излезе положителен с бледа втора черта

а ако настоящият разбере за изневярата? Може да ти каже, че се съмнява, че детето е от него.

# 183
направи ДНК тест като родиш и ще разбереш от кого е  Joy
Ами ако е от бившият ти, какво обяснение ще дадеш на настоящия?  newsm78
моляви се несе смейте просто искам съвет до май си правих тестове все отрицателни април бях на гинеколог каза че няма нищо и ми дойде на 26 април после пак опити и чак на 15 Юни ми излезе положителен с бледа втора черта

а ако настоящият разбере за изневярата? Може да ти каже, че се съмнява, че детето е от него.
добре според вас още февруари трябваше да забременея ако е така а а чак края или началото на май

# 184
ами не знам, аз просто предполагам, защото може цял живот да е мислиш тази иневяра  Wink Ако някой му подхвърли нещичко...

Карай си спокойно бременността, пък като родиш, ще видиш на кого прилича и ще прецениш от кого е  Simple Smile

# 185
ами не знам, аз просто предполагам, защото може цял живот да е мислиш тази иневяра  Wink Ако някой му подхвърли нещичко...

Карай си спокойно бременността, пък като родиш, ще видиш на кого прилича и ще прецениш от кого е  Simple Smile
моляви недейте така щом ми е идвало месеци преди да забременея значи е от сегашния исках съвет просто лекаря каза че ако е имало бременност по рано плода нямаше да е на 4 г.с на 3 Юли а по голям

# 186
Не използвай невежеството на момичето, грозно е Sick

Sladurankaaa, няма как да си забременяла февруари, абсолютно невъзможно е. Щом терминът ти е на 03.03 си забременяла в началото на юни! Лека бременност.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 17:43 от Elektra.13

# 187
Не използвайте невежеството на момичето, грозно е Sick

Sladurankaaa, няма как да си забременяла февруари. Щом терминът ти е на 03.03 си забременяла в началото на юни!
много ви благодаря че сте мила лекаря каза че след полов акт до 2 дена живеят сперматозоидите после са негодни така че ако е имало нещо още февруари щеше да покаже а аз април бях на ехограф и той каза че няма нищо и след няколко дена ми дойде пък четах че след акта до 14 дена има резултат

# 188
Първо не е изневяра,щом ме са били заедно 😏
Не че е от значение за нас де.Второ-питаш-отговаряме.Няма как,както е казала и Електра.Няма какво повече да се обсъжда.Темата все пак не е затова.😊Исках да съм полезна,защото Сладуранка прпдължава да пита разни други неща,нали док. е казал.Няма какво да се притесняваш.Имала си цикъл.Забременяла си Юни.😊

# 189
Първо не е изневяра,щом ме са били заедно 😏
Не че е от значение за нас де.Второ-питаш-отговаряме.Няма как,както е казала и Електра.Няма какво повече да се обсъжда.Темата все пак не е затова.😊Исках да съм полезна,защото Сладуранка прпдължава да пита разни други неща,нали док. е казал.Няма какво да се притесняваш.Имала си цикъл.Забременяла си Юни.😊
благодаря лека бременност на всички

# 190
Здравейте и честит празник! Включвам се да ви споделя нещо странно (поне за мен). Снощи сънувах, че с бебчо сме се прибрали от болницата, всичко е наред, а когто ни питат как се кава бебо, казахме едно от имената, които сме избрали с ММ, но от някъде се появи Св. Мина и каза, че детето не трябва да се казва така, а името му да бъде Мартин. Сега незнам, какво да мисля, дойдох до храма на Св. Мина да си запаля една свещ и все още чакам да вляза( 4 часа права)

Детенцето ви ще е Благословено. Поне аз вярвам в тези неща.  Simple Smile

# 191
И на теб лека бременност!
Случая със съня и Св.Мина е много имтересен.Аз съм вярваща.Никак ме харесвам името Мартин,но честно казано ще ме гризе ако съч сънувала такъв сън и ме го кръстя така.😊Ти решаваш.Но когато някой разкаже подобна история,и мен ме побиват тръпки и го приемам като чудо,не е случайност.
.Не знам.Всеки решава за себе си.

# 192

Детенцето ви ще е Благословено. Поне аз вярвам в тези неща.  Simple Smile
Аз също съм много вярваща, точно за това не мога да проумея случая , за това реших да посетя храма днес, въпреки, че на влизане ми казаха, че по-малко от 5,6 часа няма да мога да стигна до иконата. Така и стана, но си заслужава!

# 193
Относно сънищата... аз също съм вярваща и бях сънувала сън, в който бебето ми казва, че трябва да се казва Исус, а аз му казах, че за България, това име не е подходящо и ще е Христо. Да ама сега се оказа, че чакаме момиче... нз как да го тълкувам...

Само да подчертая, че сънят беше доста преди да забременея Simple Smile

# 194
Относно сънищата... аз също съм вярваща и бях сънувала сън, в който бебето ми казва, че трябва да се казва Исус, а аз му казах, че за България, това име не е подходящо и ще е Христо. Да ама сега се оказа, че чакаме момиче... нз как да го тълкувам...

Само да подчертая, че сънят беше доста преди да забременея Simple Smile

Христина

Общи условия

Активация на акаунт