Половината път измина, МАРТенчета чакаме след тази зима! - тема 6

• 47 817
  • 719
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Майчета, скучно ли ви е?  Simple Smile сега, когато всички  (или почти всички?  Crazy ) вече знаем пола на мартенчетата, нека разбием митовете и легендите относно "предсказването"

Момче или момиче ще си имам?  

Ето моите Да и Не за синия щъркел:
Ще имаш момченце, ако:
не си имала сутрешно повръщане в ранния етап на бременността -ДА
пулсът на бебето ти е под 140 удара в минута: 126-140 ДА

качиш доста килограми : +4, НЕ
коремчето ти прилича на баскетболна топка: ДА
ареолите ти значително са потъмнели: големи и тъмни , ДА
носиш плода ниско:  ДА
ти се хапва солено и кисело: и люто , ДА
умираш за протеинови храни - месо и сирене например: без промяна, НЕ
чувстваш краката си по-студени, отколкото преди да забременееш: само в началото ...ДА...?
космите по-краката ти растат по-бързо, отколкото преди: ДА  Shocked
кожата по ръцете ти е доста суха:  ДА
възглавницата ти сочи север, когато спиш: избутвам я натам, ДА
и бащата на бебчето качва килограми наравно с теб: напротив, слабее, НЕ
си се разхубавила много по време на бременността: чак много , НЕ
урината ти е светло жълта:  повечето време ДА
носът ти тече: НЕ
разклатиш брачната си халка над коремчето си, вързано на конец, и тя започне да описва кръгове: ДА
имаш главоболие: понякога, досега не бях имала, ДА
към възрастта, на която си заченала прибавиш числото, отразяващо поредния номер на месеца, в който си забременяла и сборът е четно число 34+6=40, ДА

При вас как е? Simple Smile Можете да копирате "признаците" от сайта за момчче или момиче, да видим

# 241
  • София
При мен за момче признака беше, че ми се яде кисело и солено, но аз  го отдавам на това, че ми ставаше лошо, сутрин и вечер по едно и също време.
Таткото отслабна, защото нон стоп се карахме.
Имах главоболие, кожата ми стана по-суха, също и косата. За нея съм истински щастлива, защото не я къпя през два дена. Космите ми растат по-бавно, което също е радост за мен. Разхубавих се, защото пъпките ми се скриха, защото изцяло спрях сладкото, в момента в който го започнах пак станах грозна Laughing Носът  ми не тече, а постоянно е запушен. Не съм качила веднага килограми, тях ги трупам постепенно. Но най-силна беше вътрешната ми интуиция. В момента, в който си видях теста за бременност знаех, че е момче, въпреки че много исках момиче.

# 242
Зайче,  аз чакам 1 момиче и 1 момче.  Убий ме,  не мога да го попълня тоя въпросник  Joy

# 243

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Досега тази табличка няма грешка. Всичките си родили приятелки и роднини съм питала и е точна. На мен също ми позна момченцето.  Party

# 244
Майчета, скучно ли ви е?  Simple Smile сега, когато всички  (или почти всички?  Crazy ) вече знаем пола на мартенчетата, нека разбием митовете и легендите относно "предсказването"

Момче или момиче ще си имам?  

Ето моите Да и Не за синия щъркел:
Ще имаш момченце, ако:
не си имала сутрешно повръщане в ранния етап на бременността -ДА
пулсът на бебето ти е под 140 удара в минута: 126-140 ДА

качиш доста килограми : +4, НЕ
коремчето ти прилича на баскетболна топка: ДА
ареолите ти значително са потъмнели: големи и тъмни , ДА
носиш плода ниско:  ДА
ти се хапва солено и кисело: и люто , ДА
умираш за протеинови храни - месо и сирене например: без промяна, НЕ
чувстваш краката си по-студени, отколкото преди да забременееш: само в началото ...ДА...?
космите по-краката ти растат по-бързо, отколкото преди: ДА  Shocked
кожата по ръцете ти е доста суха:  ДА
възглавницата ти сочи север, когато спиш: избутвам я натам, ДА
и бащата на бебчето качва килограми наравно с теб: напротив, слабее, НЕ
си се разхубавила много по време на бременността: чак много , НЕ
урината ти е светло жълта:  повечето време ДА
носът ти тече: НЕ
разклатиш брачната си халка над коремчето си, вързано на конец, и тя започне да описва кръгове: ДА
имаш главоболие: понякога, досега не бях имала, ДА
към възрастта, на която си заченала прибавиш числото, отразяващо поредния номер на месеца, в който си забременяла и сборът е четно число 34+6=40, ДА

При вас как е? Simple Smile Можете да копирате "признаците" от сайта за момчче или момиче, да видим

Абсолютно еднакво със твоето!

# 245
не мисля, че цитрусовите плодове по някакъв начин могат да повлияят, освен към  към добро. Основната ми храна е портокали, мандарини, ябълки, банани, авокадо, зеленчуци - отлично се чувствам, а и бебето ми  Grinning Така че, яжте си спокойно  Wink

# 246
Интересни са ми тези твръдения за бременностите, дали е момче или момиче, само,че не им вярвам.
Не ми се отговаря на всичси въпроси и не мисля, че имат значение, защото са много строго индивидуални нещата. Peace

# 247
До кога приемахте витамини за бременни? Аз приемам Прегнакеър+Омега 3

# 248
  • София

Досега тази табличка няма грешка. Всичките си родили приятелки и роднини съм питала и е точна. На мен също ми позна момченцето.  Party
По тази таблица трябва да е момиче при мен, а все още е момче. А дали е възможно лекарите при тази техника да грешат и как могат да объркат пола.? На мен доктора от ЖК се опитваше да ми покаже, но признавам, нищо не видях.

# 249
skretch,на тема книги, спомням си, че беше споделила мнение за книга от двама автори, братя май бяха, за възпитанието на децата, моля да ги напишеш  , че не можах да намеря из старата тема.
Благодаря  Peace

# 250
Спрямо тези въпроси за пол- някои от нещата са ми верни и точни. Wink

# 251

При мен е грешна - дава ми момиче - а ние чакаме мъж Simple Smile
Днес бяхме на лекар - каза,че прекалено много съм напълняла - /около 12кг.до момента/ 23седмица и ми наложи строга диета - никакво сладко  Sad и никакъв хляб. Основно месо и млечни продукти и мнооого плодове. И другия месец, ако няма ефект щели да ми назначат обременяване с глюкоза...Та от днес съм на салати и плодове .....А за хемороидите ми изписаха Детрлаекс - поне 2 месеца да го пия....

# 252
Мамчета мислили ли сте за училище за родители. Кака ми ме посъветва за намеря някъде и да отида. Тя с първата бременност е ходила на такива лекции и каза,че са и били изключително полезни, защото като млада майка изобщо не е знаела какво как се прави. Вие смятате ли да ходите на такива?

# 253
Здравейте момичета. Относно пола и аз съм на мнение, че няма алгоритъм за определяне - таблици, храна. При всеки е индивидуално.
Да споделя - във Фейсбук прочетох за една нова книга. Казва се "От нула" на д-р Марио Янакиев. Видях добри отзиви. Може да ни е полезна.

# 254
Аз ходя на училище - досега съм била на лекции за раждането и къпане и хигиена на бебето. Наистина са ми полезни.
Ето на тези ходя аз http://bebeto.org/index.php?city=1

Общи условия

Активация на акаунт