Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 710
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Днес пробвах матовите червила на ГР по препоръка от тук- много съм доволна!
И аз,но от всичките цветове, само No 14 и No 11 са хубави.
Всички останали номера са едни никакви...
Нямат дори кафяви,шоколадови цветове, а те са доста търсени...

# 61
Препоръчайте ми хубаво олио за тяло.. Това на Билка е ново и съм му хвърлила око,а и напоследък ползвам много техни продукти. Crazy  Heart Eyes Ако някой го е ползвал нека да сподели. Grinning
Скрит текст:

# 62
Препоръчайте ми хубаво олио за тяло.. Това на Билка е ново и съм му хвърлила око,а и напоследък ползвам много техни продукти. Crazy  Heart Eyes Ако някой го е ползвал нека да сподели. Grinning
Скрит текст:
Аз ползвам на Avon това (има и други видове) : Много е хубаво. 
Не знаех, че има на Билка, със сигурност ще го пробвам и него.  Peace

# 63
  • където ми харесва
Ще помоля за съвет.
Тъй като в този раздел почти не влизам, не съм съвсем наясно, дали има по-подходяща тема за въпроса ми.
Търся душ гел (който не мирише на роза, обаче), който да е с дълготраен аромат. Тоест, след като изляза от банята, кожата ми да продължава да мирише на него.
Някакви предложения?

Благодаря предварително! Simple Smile bouquet
Позволявам си да се самоцитирам, извинете, но ми е важно Wink

# 64
душ-гелът е измиващо средство, колко да се задържи ароматът върху кожата след баня? 20 минути, 2 часа, 2 дни?  Rolling Eyes

# 65
Като споменахте матово червило, аз съм доволна от матовото червило-молив за устни на GR.

# 66
Много им се чудех онзи ден, но нямаха тестери в Лили тези моливи... На късмет си взех един червен преди 2 месеца и се оказа прекалено ярък. Само по опаковката е трудно да се прецени реално какъв цвят е. Не разбирам защо няма тестери Crossing Arms

# 67
Привет на всички   Hug
Включвам се в темата с питане....спряла съм се на едни неща на Пирин Дрийм и искам да попитам някоя от вас има ли впечатления?Става въпрос за бб кремчето,интензивния околоочен гел,измиващия гел и антицелулитния гел.Ще ви бъда благодарна,ако споделите мнения  bouquet

Пробвала съм околоочния крем и не беше кой знае какво и скрабът за лице, който е със супер фини частички, но е много абразивен, а аз харесвам точно такива.

# 68
  • където ми харесва
душ-гелът е измиващо средство, колко да се задържи ароматът върху кожата след баня? 20 минути, 2 часа, 2 дни?  Rolling Eyes
Ами, дори 20 минути да е, все тая.
Смисъл, да се усеща просто аромата след баня, пое някакво време.
Има сапуни,които са с дълготраен аромат, защо да няма и душ гелове.

# 69
на мен ми ухае банята с часове, но кожата ...

любими са ми този с моринга на дъ боди шоп /не е за текущата тема/ и този /който не е скъп/ като сила на аромата

# 70
  • където ми харесва
Благодаря.
Да, в банята мирише много дълго време, но върху мен някак си, след 5 минути вече няма аромат. Да, кожата ми е чиста и мирише на чисто, но не и на аромата на душ гела, който ползвам.

# 71
Аделе, защо не пробваш да си вземеш душ гел и лосион за тяло на една и съща серия с еднакъв аромат? Така след излизане от банята ще се намажеш с лосиона и кожата ти ще мирише хубаво по-дълго.

Момичетата или в тази тема, или в другата за ДМ коментираха лосиони за тяло на Seventeen, чийто аромат се запазва много дълго. Предполагам, че има и душ гелове на тази марка. Аз лично ползвам на Avon душ гел и лосион с еднакъв аромат и съм доволна.  Peace

# 72
Аз бях от коментиращите лосионите на Seventeen, но не съм виждала техни душ-гелове сякаш  Thinking

# 73
Доволна съм от този балсам без отмиване на "Лореал".Косата става много мека от него и ухае страхотно.В "Елитис" е доста  по-евтин от останалите вериги магазини.
Скрит текст:

Ооо, страхотно, дори не съм го виждала, ще го потърся, аз бях очарована от отмиващия се, няма такава мекота и аромат  Crazy

# 74
  • Варна
Относно дълготраен аромат на душ гел,мога да кажа ,че при мен този ефект имат душ гелове на Леокрема,както и тези на Тео.

Общи условия

Активация на акаунт