Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 713
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Доволна съм от този балсам без отмиване на "Лореал".Косата става много мека от него и ухае страхотно.В "Елитис" е доста  по-евтин от останалите вериги магазини.
Скрит текст:

# 46
  • София
Доволна съм от малкото шампоанче на Милва с жен шен.
Скрит текст:

+ 1  Peace

# 47
Доволна съм от това парфюмче на Ейвън - Silky Soft Musk (EDT). Води се тоалетна вода.
Сладникав и силен,но е много слънчев, летен и зареждащ аромат. Фрезия и мускус. Долавя се и ванилия...
Струва само 9-10 лв.

П.П. Слънчев и зареждащ аромат е и Summer Sunset...

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 20:13 от krem-karamel

# 48
  • Пловдив
Това кремче за очи на Жая ползвали ли сте го?

Благодаря за препоръката от предната тема за био крема, но го има на малко места. Набелязала съм си го да го взема другия път, когато ходя до Зоя Simple Smile

# 49
Днес пробвах матовите червила на ГР по препоръка от тук- много съм доволна!

# 50
Аз да си побутна въпросите и в новата тема.

1. Мнения за Goddess серията за коса на DOVE
2. Измивна пяна за лице за смесена/мазна кожа, различна от Himalaya и Elea Simple Smile

П.С. Благодаря за темата

Ако държиш да е пяна може да пробваш Нивеа за чувствителна кожа (розовата)- добре почиства. Аз преминах на гел за лице на Билка- серията с пъпеш- също съм доволна Wink

# 51
  • В къЩи.
Доволна съм от това парфюмче на Ейвън - Silky Soft Musk (EDT). Води се тоалетна вода.
Сладникав и силен,но е много слънчев, летен и зареждащ аромат. Фрезия и мускус. Долавя се и ванилия...
Струва само 9-10 лв.

http://www.avon.lv/PRSuite/static/bsp/images/C04/spring%20trends … ics/soft-musk.jpg

П.П. Слънчев и зареждащ аромат е и Summer Sunset...

И аз го харесвам много. Peace Изхабих едно и сега си поръчах пак.

# 52
Искам да ви попитам продуктите на Евтерпа откъде ги купувате?Аз съм от Варна, но нещо никъде не ги намирам.

Имат договор с РП/ ли как се казваха по пощите/. Иначе в Пловдив и в Лекси ги има, виж във варна в Пикадили.

# 53
  • където ми харесва
Ще помоля за съвет.
Тъй като в този раздел почти не влизам, не съм съвсем наясно, дали има по-подходяща тема за въпроса ми.
Търся душ гел (който не мирише на роза, обаче), който да е с дълготраен аромат. Тоест, след като изляза от банята, кожата ми да продължава да мирише на него.
Някакви предложения?

Благодаря предварително! Simple Smile bouquet

# 54
  • София

Ронят се и това не ми харесва. Sad  Оставят следи....не са от най-трайните червила.

# 55

Ронят се и това не ми харесва. Sad  Оставят следи....не са от най-трайните червила.
И аз ползвам едно такова от време на време, харесва ми как стои, но за трайност не е от най-най.
Кажете друго бюджетно, трайно  Rolling Eyes

# 56
Струва ми се, че на тези матовите на ГР нещо не им е наред с цветовете. В съседна тема го коментирахме с момичетата, но и тук ще го спомена... На светлината в магазина, сложени на ръка, изглеждат по един начин, а на устните по съвсем различен. Номер 10 на лицето ми стои като сива боя. Номер 11 създава ефект на "ядох лютеница и не се избърсах", а за 01 една форумка беше писала, че е цвят тип ранна фолк звезда  Laughing

# 57
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Струва ми се, че на тези матовите на ГР нещо не им е наред с цветовете. В съседна тема го коментирахме с момичетата, но и тук ще го спомена... На светлината в магазина, сложени на ръка, изглеждат по един начин, а на устните по съвсем различен. Номер 10 на лицето ми стои като сива боя. Номер 11 създава ефект на "ядох лютеница и не се избърсах", а за 01 една форумка беше писала, че е цвят тип ранна фолк звезда  Laughing

За течните матови ли става дума?Защото имам 11 и няма нищо общо с лютеница...По-скоро е оранжево-кафяво.

# 58
Моето е 4 и съм доволна. Иначе почти всички нюд червила в гилза като си ги сложа ми стоят като розови... Crazy

# 59

За течните матови ли става дума?Защото имам 11 и няма нищо общо с лютеница...По-скоро е оранжево-кафяво.

Да  Laughing Ами много ми е странно като цвят. Да, оранжево-кафеникаво ми е и затова ми напомня лютеница  Laughing  Може и просто на мен така да ми стои...

Общи условия

Активация на акаунт